Intressanta produkter, tyvärr omöjligt att få tag på kundservice. Väntat på vettig återkoppling angående en order i snart en månad nu. Edit: Återkoppling nästan direkt efter att recensionen publice... Voir plus

Jag saknade möjligheten till olika leveransalternativ eller att få leverans till ombud. Jag väntar fortfarande på att PostNord ska lyckas få paketet några kilometer från sin central och det har gått 1... Voir plus

Varorna kom aldrig fram, den utlovade tiden spräcktes för leverans. Ingen information om var leveransen hadde tagitvägen eller att den var restad. Svåra att få tag i, och när det behagade att svar... Voir plus

Vevradion i sig var jättebra, men leveransen var under all kritik. Jag gjorde beställningen den 18/3 och fick radion den 26/7, dvs 4 månader efter beställningen. Ingen förklaring har givits under d... Voir plus

1. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  2. Sports d'aventure
  3. Magasin de pêche et de chasse
  4. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  5. Boutique de produits de nutrition sportive

Bug Out Gear är en svensk webbutik som specialiserar sig inom utrustning för överlevnad och äventyr. Vi väljer noggrant ut varumärken samt produkter som vi själv använder och anser är riktigt bra. Du kan alltid nå oss på vår telefon, e-post och alla kända sociala medier. Vi byter gärna erfarenheter och pratar med dig om alla kommande äventyr.

3,5

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

3,5

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Finns detta företag kvar?

Lade beställning. Väntade. Inget har hänt. Mailade för att fråga. Idag verkar inte hemsidan finnas kvar?

11 décembre 2025
Logo de Bug Out Gear

Réponse de Bug Out Gear

Hej! Vi finns att svara på mejlen för för stunden då vi problem med servern. Hela vår sida ligger tyvärr nere. Ring oss gärna om det är något.

Keith titan canteen

Bra och snabb leverans.

16 juillet 2024
Logo de Bug Out Gear

Réponse de Bug Out Gear

Tack Robert! Hoppas canteenen fungerar bra. Det är själv min favorit som används dagligen som vattenflaska och kaffekopp.

Det var en snabb leverans

Det var en snabb leverans, dock kan informationen förbättras.
Vid beställning fick jag besked om att vara var tillfälligt slut och därefter ingen information. Rätt var det var så fick jag leveransen

18 juin 2024

Kanonbra som vanligt

Som vanligt en kanonbra upplevelse att handla från Bug Out Gear. Smidigt att beställa på hemsidan och enkelt att hämta upp produkten.

26 mai 2024