Beställde tre produkter och har betalat för alla. Två kom snabbt men en saknades. Anmärkte på detta direkt via mail, påminde via mail och provade en annan mailadress. Nu efter en vecka har jag ännu... Voir plus
Jag beställde 2 kepsar och ett par shorts. Vid leverans så fanns det bara en keps och shortsen och ingen följesedel. Dock så behöver jag byta storlek på shortsen. Jag kontaktade dom via chat oc... Voir plus
Har beställt två golfset som båda varit mycket bra. Det första setet tog ett par veckor att få hem. Till det andra jag önskade jag en bärbag istället för en vagnbag och via chatten fixade de en utan e... Voir plus
Gjorde mitt första köp från denna leverantör. Beställde en Bettenardi SB1 putter och önskade en om möjligt snabb leverans inför en kommande tävling. Fick svar omgående att de skulle göra vad de ku... Voir plus
Hos oss på ScandiGolf hittar du golfklubbor, golfutrustning och golfgrepp av hög kvalitet – alltid till låga priser. Vi brinner för golf och vill ge dig bästa möjliga utrustning för spelet!
Växelgatan 8, 826 40, Söderhamn, Suède
- +46730292344
- info@scandigolf.se
- scandigolf.se
A répondu à 42 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Katastof
Katastof, beställde en väst till min son. Tre veckor efter har jag inte hört ett ljud. Jag har mailat FLERA gånger, ringt FLERA gånger men det är aldrig någon som svarar! Startat chatt FLERA gånger, ingen svarar. En gång svarade en att dom skulle återkomma under dagen med vad som hänt.. inget mail eller svar fick jag och när jag dagen efter ringer eller skriver i chatten svarar ingen!
Beställ heller från andra sidor, nu vill jag ha mina pengar tillbaka men då dom inte svarar får jag hålla på och jaga dom.
Oseriöst
Beställt för 2,5 veckor sedan. Endast fått en automatiserad bekräftelse.
Försökt komma i kontakt med ett antal mail sen en vecka tillbaks.
Möts av....tysrnad.
Helt overkligt
Helt overkligt, de skickar en Cleavland lob wedge efter väldigt lång tid före årsskiftet med fel skaft. Skyller först på att mina mail hamnat i skräpposten när jag ger dem ett dåligt omdöme. Får då reda på att jag beställ klubba med stålskaft ”lätt att göra fel säger de” i orderbekräftelsen står det grafit!!!!!! Jag returnerar klubban de säger att det kan ta tid men har inget hört av dem eller sett någon klubba på ca3. månader. Trots mail! Så förbannat kass!
Magnus Halén
BLUFF!
BLUFF!!
Beställde en väst för 10 dagar sedan, pengarna drogs men sedan har inget hänt. Länken jag fick för att följa ordern funkar inte och får inget svar på mejl.
Snabb Leverans men dålig service
Jag beställde 2 kepsar och ett par shorts.
Vid leverans så fanns det bara en keps och shortsen och ingen följesedel.
Dock så behöver jag byta storlek på shortsen.
Jag kontaktade dom via chat och Petter svarade att dom beklagar att kepsen inte var med och att dom skulle skicka ut ett mejl med retur uppgifterna och efter det så svarar dom inte mer trotts att jag kontaktat dom igen via chat.
Tyvärr så har jag en ganska dålig kundupplevelse och det känns aningen oseriöst hanterat. Lova inte saker ni inte kan hålla.
Redigerat: Nu har jag fått svar via chat och retursedel så nu får dom visa att det här går snabbt och smidigt.
Ingen leverans 10 dagar efter…
Ingen leverans 10 dagar efter beställning, svarar ej på mail eller telefon.
Handla INTE här - Varning för scam!
Handla INTE här. Butiken är inte seriös. Beställde klubbor i december och de har fortfarande inte leverats 10 April. Kundtjänst svarar inte! Varning! Butiken är inte seriös
Sämsta möjliga service!
Sämsta möjliga service!
Beställde en golfklubba till sonen i god tid inför hans födelsedag. Det står att klubban är i lager och att leveranstiden är typ 3-4 dagar.
Efter ett par dagar så får jag en notis från Schenker att ett paket har skapats till mig. Sen händer inget. Jag ringer, jag mailar jag försöker chatta med dom. Inget svar!
När de väl svarar så skyller de ifrån sig och lovar att klubban ska skickas redan nästa dag och att jag ska kompenseras genom rabatt. Tur att man valde KLARNA
Efter 1,5 månad så har det fortfarande inte kommit någon klubba. Jag lyckas än en gång få tag i någon som jag klart och tydligt förklarade för att de borde inte få hålla på med den här typen av bluffverksamhet! Häver mitt köp och handlar klubban hos en seriös aktör.
Scandigolf är ett bluff-företag som är…
Scandigolf är ett bluff-företag som är duktiga på att ta betalt.. men sen kommer det ingenting.. ingen leverans, svävande blaha-svar på varannat mail, inga svar i telefon eller sms, ingen återbetalning.
Väntar fortfarande på leveran fem månader efter köp.
VARNING VARNING!
Beställde ett par shorts för 3 veckor…
Beställde ett par shorts för 3 veckor sedan. Direkt återkoppling att den färg jag beställt inte fanns så jag valde en annan färg. Nu 3 veckor senare har jag varken fått leverans eller svar på de övriga mail som jag skickat (3st), har även försökt att ringa under öppettiderna men ingen svarade.
Pengar är dragna men ingen leverans eller livstecken från er… Bedrövligt kundbemötande och antagligen ett bluff företag ….
Köpte en golfvagn
Köpte en golfvagn, sjukt nöjd och grym leverans, rekommenderar!
Jättesnabb och bra leverans
Jättesnabb och bra leverans, bra priser och jättesnälla och roliga säljare. Mycket bra företag med grymt utbud
Så sjukt otroligt nöjd med mina nya…
Så sjukt otroligt nöjd med mina nya klubbor, grymt pris också!
Beställde en keps
Otroligt nöjd med min nya golfkeps! Leveransen var imponerande snabb – den kom redan dagen efter beställning, vilket verkligen överträffade mina förväntningar.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️