Buddy Pet Foods Avis

4,3

Vi har abonnemang på laxolja. Fungerar bra med automatisk betalning via klarna. För ett tag sedan var laxoljan slut, så då beställde vi en annan bra olja "skin and coat", på Buddys inrådan, den var ox... Voir plus

Snabb leverans och bra produkter. Som min hund gillar. Att ha prenumeration hos Baddy Pet Food är det bästa jag gjort ! Jag har haft prenumerationen i mer än ett år och är super nöjd

Min hund blev extremt sjuk, ville inte sluta spy. Jag trodde att hon kanske hade några andra problem. Jag misstänkte inte maten men när jag gav lite till min kompis hund för att se om de gillar det s... Voir plus

Smidigt och bra sätt att få riktigt bra hundfoder. Vår omplaceringshund har fått bra hjälp av Calming pga stress och vi har alltid Tasty Duck Bites-fodret hemma då hon gillar det bäst och det ger bra... Voir plus

1. Magasin d'alimentation animale
  2. Fabricant de nourriture pour animaux
  3. Animalerie
  4. Magasin d'articles pour animaux

Informations provenant de diverses sources externes

Buddy säljer hundfoder med 100% Naturliga Ingredienser. Vi har spannmålsfritt helfoder för hundar som vi säljer online med hemleverans.

4,3

Demande des avis aux clients

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Smidigt och kvalitativt!

Enkelt och tryggt att hitta rätt mat för just min hunds behov, och så himla smidigt med hemleverans. Min hund älskar sitt torrfoder (salmon) och godiset motiverar honom enormt. Det känns som att alla produkter håller precis lika hög kvalitet som utlovas.

7 avril 2024

Review is for Little Big Paw

Review is for Little Big Paw food as they aren't separately listed and Buddy Pet Food is their parent company.

Little Big Paw wet cat food is so bad that my cats refuse to eat it, even though they have both been transitioned successfully onto other foods in the past. It is so bad that my cat who has an eating disorder and who will literally eat anything that smells like "food" visibly FLINCHED when she smelled the Little Big Paw food. I have never known either of my cats to be this repulsed by the food, we tried them with every flavour and they refused. We tried them with another "new to them" food instead and they both absolutely devoured it.
As we have multiple unopened and undamaged boxes that won't be used (and cost us quite a bit!) me and my partner have been trying to return them via their returns email and contacting via social media for over a week but we haven't received a response. There's a 30 days return window and they seem to be trying to delay in order to refuse our refund, even though their food is literally inedible. There is no number to call them on, just their email and Instagram (which we have tried multiple times). This is an ongoing issue but I will set today's date.

14 mars 2024

Overall

Delivery, nutrition content, service and inclusion in their community is great. Ordered a total of 34 kilograms of dog food.

10 décembre 2023

Supernöjd! Smakligt och bra magar!

Jag ger mina 3 kinesiska nakenhundar /powderspuffs och min Greyhound Buddy Wild Venison sen länge! Supernöjd! Det äts med god aptit , magarna och bajset är perfekt och så även päls och hud!

8 décembre 2023

Snabb leverans

Snabb leverans. Var lite strul med beställningen, men det löste de perfekt

23 novembre 2023

Älskar

Älskar! Dom har den absolut finaste kundservicen, lätta att få kontakt med och så otroligt trevliga. Angående deras produkter så kan jag inte så mycket om ingredienser, men när jag ändå försökt läsa på och letat runt så har detta låtit som bland det bästa, och det jag kan se här hemma en pigg och glad vovve som gladeligen mumsar i sig fodret😍 Tack!!

18 novembre 2023

Hundmat i världsklass

Jättebra företag, maten kommer alltid på utsatt dag enligt det abonnemang man valt. Behöver man beställa extra däremellan är det enkelt ordnat på deras hemsida. Hundarna gillar maten, både den kräsna och den med allergier som åt dyrt veterinärfoder innan. Hon mår lika bra på det foder från Buddys som vi använder nu 👍

5 octobre 2023