Twee jaar geleden begon ik voorzichtig te kijken naar private lease. De gesprekken met verschillende aanbieders gaven me weinig vertrouwen, soms zelfs scepsis. Tot ik onverwachts in contact kwam met... Voir plus
L'entreprise a répondu
Je krijgt toch het gevoel dat er er behalve het maandbedrag er een tweede verdienmodel is: Schades (ieder krasje is 300 euro eigen risico) en teveel gereden kilometers. De snelheidsmeter staat zo afg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na 5 jaar private lease, is de eindconclusie dat Harderwijk na het verkoop van een leasecontract vergeet wat service is. Omdat ik via Ede de auto liet onderhouden zijn het toch nog 2 sterren geworden,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Samen met Ewout van Broekhuis lease heb ik gekeken naar verschillende opties. Wat past bij je en waarom maak je die keuze. Aangezien er meerder opties waren heb ik de tijd gekregen een weloverwogen be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Broekhuis Lease, onderdeel van de Broekhuis Groep, biedt diverse mobiliteitsoplossingen, waaronder private lease, zakelijke lease en occasion lease. Als universele leasemaatschappij opereren zij merkonafhankelijk, met het Keurmerk Private Lease en bieden alle mogelijke vormen van leasing en professioneel wagenparkbeheer.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Offerte aanvraag gedaan voor 15.000 km per jaar met een private lease contract voor 5 jaar. Uiteindelijk een contract ontvangen voor 4 jaar voor 10.000 km per jaar voor dezelfde prijs. Helaas had ik dit zelf te laat door en houdt broekhuis vast aan contract en compenseert niets.

Réponse de Broekhuis Lease
Begin Januari oude lease auto ingeleverd, was bij inlevering niet helemaal te vrede, het ging om schade aan de auto.
Dit is inmiddels keurig opgelost door Broekhuislease ik was hier keurig over terug gebeld men heeft het op een hele goeie manier opgelost.
Kortom uiterst te vrede over Broekhuisgroep.
Nogmaals bedankt.
Ik heb sinds 20-3-2021 een Ford Kuga (besteld juli '20). Al vanaf dag 1 slecht op de hoogte gehouden van de leverproblemen. Heb zelf voortdurend moeten bellen, omdat niemand mij op de hoogte hield. Ford NL had mij een tankpas aangeboden en ook dit verliep heel stroef. Na een lange tijd werd mij eerst verteld dat de tankpas niet door zou gaan, toen was het ineens een lager bedrag dan beloofd. Hier kwam Broekhuis mij dan wel in tegemoet. Een tankpas met lagere waarde, maar het verschil kwam op mijn rekening. ten tijde van ontvangst waren al 2 maanden verstreken van de geldigheid van de pas.
Nu na iets meer dan 7 maanden, blijkt dat de gekozen kilometer bundel van 10k niet genoeg gaat zijn. Reden, een andere baan wat een stuk verder weg is. Na mij vraag, kan ik verhogen en wat kost dat, kreeg ik het volgende antwoord:
Dat kan, 5000 km x bedrag is totaal en ook nog eens met terugwerkende kracht. Dus dat slaat nergens op. Dan kan je beter achteraf betalen. Het aanbod na het zeggen dat ik een review zou plaatsen werd het niet veel beter. Dus bij deze. Mensen let goed op wat je kiest. Broekhuis zal je daarna niet verder helpen. Je hebt gewoon pech. Dus kijk vooral naar een lease maatschappij dat flexibeler is. ik snap dat naar beneden niet kan, maar omhoog dus ook niet. De auto rijdt prima, maar de service is niet helemaal top. De prijs voor de auto is wel goed. Maar ik raad ze niet voor 100% aan. Kijk eerst goed rond of anderen een betere service hebben of flexibeler zijn met het verhogen van de kilometrage.
Sorry, maar de tekst kon niet veel langer, anders had ik het beter uitgelegd.