Vi har abonnemang på laxolja. Fungerar bra med automatisk betalning via klarna. För ett tag sedan var laxoljan slut, så då beställde vi en annan bra olja "skin and coat", på Buddys inrådan, den var ox... Voir plus
Snabb leverans och bra produkter. Som min hund gillar. Att ha prenumeration hos Baddy Pet Food är det bästa jag gjort ! Jag har haft prenumerationen i mer än ett år och är super nöjd
Smidigt och bra sätt att få riktigt bra hundfoder. Vår omplaceringshund har fått bra hjälp av Calming pga stress och vi har alltid Tasty Duck Bites-fodret hemma då hon gillar det bäst och det ger bra... Voir plus
- Magasin d'alimentation animale
- Fabricant de nourriture pour animaux
- Animalerie
- Magasin d'articles pour animaux
Informations provenant de diverses sources externes
Buddy säljer hundfoder med 100% Naturliga Ingredienser. Vi har spannmålsfritt helfoder för hundar som vi säljer online med hemleverans.
Drottninggatan 108, 113 60, Stockholm, Suède
- 08-55 107 098
- hello@buddypetfoods.com
- buddypetfoods.com
Demande des avis aux clients
High quality dog treats which my dogs…
High quality dog treats which my dogs loved. Fast delivery to my mailbox.
Snabb leverans. Vi har bytet till Buddy Pet foods, och vår hund gillade det direkt.
The delivery
The delivery. I have to pick it up from the post office. The first time I had home delivery but that didn’t work at all

Toppbetyg
Både beställning, leverans och foder/godis var av yttersta kvalitet. Hunden älskar allt!
Kommer definitivt köpa igen
Alltid snabb leverans och 100% god mat…
Alltid snabb leverans och 100% god mat tycker min pälskling. Vilket är det viktigaste 😃👌🏻🐕🤩
Bra våt- och torrfoder som vår Cherie…
Bra våt- och torrfoder. Vår Cherie är väldigt nöjd över de.
Min hund blev extremt sjuk
Min hund blev extremt sjuk, ville inte sluta spy. Jag trodde att hon kanske hade några andra problem. Jag misstänkte inte maten men när jag gav lite till min kompis hund för att se om de gillar det spydde de också efteråt. När jag ringde deras kundtjänst 3 gånger efter klockan 1 svarade de inte i telefon. 100% smakgarantin betyder ingenting för dem då du måste betala för att skicka tillbaka den enligt deras policy även om det gör hundar sjuka!!
Köp INTE från dem

Réponse de Buddy Pet Foods
Tasty food for my picky dog
Finally I found food my dog really likes and eats without hesitation😊
Suveränt foder
Detta foder är det bästa torrfoder jag har provat till någon av mina hundar och jag har haft hund sedan 1980-talet.
Min nuvarande mastiffkorsning är uppfödd på ett engelskt kvalitetsfoder, men var tvungen att tillsätta färskfoder för att hon skulle hålla sig aktiv, springa ordentligt,under våra promenader när hon nådde 13 månaders ålder.
Nu har hon ätit Buddy free range duck i drygt 4 månader och hon har fått väldigt mycket mer energi. Det är full fart i skogen igen, som när hon var valp.
Att man dessutom får fem kilo mer för nästan samma pris gör inte saken sämre.
Ständiga påminnelser om att sätta betyg…
Ständiga påminnelser om att sätta betyg är sjukt irriterande. I efterhand ångrar jag att jag gav ut min mailadress. Maten i sig verkar vara ok, men kommer ta några månader att utvärdera

Ny Smak föll Polly i smaken
Laxensmaken var en ny smak för Polly, den håller måttet tycker hon. Polly rusar snabbt till matskålen när hon hör prasslet av påsen.
Får inte den prenumerationen jag…
Får inte den prenumerationen jag beställt vilket är det är 17kg torrfoder, istället har jag fått 15 resp 12. En av gångerna kom ingen leverans alls men pengar drogs. Tråkigt då vovven gillar maten!

Réponse de Buddy Pet Foods
Min labradoodle Ella älskade Jureskogs…
Min labradoodle Ella älskade Jureskogs hundgodis.
Kräsen hund som verkligen gillar fodret.
Bästa maten för min hund och alltid…
Bästa maten för min hund och alltid snabb leverans.
Bästa hundmaten och tillskott
Bra, snabb service när man behöver hjälp. Alla mina hundar har blivit stabila i magen.
Hundarna älskar detta foder och då är…
Hundarna älskar detta foder och då är matte glad 🙂
En savoir plus sur les différents types d'avis.