VO Danmark ApS Avis 541

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med VO Danmark i forbindelse med køb af et weekendophold. Hele processen fra bestilling til selve opholdet har været både nem og professionel. Kundeservicen var... Voir plus

Får lidt for mange ting at vide da sælger ringer og der manglede efterfølgende et gavekort samt lidt svært at komme igennem telefonkøen men Paulina ringede så tilbage og her blev alt rettet hurtig o... Voir plus

Endnu engang har vi modtaget fantastisk kundeservice hos VO Danmark 👍 Var kommet i knibe med et gavekort, og sendte dem en mail med årsagen. Blev dagen efter ringet op af Thomas, og fik den bedste be... Voir plus

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

541 avis

A répondu à 63 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Kundeservicen var imødekommende og hjælpsom, og jeg oplevede god kommunikation hele vejen igennem. Der var styr på detaljerne, og det var tydeligt, at der blev lagt vægt på kvalitet og gode oplevelser.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter mig af VO Danmark, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der overvejer et weekendophold.
Med venlig hilsen Karina

17 avril 2026

Firmaet er ikke etiske regler

Virkelig irriterende telefonsælger, Der åbenbart ikke høre efter hvad man siger til ham, han snakkende og snakkende, og jeg sagde til ham at han kunne maile hvad det var for et tilbud og hvad det indebar, så modtager jeg en ordrebekræftelse !!! han er jo ikke rask, det er brud på alt hvad der hedder regler og etiske regler har firmaet åbenbart ikke. Så de har fået mail tilbage om at jeg ikke har bestilt noget og glæder mig til en kreditnota. Og selvfølgelig er min advokat informeret. VO Danmark kan ikke anbefaledes

14 avril 2026

Bedste Service

Her får man den allerbedste service har haft kontakt i flere år. Man kan stole % hvad de lover.De er så behagelige at tale med, kan varmt anbefales.
Pia

8 avril 2026

mega god service

Vi har købt gavekort til Hotel Marina, Grenå hos VO Danmark - havde brug for hjælp til gavekortene, blev ringet op og fik en mega god service og en meget behagelig samtale med Thomas - selvom det jyske drillede lidt i det fynske øre (forståelsen 😂) fik han hjulpet os så vi kan komme en tur til det jyske her til sommer - vil uden tvivl tage kontakt til dem igen mvh Christina Milling

8 avril 2026

Gavekort til hotelophold

Vi købte gavekort til hotelophold gennem VO Danmark, og hele oplevelsen har været rigtig god. Efter at have talt med sælger modtog vi gavekortet hurtigt uden problemer.
Det var godt og fleksibilitet, at man selv kan vælge tidspunkt.
Er positivt overrasket over den gode service fra en telefonsælger. Alt var som lovet.
Alt i alt en positiv oplevelse – vi kan klart anbefale VO Danmark, også hvis man er på udkig efter en gave eller en hyggelig getaway.

5 janvier 2026

ingen pres

fantastisk oplevelse følte mig på ingen måder presset til at sige ja, fik go tid til at tænke og læse til budet igennem samt behagelig og rolig stemme.. jeg vil ikke tøve med at sige ja til et af deres tilbud om gavekort en anden gang..

11 mars 2026

Jeg har købt flere forskellige gavekort…

Jeg har købt flere forskellige gavekort gennem VO Danmark, og hver gang har jeg fået en god service.
Det har været nemt at bruge gavekortene, og jeg har ikke oplevet problemer i forbindelse med booking eller ophold.
Alt har fungeret som det skulle

18 mars 2026

Jeg kan kun på det varmeste anbefale VO…

Jeg kan kun på det varmeste anbefale VO Danmark. De har nogle rigtige gode tilbud - og man får det, man har aftalt med dem. Deres kundeservice er helt i top, og man bliver behandlet super godt. Kan kun give de bedste anbefalinger
MVH
Kirsten Skovgaard

16 mars 2026

Kæmpe scam

Kæmpe scam. Fik en mail ud af det blå "et tilbud" på to gavekort til Hotel Marina som "vi havde aftalt". Har på intet tidspunk aftalt noget eller sagt ja til at modtage noget som helst.

13 mars 2026

Vildledende markedsføring af højeste karat

Titel: Vildledende telefonsalg fra VO-Danmark – pas på

Jeg blev kontaktet telefonisk af VO-Danmark med det, der blev præsenteret som et “tilbud” på et gavekort til Hotel Marina i Grenå. Samtalen blev fremstillet på en måde, hvor det lød som information om et tilbud – ikke som et egentligt køb, der krævede en klar accept.

Kort tid efter modtog jeg imidlertid en ordrebekræftelse, som om jeg havde indgået en bindende aftale. Det kom som en stor overraskelse, da jeg på intet tidspunkt har givet en tydelig eller udtrykkelig accept af at købe noget.

Hele fremgangsmåden føles meget vildledende. Det virker som om samtalen er tilrettelagt på en måde, hvor man let kan komme til at fremstå som om man har sagt ja til noget, selvom man i virkeligheden blot lytter til et tilbud.

Jeg har efterfølgende været nødt til at gøre indsigelse og gøre klart, at jeg ikke accepterer ordren. Det burde simpelthen ikke være nødvendigt.

Jeg vil derfor kraftigt advare andre mod at tage imod disse opkald uden at være ekstremt opmærksomme. Min oplevelse er, at salgsmetoden er meget aggressiv og efterlader en med følelsen af at være blevet forsøgt lokket ind i en aftale, man ikke har sagt ja til.

Meget dårlig oplevelse og bestemt ikke noget, jeg vil anbefale.

11 mars 2026