St.Bruno's Group Of Companies  Avis 305

4,7

Je viens de découvrir Brunodermalfiller et j'en suis ravie. Livraison rapide, entreprise sérieuse et digne de confiance, avec un service client (chat) extrêmement rapide et efficace en toutes situatio... Voir plus

Nouvelle commande effectuée ! Toujours au top livraisons ainsi que les produits.merci également a Amina et Aurore nos assistante de beauté qui nous ont conseillé et aiguiller vers Bruno's filler !!!... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté

We are brunoderlfiller.com a very successful online wholesale online store selling high-quality licensed medical aesthetic beauty and skin-care products at whole prices ( very affordable) from the United States, Korea, China and other parts of the world to anywhere around the globe (International). we also have branches such as 1stopfiller.com and brunosglams.com .We are always looking forward to new reliable, customers and partners around the world. we are providing our services in this manner: firstly the goods are paid for completely before delivery which is our original strength, secondly, is a right away reaction which is processing your order to provide your tracking details and shipping. we also guarantee delivery carefulness and we also have a favorable refund policy which is our strong bond between customers and us. moreover, these services are provided to our precious clients distributing a huge amount of products. OEM to supply new brands .here we are always waiting for you and always ready to take your orders. see you soon with your orders. find us at brunodermalfiller.com.

4,7

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fournisseur au Top

J’ai connu Bruno dermalfiller grâce aux précieuses Amina et Aurore ainsi que leur professionnalisme. Les produits sont authentiques n’ayez aucun doute sur le sérieux du fournisseur. Franchement je conseille a 1000%

15 juillet 2024

Réponse de St.Bruno's Group Of Companies

Produits de qualités reçu encore une…

Produits de qualités reçu encore une fois fans les temps et bien emballé.
Service client au too merci à Brunos derma filler pour leurs réponses et accompagnement

2 juillet 2024

Thank you for the feedback

Excellent produits commandés et reçus…

Excellent produits commandés et reçus avc un bon timing en partenariat avec Amina&Aurore du groupe skincare .. merci à Brunofiller pour sa disponibilité et à toute l équipe .. je recommande pour leur sérieux et l authenticité de leur produits 👏🏻

3 juillet 2024

Thank you for the feedback

Très contente merci aurore et amina

Merci à Aurore et Amina pour l’organisation, les produits sont bien arrivés et ils sont de bonne qualité je suis très satisfaite je vais repasser commande 🥰

3 juillet 2024

Réponse de St.Bruno's Group Of Companies

Thank you for the feedback we appreciate

Parfait, Service client au top, envoi rapide, vraiment rien à redire

25 juin 2024

Just Parfait

Super experience avec Bruno Dermafiller. Les produits sont super et l'envoi est rapide. Ils repondent vite aux messages

7 juin 2024

Thank you for the feedback

Le délais de livraison n'a pas été…

Le délais de livraison n'a pas été respecté

25 mars 2024

Dear Wafa Karroum,

Thank you for taking the time to provide feedback on your recent order experience with St. Bruno Group Of Companies. Your opinion is valuable to us, and we appreciate your candidness.

We understand your concerns regarding the delivery timeframe of your order. Firstly, we want to express our gratitude for choosing St. Bruno Group Of Companies for your purchase.

While we strive to maintain a delivery timeframe of 3 to 6 working days, we acknowledge that your order took longer than expected to reach you. We sincerely apologize for any inconvenience this delay may have caused.

It's important to note that the majority of our orders, approximately 99%, are delivered within 2 to 4 working days. However, there are rare instances where external factors, such as customs processing or local delays within your country, may contribute to extended delivery times. Unfortunately, these factors are beyond our immediate control.

We want to assure you that your satisfaction is our top priority. Our team is continuously monitoring the progress of orders and working diligently to minimize any potential delays.

Your feedback helps us identify areas for improvement, and we are committed to enhancing our services to better meet your expectations in the future.

Should you have any further questions or concerns, please feel free to reach out to us directly. We're here to assist you in any way we can.

Thank you once again for choosing St. Bruno Group Of Companies. We value your trust and appreciate the opportunity to serve you.

Best regards,

Mrs. Kim
Customer Support Team
St Bruno‘s Group Of Companies

Livraison toujours rapide

Livraison toujours rapide. Réponses à toutes mes questions par un agent qualifié. La variété de produits disponibles. Mon seul bémol est l'obligation de commander en grosse quantité, mais parfois il y a des exceptions possibles.

13 août 2023

Réponse de St.Bruno's Group Of Companies

Merci beaucoup pour votre commentaire, nous allons nous pencher sur la question. La satisfaction du client est notre priorité absolue.

Afficher les avis dans toutes les langues. (305 avis)