BROEN Shopping Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et dejligt sted at handle- stort udvalg og god inspiration til både børn og voksne… og jeg i dag har jeg oplevet EKSTRA GOD OG VENLIG kundeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Leider auch reingefallen. 910 Kronen für vergessene Parkscheibe. Du wirst als Tourist aufgelauert. Einkaufszentrum wirbt mit 4 Stunden kostenlosem Parken. Bereits 15 min nach Ankunft hatten wir unser... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vorsicht beim Parken bei Broen! Es wird auf ausländische Kennzeichen gewartet. Trotz Needit Parkscheibe haben wir einen Strafzettel vom privaten Kontrolldienst bekommen. Needit stellt automatisch 30... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Absolute Parkabzocke - 4 Stunden gratis Parkzeit hörte sich super an. Dann hab ich angeblich auf einem falschen Platz gestanden- war weder ein Behindertenparkplatz noch irgendwie gekennzeichnet. E... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre commercial

Informations provenant de diverses sources externes

På BROEN Shopping finder du 60 butikker, der alle står klar til at byde jer indenfor i vores flotte, inspirerende univers. Kom og nyd den gode stemning, få noget lækkert mad og shop spændende nyheder indenfor alle kategorier. Følg vores univers af mode, gadgets, kulinariske oplevelser og events her på siden samt på vores Facebook side.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 17 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Broen Shopping, good and reliable choice!

The shopping mall is easy to find and accessible. Good location, right next to the pedestrian area of the town and historic Centre. It offers free parking up to 4 hours (remember the parking disc. Solid choice of stores, including a pharmacy and supermarket. Shop assistants in all shops are very humble and helpful.
The shopping mall is clean and signage is easy to spot, washrooms are for free (not very common) in Europe.
In case you are a tourist and forgot anything at home, for sure you will find it here. Definitely a plus for a city of that size. Recommended

19 août 2025

Kære Jan

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på BROEN Shopping, og at du har haft glæde af vores butikker og faciliteter. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Absolute Parkabzocke, der dreistesten Art

Absolute Parkabzocke - 4 Stunden gratis Parkzeit hörte sich super an.
Eine Verwarnung wäre ja so gar noch okay gewesen, aber 910DKK sprich ca.125 € - das ist TOURISTENABZOCKE ohne Ende!!!!!
Und ich hatte die Parkscheibe ordnungsgemäß gestellt und ins Auto gelegt!!!!!!

5 août 2025

Kære Bettina

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Vi ønsker på ingen måder, at vores kunder skal belastes med en parkeringsafgift. Vi skilter hele vejen ind til parkeringsområdet samt ved indgangen til centret, at man skal huske at stille p-skiven – og disse informationer er skrevet på dansk, engelsk og tysk netop for at imødekomme vores udenlandske gæster. På BROEN tilbyder vi 4 timers gratis parkering, det eneste man skal huske, er at stille p-skiven. Vi kan desværre ikke tilbyde fri parkering på grund af vores centrale beliggenhed. Parkeringsregler gælder ikke kun hos os, men findes på størstedelen af private parkeringsområder.

Vi håber, at du en anden gang vil give BROEN Shopping en chance og opleve de mange butikker og tilbud i centret.

Achtung Parkabzocke!

Achtung - hier werden deutsche Autofahrer abgezockt!

Deutsche sollten diese Mall in jedem Fall meiden. Es wird mit 4 Stunden Gratisparkzeit geworben. Deutsche sind es gewohnt eine Parkscheibe auf die nächste 1/2 Stunde vorzustellen, in Dänemark, so mussten wir lernen wird auf die nächste 1/4 Stunde vorgestellt. Wir haben um 16:10 Uhr geparkt und dann auf 16:30 Uhr die Parkscheibe eingestellt. Hätten aber auf 16:15 Uhr stellen müssen. Kostenpunkt: 910 DKK, also etwa 125 EUR für das falsche Einstellen der Parkscheibe auf einem vollkommen leeren Parkdeck!!!
Die Parkplätze sind wohl extern vermietet an eine Firma Europark. Ob sich der Eigentümer damit einen Gefallen tut - wohl nicht anzunehmen!
Also macht einen großen Bogen um dieses Shoppingcenter!
Ergänzung: Betrifft wohl auch norwegische Autofahrer

12 août 2025

Lieber "JSp"

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Sie eine Erfahrung mit einem Parkverstoß gemacht haben – es ist auf keinen Fall unsere Absicht, dass unsere Kunden Unannehmlichkeiten beim Parken erleben.

Das Broen Shopping liegt zentral und gut erreichbar in der Stadt, und wir bemühen uns, die Parkregeln deutlich in mehreren Sprachen zu kennzeichnen. Wie auf allen anderen Parkflächen in Dänemark gelten die dänischen Regeln mit der Einstellung der Parkscheibe auf das nächstgelegene Viertel. Das Einzige, was man tun muss, um die 4 Stunden kostenfreies Parken zu erhalten, ist, die Parkscheibe korrekt auf die Ankunftszeit einzustellen. Dann hat man die 4 Stunden kostenfrei – ganz einfach.

Wir hoffen, dass Sie Broen Shopping trotzdem wieder besuchen und eine schöne Zeit in unseren Geschäften und Einrichtungen haben werden.

Mit freundlichen Grüßen

Styr jeres parkerings vagter

Styr jeres parkerings vagter. Jeg holder ved indgangen for at få min gravide kone ind i broen, og inden hun når at komme ud komme en parkerings vagt farende og skal belære mig og stop og standsning. Få en lille smule menneskelighed ind i jeres hverdag, så vil i sikkert generelt få lidt flere positive anmeldelser herinde

12 août 2025

Kære Ulrik

Vi beklager meget den oplevelse, I har haft – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker på BROEN. Vi kan på ingen måde tolererer sådan en opførsel, og vi vil tage fat i parkeringsselskabet for at sikre, at dette ikke sker igen.

Det er ærgerligt, at vi først får kendskab til situationen via Trustpilot – vi vil altid gerne tage vare om henvendelser som denne med det samme. Vi vil derfor opfordre jer til fremover at kontakte centerkontoret direkte, så vi kan hjælpe med det samme og sikre en god oplevelse.

Endnu en gang vores oprigtige undskyldning – vi håber, I giver os en chance for at rette op på det ved et fremtidigt besøg.

Noté 1 sur 5 étoiles

Willkommen in Esbjerg: Gratis parken für Dänen – 900 dkk/120 Eur für alle anderen.

⭐ -5 Sterne – Touristenabzocke seit 2017 – geduldet, organisiert, durchgezogen ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

Was wir hier erlebt haben, ist kein „Missverständnis“, kein „dummer Zufall“ und schon gar nicht „eigene Schuld“ –Es hat mich dazu gebracht einen Account hier zu erstellen.

es ist gezielte, routinierte und über Jahre hinweg bekannte Touristenabzocke, die:
• vom Shopping Center wissentlich geduldet,
• von einer externen Parkfirma organisiert
• und von einem unfreundlichen Kontrolleur mit absoluter Kälte durchgezogen wird.

Wir waren auf der Durchreise in Esbjerg – jung, knapp bei Kasse, zum ersten Mal in Dänemark. Die Schilder am Parkplatz versprachen:
4 Stunden kostenloses Parken mit Parkscheibe. Kein Hinweis auf Sonderregelungen. Kein Warnhinweis. Nichts.

Was wir nicht wussten: Der Kontrolleur saß offenbar längst an den Kameras und wartete auf ausländische Kennzeichen.

Wir parkten, stellten die Scheibe – und waren keine 40 Minuten später zurück am Auto.
Ein Bußgeld über 120 €, ausgestellt nur wenige Minuten nach unserer Ankunft.

Direkt vor uns: ein niederländischer Tesla – ebenfalls mit Knöllchen.
Um uns herum: zahlreiche (90%) dänische Fahrzeuge ohne Parkscheibe – nicht eines davon kontrolliert oder belangt.

Ganz nebenbei:

Dieses Vorgehen verstößt aus unserer Sicht gegen geltendes EU-Recht, insbesondere gegen das Diskriminierungsverbot und das Prinzip der Gleichbehandlung aller EU-Bürger.

Als wir den Kontrolleur zur Rede stellten, sprach er perfektes Deutsch, wusste sofort welches Auto ich fuhr weil er alle genau beobachtet und blieb kalt und erniedrigend.
Antwort auf unsere berechtigten Fragen:
„In Deutschland ist das doch auch so.“

Nein, ist es nicht.
In Deutschland werden nicht systematisch nur ausländische Fahrzeuge ins Visier genommen.
In Deutschland stehen Bußgeldandrohungen nicht ausschließlich auf der Landessprache, während der Rest auf Englisch und sogar deutsch übersetzt wird. In Deutschland fühlt man sich als Gast nicht wie eine wandelnde Geldquelle die nach Eintreffen auf dem Parkplatz direkt ausgequetscht wird.

Was diese Erfahrung besonders bitter macht:
- Das Shoppingcenter weiß seit mindestens 2017, was hier geschieht – nachzulesen auf Trustpilot.
- Das Center bestätigt selbst schriftlich, dass Umparken erlaubt ist.
- Und dennoch geschieht: nichts.

Keine geänderte Beschilderung.
Keine sichtbare Kontrolle dänischer Fahrzeuge.
Keine Info für Gäste.
Keine Verantwortung.
Keine Einsicht, dass Systematisch abgezockt wird.

Was bleibt, ist mehr als ein Knöllchen:
- Ein Gefühl von Machtlosigkeit, Abwertung und gezielter Ausnutzung.
- Eine Erfahrung, die uns als Touristen zeigt: Ihr seid hier nicht willkommen.
- Das Bild meiner weinenden, zitternden Freundin, die sich durch diese Situation bloßgestellt, erniedrigt und hilflos fühlte – wird mich für immer begleiten.

Schämt euch.
Schämt euch als Betreiber, Besitzer als Firma – und auch persönlich, Herr Parkwächter, Sie wissen genau, was Sie tun. Und trotzdem tun Sie es. Tag für Tag.

3 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Achtung beim Parken, hier wird abgezockt!

Ich kann nur davor warnen hier zu parken. Wenn man eine Dänische Parkscheibe im Auto hat wird nach einem anderen Grund gesucht um ein Knöllchen 910 Kronen auszustellen. Bei mir stand der Hinterreifen etwas über der Linie und es hätte noch nichtmal jemand neben mir Parken können, da auf der Seite ein Pfeiler war. Hier wird einfach nur abgezockt.

23 juillet 2025

Kære Udo

Vi er kede af at høre om din oplevelse, men vi vil gerne understrege, at hverken BROEN Shopping eller vores samarbejdspartner inden for parkering har nogen interesse i at “snyde” nogen. Parkeringsvagterne udfører blot deres arbejde ud fra de gældende regler, som er tydeligt skiltet på området – og som i øvrigt er de samme regler, der gælder på de fleste andre parkeringsarealer i Danmark.

Vi opfordrer altid vores besøgende til at følge skiltningen nøje for at undgå ærgerlige situationer – og har du spørgsmål til afgørelsen, anbefaler vi, at du kontakter parkeringsselskabet direkte og benytter dig af klagemuligheden.
Venlige hilsner BROEN Shopping

Noté 1 sur 5 étoiles

Skal nu i retten, for deres fejl.

Den her er slem.

Jeg fik en parkerings afgift som så mange andre hvor vagten hævder jeg har været parkeret der siden kl 06 om morgenen men jeg har landet kl 18, det er jo absurd fordi min p-skive er analog og p-vagten er imbicil. Men jeg blev kontaktet af en medarbejder, faktisk selve centerchefen fra broen shopping der siger de ville fjerne afgiften hvis jeg fjerne min gamle anmeldelse herpå trustpilot.

Det blev så gjort og jeg fik en mail på at det ville blive løst. Jeg får derefter en inkasso advarsel og skriver en mail tilbage til medarbejder fra broen, de er uforstående da de siger bøden er fjernet. Jeg skriver to mails tilbage med nogen tids mellemrum og de svare mig aldrig igen. Nu flere måneder efter skal jeg i retten da intet er blevet betalt eller fjerner som lovet.

Det kan kun bekræfte det er aftalt spil mellem broen og europark og jeg ved ikke hvad det er for en sindsyg opførsel og opføre sig sådan, over for sine kunder.

Jeg fraråder alle, at have noget som helst med broen shopping at gøre, der hænger råddenskab, uprofessionelle ansatte, løgnere og grådige individer over det shopping center.

Det er en skamplet over Esbjerg by og snakkes bredes hele vejen til Aarhus.

23 juillet 2025

Kære Jonas,
Vi vil gerne præcisere forløbet, da der er flere misforståelser i det, du skriver.
Vi har tidligere hjulpet dig med at få en afgift annulleret, selvom afgiften dengang faktisk var korrekt givet af parkeringsselskabet – og det er desværre den sag, der er blevet forvekslet med din nuværende, hvilket førte til en fejlkommunikation, hvor du modtog en besked om, at afgiften var annulleret. Det beklager vi naturligvis.
Men den nye sag er en helt anden – og den bygger på en korrekt udstedt afgift. Det har gjort sagen yderligere svær at håndtere, da de mails vi modtager fra dig ikke indeholder løbenummer på den konkrete sag, ligesom det ikke fremgår, at sagen allerede er over 4 måneder gammel, før vi hører fra dig første gang! Det er desværre meget vanskeligt for os at hjælpe, når vi først bliver involveret så sent i forløbet – og uden de nødvendige oplysninger til at identificere sagen korrekt.
Tidspunktet, du henviser til, skyldes en misforståelse: Europark anvender en schweizisk tidsprotokol, som er låst og certificeret, og som også er godkendt af de danske domstole. Vagterne har ikke adgang til at ændre på tidsangivelserne, og systemet kører efter et 12-timers urformat, ikke 24-timers. Derfor vises eksempelvis kl. 18:15 som "6:15 PM", hvilket i den interne visning blot står som "6:15".
Vi har forsøgt at hjælpe dig i den udstrækning, det er muligt – og udover at sagen var af gammel dato, inden vi involveres, er det i dette tilfælde også tale om en fejl i din p-skiveindstilling, og vi har derfor ikke mulighed for at få afgiften annulleret.
Afslutningsvis vil vi understrege, at der ikke foregår noget "aftalt spil" mellem BROEN Shopping og Europark. Vi blander os ikke i deres afgiftspraksis, men vi hjælper gerne, når vi oplever, at en sag er uretfærdig – det tillader vi naturligvis ikke, og vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe kunden.
Vi forstår din ærgrelse – men det er vigtigt for os at holde fast i fakta.
De bedste hilsner, BROEN Shopping

910 kr i parkering bøde

910 kr i parkering bøde, det var så siste gang vi tager der ned

11 juillet 2025

Kære Malene
Blot så vi er helt enige, så ønsker BROEN selvfølgelig på ingen måder, at vores kunder belastes af en parkeringsafgift. Vi tilbyder vores kunder 4 timers gratis parkering, det eneste man skal gøre, er at stille p-skiven korrekt, (hvilket kræves på enhver parkeringsområde med begrænset parkering!) Har man brug for yderligere tid på BROEN til at shoppe, spise, gå i biografen, er det tilladt at rykke bilen til anden p-bås og genindstille p-skiven. Hermed kan man parkere 8 timer eller mere, hvis behovet er der.

Og de udskældte parkeringsvagter gør jo bare deres arbejde, ligesom du og vi gør vores. De er ansat af parkeringsselskabet til at kontrollere korrekt parkering. Omvendt vil vi ALTID hjælpe vores kunder, hvis de skulle have fået en uberettiget parkeringsafgift, dette tillader vi naturligvis IKKE!. BROEN tjener intet på de udstedet p-afgifter. Parkeringsvagterne på BROEN er desuden oftest de samme vagter du kan møde i Esbjergs gader i midtby, her ses de bare ikke på samme måde, da de jo går mellem bygningerne, hvor vores parkeringstag er let og overskuelig at kigge henover – hvilket også kan være en fordel for vores parkanter, de kan hurtigt få øje på en p-vagt og dermed forhåbentlig huske at få sat p-skiven korrekt 😊
Desuden syntes vi selv, at vi har gjort os ekstra umage for at huske vores kunder på p-skiven, al vores markedsføring og skiltning på vej til parkeringsområdet fortæller, at man skal huske p-skiven.

Rigtig god oplevelse!

Super hyggeligt sted at være for hele familien med gode faciliteter. Der er altid noget for børn og voksne - samt gode parkeringsforhold.

5 juillet 2025

Kære Heidi

Tusind tak for de fine ord! Vi er rigtig glade for at høre, at du og din familie har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at både børn og voksne føler sig godt tilpas – og at faciliteter og parkering lever op til forventningerne.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart!

Uhyrlige P-bøder.

Efter en biograftur en formiddag med mit barnebarn fandt jeg en gul P- bøde på min bil. 910 kr!!! Jeg er chokeret. Min forseelse var, at den elektroniske p-skive ikke kunne læses. Batteriet var løbet tør, hvad jeg ikkevar klar over. Jeg vil aldrig sætte mine ben i Broen Shopping Center mere. Ledelsen har et problem, når de entrerer med et så uhyrligt P- foretagende.

3 juillet 2025

Kære Ellen
Blot så vi er helt enige, så ønsker BROEN selvfølgelig på ingen måder, at vores kunder belastes af en parkeringsafgift. Vi tilbyder vores kunder 4 timers gratis parkering, det eneste man skal gøre, er at stille p-skiven korrekt samt tjekke, at den digitale p-skive ikke er løbet tør for strøm! dette kan hverken BROEN eller p-vagten sørge for!

Noté 1 sur 5 étoiles

I er simpelthen nødsaget til at ændre…

I er simpelthen nødsaget til at ændre jeres sindssyge parkeringsregler. Vagterne står på lur og ved den mindste forseelse (holder for langt ude af bås, hjul på den hvide steg) gives der bøder med det samme.
Få nu et automatisk system som samtlige steder andre større shoppingcentre i landet. Vi kommer her ikke længere, udelukkende pga af de griske parkeringsvagter.

11 juin 2025

Kære "REH"

Parkeringsvagten er en søn af en l1der

P skive runder automatisk op til næste kvarter. Klokken var 18:29, så den satte sig selv til 18:45. Parkeringsvagten mente dog, at fordi tidspunktet er et minut tættere på 18:15 end 18:45, så får jeg en bøde på 910 kr. for det ene minut.
Fndme noget lårt. Man må virkelig hade sot liv, når man vælger at arbejde som p vagt

9 juin 2025

Kære Yunus

Tusind tak for din positive tilbagemelding – hvor er det dejligt at høre, at alt var tilfredsstillende, og at du havde en god oplevelse med vores parkeringsvagt. Det sætter vi stor pris på!

Vi håber at se dig igen snart.

Achtung Abzocke!

Achtung! Parkscheibe vergessen = 910 DKK Strafe nur für ausländische Kennzeichen. BTW: Ein Besuch in diesem Shoppingcenter lohnt sich eh nicht.

22 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg holder i bare et minut for at sætte…

Jeg holder i bare et minut for at sætte min datter og hendes veninde . De skulle en tur i Biffen. Og en P vagt der stå og pifter af mig fra 100 meter afstand og råber at jeg skal køre ellers får jeg en bøde . Og da jeg så fortæller ham at han skal trække vejret og jeg er kørt igen inden for 10 sekunder . Så vælgere han at træk telefon op og tag billeder af min bil. Virkelig en dårlig oplevelse på ellers en stille og rolig tirsdag middag . Min datter begyndte at græde da hun var i chok over den måde P vagten talte til mig på og hvor agressiv han var . Jeg håber seriøst og fra hjertet at han mister sit job og jeg vil gøre alt for at ret skal være ret. Det handler om P vagt som har problem med sit ben og går skævt .

8 avril 2025

Igennem flere år kommet ved Aunt Betty

Igennem flere år kommet ved Aunt Betty, med god service og priser.
Men pludeselig kostede vin 55 kr. Og ikke som der stod i menukortet 49 kr. UNDERLIGT.
Man sagde af man ventede på nye menukort!!!!.
I går den 18.11.24 stadig ingen nye menukort.
Du ved først at vinen koster 55 kr. når du skal betale. Påpeger man det, vender de en lille tavle om, med pris på vin 55 kr. !!! Det er jo slet ikke i orden.

18 novembre 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, efter en p afgift på en handicapvenlig parkeringsplads henvender jeg mig til jer omkring en undren, først på 3 mail får jeg svar, har nu sendt yderligere 6 mails da jeres svar pludselig stoppede på spørgsmål,
Er det i orden med indretningen af arealet, er jeres vagter for agressive, og har i en stor handicap plads?

I spørger til løbenummer på en parkeringsbøde, men i vender ikke retur inden den skal betales, i vender faktisk slet ikke retur nu.

Dårlig kundeservice, DYRT at parkere i stor bil med korrekt skiltning af invalide køretøj.

25 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Også Broen Shopping bliver brugt af…

Også Broen Shopping bliver brugt af PET’s hjernevaskede såkaldte provokatør agenter.
Ikke bare rundt i de mange butikker chikanere de helt uskyldige borgere, men også på tagets parkeringsareal leger de deres syge leg.
Fx sprøjter de nervegift på bilens dørhåndtag, som betyder at man som offer må leve en uge i smertehelvede efter at have fået denne gift på fingrene.

26 février 2025

Kære Frk. Smilla,

Vi tager alle anmeldelser seriøst, men vi kan på ingen måde genkende det scenarie, du beskriver?? Sikkerhed og tryghed for vores gæster og medarbejdere er en topprioritet hos BROEN Shopping.

Hvis du har konkrete oplevelser, du ønsker at drøfte, er du velkommen til at kontakte os direkte på info@broenshopping.dk

Venlige hilsener

WEGELAGEREI

ABZOCKE BEIM PARKEN - Wir haben den Wagen um kurz nach 16 Uhr geparkt. Parkscheibe auf 16.30 Uhr gestellt. Parkhaus nahezu leer. Nach der Rückkehr fand ich am Wagen ein Ticket über 875 DKK (!), mit der Begründung, die Scheibe sei nicht richtig eingestellt. Hintergrund: In DK muss die Parkscheibe auf die nächsten 15 Minuten gestellt werden, also auf 16.15 Uhr. Bei deutschen Parkscheiben ist das nicht vorgesehen und in DE nicht zulässig. Der Kontrolleur hatte nur ein Zeitfenster von 5-6 Minuten, um das festzustellen. Also hat er uns aufgelauert, offenbar ein übles Geschäftsmodell. Den Manager von Broen Shopping habe ich angeschrieben, eine Antwort nie erhalten. Also akzeptiert man das Geschäftsmodell, was viele Kommentare bestätigen. Wir werden nie wieder einen Fuss in diese Shopping Mall setzen und allen Interessierten davon erzählen! Wir sind eigentlich begeisterte DK-Urlauber und jetzt super-enttäuscht.

20 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Parkeringsbøde på 875,00 kr som…

Parkeringsbøde på 875,00 kr som pensionist er sindsyg pris for 30 min, pskive stod på sommertid,
men p vagterne står jo og lurer, det var så sidste gang jeg er kunde på broens shopping.😪 I overvågnings danmark.

28 octobre 2024

Tolles Einkaufszentrum.

Tolles Einkaufszentrum.
Danke besonders an Herrn Janni Baslund Dam, der mir bei einem Problem mit der Firma EUROPARK geholfen hat.
Es ist immer wieder toll in dem Einkaufszentrum zu sei, Wir kommen nun seit Jahren regelmäßig während unseres Urlaubs dort hin.
Wir können Broen Shopping nur empfehlen.
Joachim Paul und Familie

25 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus