Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Buddihist.dk. Produkterne er i høj kvalitet, og udvalget er stort. Leveringen var hurtig, og alt var pakket pænt og sikkert. Jeg er meget tilfreds og vil helt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Excellent! Hurtig og nem bestilling, ingen popop-skærm eller lignende. Fair og fornuftige priser, værd at besøge deres hjemmeside. Varen kom hurtigt og i en meget pæn æske. Kan klart anbefale Bu... Voir plus
L'entreprise a répondu
God kvalitet af udførelse. Rimelig overkommelige priser. Rigtig god og hurtig levering. Udvalget af tilgængelige varer kan øges lidt. Samlet set er scoren -5, så det er godt, hvad mere kan jeg tilføje... Voir plus
Rigtig Skønt sted at handle 👍utrolig venlig betjening🙏 hurtig besvarelse, både på telefonen og SMS -,det er sådan man skal drive en netbutik!! – Og til sidst, men ikke mindst, Smukke varer❤️❤️❤️
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Salg af helse og livsstilsprodukter
Coordonnées de contact
Frydenlund 3M, 7120, Vejle Ø, Danemark
- mail@buddhist.dk
- buddhist.dk
Demande des avis aux clients
virkelig yndig brænder
Super netbutik
Super netbutik, god service.
Fik nogle fine ting.
En ting var dog ikke ok, men uden diskussion fik jeg tilbudt at få pengene tilbage.
Det er tryghed.
4 stjerner fordi
Jeg er tilfreds med smykket, det super fint. Leveringen er der heller ikke noget at sætte en finger på trods påske kom det super hurtigt. Men grunden til de 4 stjerne er, simpelthen indpakningen af smykket, måske man lige skulle bruge 2 min mere på at pakke det ind så det rent faktisk ser ordentligt ud når man modtager pakken, der var bare krøllet noget parpir agtig rundt om smykket og så noget tape. Skal dog sige smykket ikke var ødelagt.
Og så synes jeg det kunne være super fedt hvis man kom en sedl i pakken med betydningen af de forskellige sten osv det havde vært mega fedt
Hurtig betjening.
Købte 2 armbånd
Købte 2 armbånd, fik dem leveret få dage efter. Synes de har mange spændende og flotte varer. Skal helt sikkert ind og købe mere :)
Fik lige præcis det bestilte👍❤️
Godt sælger,hurtigt levering
Varer som forventet.
Gode priser.
Nemt at navigere i webshoppen, hurtig ekspedition og levering.
Pæne varer, sv t. fotos i webshoppen.
Solaris The
Det var ikke helt nemt at finde Deres Solaris The på deres hjemmeside, dog hurtig og effektiv levering.
God butik med et stort udvalg
God butik med et stort udvalg. Kvaliteten på varerne er god og de afsendte min ordre hurtigt. Der var dog problemer med levering da den blev forsinket men dette er postnords skyld og ikke buddhist.dk
Hurtig levering og fine produkter
Super fin vare og mega hurtigt leving…
Super fin vare og mega hurtigt leving bestemt ikke sidste gang jeg handler der
L’expérience Trustpilot