bustedwoman.comAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice ifbm køb på webshoppen. Pigerne er utrolig søde og hjælpsomme. Jeg kan kan kun anbefale Busted og vil helt klart handle der igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt en strik, men havde fortrudt mit valg af størrelse og derfor skrev jeg til dem og de kunne nå at sende strikken i en anden størrelse. Hvilkede godt kunne lade sig gøre, ved mega hu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt to jakker fra Danwear af to omgange, størrelse passer perfekt. Super hurtig levering, bestilte varen om onsdagen, leveret i pakkeboks fredag, selv om der stod at det kunne tage ekstra tid da... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

BUSTEDWOMAN er en multibrandbutik med beliggenhed i hjertet af Silkeborg og en webshop med et bredt, nøje udvalgt sortiment af mode til kvinder. Hos os finder du både danske og internationale brands, håndplukket med fokus på kvalitet, pasform, materialer og et stærkt modeudtryk. Vi ønsker at skabe en inspirerende shoppingoplevelse, uanset om du besøger vores butik i Silkeborg, shopper online eller følger med på vores liveshopping. Nøje udvalgte modebrands Hos BUSTEDWOMAN finder du et stort udvalg af populære og eksklusive modebrands til kvinder. Vi forhandler blandt andet Anine Bing, Bitte Kai Rand, Mos Mosh, Munthe, Gestuz, Co’couture, Gustav, Haute L’Amitié, Mads Nørgaard, Part Two, Lollys Laundry, Karmamia, Masai, Neo Noir, 2-Biz, InWear, Karen By Simonsen, Sofie Schnoor, Soaked in Luxury, Copenhagen Muse, Bruuns Bazaar, Rue de Femme, Heartmade, My Essential Wardrobe og mange flere. Sortimentet spænder fra tidløse basisstyles og velsiddende jeans til sæsonens kjoler, skjorter, strik, jakker, accessories og udvalgte statement-pieces. Personlig service og stylinghjælp Hos BUSTEDWOMAN tror vi på, at god service er en vigtig del af shoppingoplevelsen. Vores erfarne team står klar til at hjælpe med størrelser, pasform, styling og materialer, så du kan føle dig tryg i dit køb. Vi tilbyder desuden liveshopping, hvor du kan se udvalgte styles på, få vejledning om størrelser og lade dig inspirere hjemmefra. Hurtig levering Vi tilbyder hurtig levering i Danmark. Hvis en vare mod forventning ikke er på lager, eller leveringstiden er længere end normalt, kontakter vi dig personligt. Ved særlige pre-orders kan leveringstiden være længere. 14 dages fuld returret Når du shopper hos BUSTEDWOMAN.com, har du 14 dages fuld returret. Det gælder både online og i vores fysiske butik. Fri fragt Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb over 599 DKK.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Var lige ved at blive kørt ned af deres…

Var lige ved at blive kørt ned af deres tøjstativer, da jeg stod ved kassen for at betale. Måske man skulle vente med at lukke butikken til kunderne var gået!
Og måske huske at byde dem velkommen hvis de kommer igen? Har desværre kun dårlige oplevelser i jeres butik, så kommer helt sikkert ikke igen. Beklager! 😐

27 décembre 2025
Logo de bustedwoman.com

Réponse de bustedwoman.com

Hej Heidi,

Vi beklager din oplevelse i vores butik. Det har bestemt ikke været vores hensigt, at du skulle føle dig dårlig behandlet. Vi tager naturligvis din kritik til os. Jeg håber du måske vil kigge forbi en gang i fremtiden, så vi måske kan få vendt din oplevelse af os. Rigtig god dag. vh Jens Kristian Busted

GOD SERVICE

Hvilkede godt kunne lade sig gøre, ved mega hurtigt tilbage vending og sød personale!!
Alt godt herfra

7 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en blazer jakke på udsalg

Bestilte en blazer jakke på udsalg. Kort efter blev jeg kontaktet af kundeservice at blazeren var fejlmærket, men at de gerne hvis jeg ville vente skaffe den hjem til mig fra leverandøren. Den blev leveret som aftalt, men måtte af anden grund sende den retur. God service og imødekommende personale. Godt sted at handle.

8 août 2025

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Har kun mulighed for at handle online, men føler ikke det gør så meget.
De er mega gode til at sende live og får ALTID svar på sine spørgsmål.
Stor stor anbefaling herfra, fra en glad og yderst tilfreds kunde.

26 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus