Jag brukar normalt sett inte skriva recensioner, men jag vill verkligen rekommendera Budgetgolf och kommer definitivt att handla där igen. Jag köpte ett par FootJoy-skor som tyvärr gick sönder dire... Voir plus
Har provat ut och beställt nytt järnset via Budgetgolf som jag är supernöjd med efter custom fitting i butiken. Köpte oxå en golfvagn. Tyvärr sprack framhjulet (efter att en gravt snedskjutande gol... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Titleist bag
Jag köpte en Titleist bag och dagen efter levererades den, supersnabbt och proffsigt!
/M
Införskaffade ett nytt järnset
Införskaffade ett nytt järnset och supporten på BudgetGolf gjorde allt smidigt och bra. Tack!
Otroligt bra kundservice – rekommenderas varmt
Jag köpte ett par FootJoy-skor som tyvärr gick sönder direkt. Jag skickade in en bild och bad om en reklamation, och redan efter några dagar fick jag ett nytt par skickat till mig tillsammans med en retursedel för de trasiga skorna.
Tyvärr gick även det andra paret sönder direkt. Budgetgolf tog då ärendet vidare med FootJoy och löste allt på ett väldigt smidigt och professionellt sätt.
Riktigt bra service hela vägen. Jag är mycket nöjd och kommer absolut att handla där igen!
Skulle beställa ett customset T100
Skulle beställa ett customset T100, visste vad jag skulle ha, ringde upp Budget golf för jag ville ha support när jag la in ordern så det blev rätt. Fick trevligt bemötande i telefon men han var upptagen i bilen, så skulle ringa senare, efter ha ringt 4 gånger utan han ville svara beställde jag allt på Golfbanan till samma pris. Har handlat färdigt på Budgetgolf

Personlig service
Grymt bra och personlig service när en produkt strular.
Rekommenderas

Réponse : Budget Golf
Bra service och bra priser
Bra service och bra priser, det som saknas för 5 stjärnor är billigare frakt för mindre köp (bollar, handskar och helst även för enstaka klubbor som en wedge eller putter).

Väldigt nöjd med Budget Golf
Trevlig kundsupport att prata med, snabbt svar på mail, snabb leverans och bra priser! Kommer handla här igen

Réponse : Budget Golf
Jätte bra och fina klubbor för ett rätt…
Jätte bra och fina klubbor för ett rätt så bra pris! Jag förstår inte varför folk har gett 2stjärnor? Budget golfs service var jätte bra, rak och ärlig var den.

Réponse : Budget Golf
Beställde en golfbag från Titleist till…
Beställde en golfbag från Titleist till suveränt bra pris på en torsdag, fredag nästa dag kunde jag hämta ut paketet! Vilken service! Är så nöjd!! stort tack till budgetgolf i västerås!

Otrolig bra!
Jadu vilket företag budget priser men absolut inte buget bemötande!
Finns inte mycket mer att önska, Bra priser och otrolig service!
Inga konstigheter utan lösningsorienterad och trevliga!
Har dom det du söker är det inget att tveka på!
Mvh återkommande kund!

Mycket snabba och serviceminded
Köpte oxå en golfvagn. Tyvärr sprack framhjulet (efter att en gravt snedskjutande golfpolare träffade vagnen). Kontaktade Budgetgolf som snabbt kontaktade leverantören och ordnade fram ett nytt hjul.

Rekommenderas starkt!
Toppenservice och svarar snabbt på mail. Tillmötesgående och hjälpsamma. Rekommenderas starkt!

Réponse : Budget Golf
Grym service och grymma produkter
Gjorde en beställning hos Budgetgolf av en range finder samt en golfvagn. Av misstag klickade jag in att jag skulle hämta varorna i butik och fick således ett sms när det var klart för upphämtning. Förklarade misstaget och Budgetgolf skickade då jag varorna direkt och jag slapp till och med att betala normal frakt.
Tack för grym service och grymma produkter!
Bra priser. Proffsigt bemötande
Bra priser! Snabba leveranser. Och grym service ifall man behöver. Ringt och undrat saker inför beställning några gånger och fått klockren hjälp.

Väldigt bra kundbemötande!
Blev tvungen att makulera en order. Fick ett väldigt bra kundbemötande genom mail konversation. Seriös butik!

Bästa återförsäljaren någonsin
Bästa återförsäljaren jag någonsin kommit i kontakt med. Så hjälpsamma och bra service!

Réponse : Budget Golf
Har gjort flera beställningar senaste…
Har gjort flera beställningar senaste månaderna och allt har funkat prickfritt. Trevligt bemötande och bra hjälp från Simon när jag ville ändra i en order. Kan varmt rekommendera!