Via de livestreams ben ik bij Brothers in Cards terechtgekomen en sindsdien kijk ik met veel plezier mee. De sfeer in de streams is altijd gezellig, de hosts zijn vriendelijk, nemen de tijd voor... Voir plus

1e bestelling laatst gedaan en kwam al binnen 2 dagen aan. Alles was keurig en kundig verpakt om eventuele schades tijdens bezorging te voorkomen. Dikke 5 sterren waard!! Streams op ook zeker een aa... Voir plus
Online bestelling gedaan en in de live stream laten openmaken. Super sfeer! Leuke giveaways af en toe en veel aanbod op TCG kaarten! Geweldig!
Brothers in Cards zijn Toppers! Altijd vriendelijke benadering. Bij vragen zijn ze altijd bereikbaar. Bestellen loopt altijd vlekkeloos en producten komen altijd optijd! Dank!
Collect Together, Stay Together! Wij verkopen TCG producten zoals Pokémon, One Piece, Lorcana. Sealed thuis gestuurd of live geopend! Wij zijn namelijk ook dagelijks live op Tiktok en wekelijks op Whatnot. Kom gerust eens gezellig langs om te kijken hoe we live pakjes openen! @brothersincardsofficial
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Brothers in Cards
Top bedrijf, snelle levering, goede klantenservice en ook nog eens een geweldige stream

Réponse de Brothers in Cards
Top bedrijf met top service. Best in the game. Qua prijzen en communicatie!
Hier moet je zijn!

Réponse de Brothers in Cards
Aardige mensen. Hadden bij een grote bestellling wat gratis spul erbij gedaan echter waren mijn 151 displays niet allemaal netjes. Twee ervan hadden behoorlijke ingedeukte zijkant. Dit hadden ze niet vermeld en betaalde wel de volle mep.
Dat is niet zoals het hoort.
Verder wel snel verzonden.

Réponse de Brothers in Cards
De streamers zijn allemaal gezellig en weten het altijd leuk te houden !

Réponse de Brothers in Cards
Goede product en goed verpakt en snel levering

Réponse de Brothers in Cards
Alles wordt altijd netjes opgestuurd op tijd en goed in gepakt en in de live hebben ze een leuke team

Réponse de Brothers in Cards
Mooie keuze aan packs, duidelijk open gemaakt op live stream en de kaarten worden mooi geleverd in een nette verpakking.

Réponse de Brothers in Cards
Supersnelle verzending, netjes ingepakt en ook hele vriendelijke mensen.
Top!

Réponse de Brothers in Cards
Toppers , super vriendelijk pakken alles heel netjes en voorzichtig in ..
Op na de volgende bestellingen

Réponse de Brothers in Cards
Niets anders dan positief kan ik over ze zijn. Top gasten!