Color ByBente AS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

L'entreprise a répondu

Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Voir plus

1. Magasin de produits capillaires
  2. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

857 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

146 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rask levering

Rask levering, enkel fremgangsmåte og resultatet ble veldig bra.

7 juillet 2026

Réponse de Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding:)

Alt i alt så er jeg fornøyd selv om…

Alt i alt så er jeg fornøyd selv om fargen på håret ble mørkere enn jeg ville ha det. Dere endret fargen etter bestilling. Litt for askeblond etter min smak. Vil nok legge inn lysere striper etterhvert

23 juin 2026

Réponse de Color ByBente AS

Heia💕 Det var ikke noe greit å høre du følte fargen ble litt for mørk og kald i bunnen. Men du må mer enn gjerne ta kontakt på mail, så hjelper vi deg selvfølgelig med å oppnå det du ønsker her.

Fargen ble for mørk og dekkende

Fargen ble for mørk og dekkende. Jeg ønsket en mer transparent farge, men det er kanskje ikke mulig å få til.

23 juin 2026

Réponse de Color ByBente AS

Heia💕 Ser her at du ikke var i kontakt med oss da du valgte farge. Om du har trukket denne fargen ut i lengdene dine, noe vi ikke anbefaler, vil denne bli mørkere enn ønskelig. Vi har alle mulige farger, så det er ingen problem å få en lysere og mildere nyanse. Men supert om du sender oss en mail, så skal vi selvfølgelig hjelpe deg med riktig fargepakke til ditt hår.

Jeg har grått hår

Jeg har grått hår, fin gråfarge...skulle bare piffe denne opp med en nydelig (etter bilde) gråfarge. Gjorde alt etter oppskriften, men ente opp med en total endring, håret ble rølig og gråfargen min ble dempet. Så styr unna folkens, jeg har farget håret mitt i mange år selv, og vært storfornøyd...men for 5 år siden lot jeg det grå få fritt spillerom. Helt greit at det er dyrt å gå til frisøren, men denne opplevelsen ble dyrekjøpt for meg :( Styr unna !!!

18 juin 2026

Réponse de Color ByBente AS

Hei Reidun. Veldig trist å lese en slik anmeldelse da vårt høyeste ønske er at alle skal oppnå ønsket resultat💖
Når man bestiller hårfarge hos oss kan man alltid ta kontakt i forkant for fargevalg, man kan sende med bilde på bestillingen slik at vi kan kvalitet sikre fargevalg og i tillegg har vi også skreddersydd fargepakke der vi setter sammen fargepakker ut i fra kundens ønske.
Vi kan dessverre ikke se her at vi har vært i dialog og det gjør oss veldig lei oss at vi ikke kunne tilpasset i forkant slik at du ikke kom i en slik situasjon😌 Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt nå i etterkant, så hjelper vi deg mer enn gjerne å få rettet opp i feilen som har skjedd💖

Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke…

Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke fikk lagt inn bestilling på nett.. veldig hyggelig dame som hjalp meg. Bleket håret 2 ganger før jeg satt i komplitær farge. Kura det i mello ( kur fra Joico). Komp fargen sitt lenger enn hos frisør farger.
Veldig fornøyd 😇

11 juin 2026

Réponse de Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, tusen takk💕

Kanskje en litt for travel kundeservice?

Selve hårproduktene er gode, fine å bruke og håret føles mykt og fint etter behandling. Veiledning var også godt beskrevet og lett å følge opp. Dog følte jeg selve opplevelsen var litt mye armer og ben. Jeg ble anbefalt 2 forskjellige pakker, men ser at det var unødvendig med den ene pakken, så jeg måtte kjøpe ny pakke som var av den hårfargen jeg opprinnelig skulle ha. I pakken på runde nr 2 så var den fylt til 70ml med H2O2, og denne skulle ha vært 90ml. Så ja, føler nok at det ble litt mye armer og ben og unødvendig mye penger, men om dette skyldes høy pågang eller mersalg vet jeg ikke. Jeg verdsetter service like mye som produkt, så derfor litt lav stjernestatus. Hadde service vært bra, hadde de fått full pot da som sagt det ikke er noe i veien med produktetene.

PS: Hadde ikke behov for toningen, og kun minicolor, så endte opp med og kjøpe en pakke til med minicolor.

1 juin 2026

Réponse de Color ByBente AS

Heia og tusen takk for din ærlige tilbakemelding💕
Når man har et langt hår med ulike nyanser så er det ulike behov som må tas hensyn til, dette for et jevnt resultat.
Veldig forståelig at en slik forklaring kan virke litt mye:
Minicolor Medium inn under med fargekombinasjon: Mix nr 3.11 + nr 10.1 + nr 10.1 = Blandes sammen med 1.5% h2o2
På lengder/spisser og toppen anbefaler vi deg en toning med fargekombinasjon: Mix nr 9.21 + nr 10.02. Link: Toning S
Håret på toppen inn mot hodebunnen bør du kombinere disse 2 blandingene da dette håret ser litt lysere ut, men ikke like lyst som lengder og litt mer gyldent. Dette for å ta hensyn til de ulike nyansene i håret ditt.
Denne forklaringen på bestilling også videre forklaring for fremgangsmåte og bilder som illustrerte områdene.

For oss frisører som svarer på kundeservice er vi utrolig opptatt av at resultatet skal bli perfekt og beklager at det blir mye forklaring🙏🏻
Skulle gledelig ønske at fargeteori kunne vært enda litt enklere😉

Hvis det er produkter som ikke har stemt med bestilling ønsker vi selvfølgelig rette opp i dette💗

Fargen ble ikke som ønsket

Fargen ble ikke som ønsket. Den ble langt lysere og jeg er absolutt ikke fornøyd. Eneste positive er at den ble jevn.
Mye jobb for feil farge.

28 mai 2026

Réponse de Color ByBente AS

Heia Monica og takk for din tilbakemelding💕 Vanilla Theory er en veldig lys nyanse og veldig forståelig at dette da kan føles veldig lyst hvis den da også ble enda litt lysere.
Vi har vært i kontakt med deg og sendt deg en ny fargepakke med en mer dempet nyanse, vi har alltid fornøydgaranti på skreddersydde hårfargepakker og veldig glad for at du ble fornøyd med ny fargepakke som ble tilsendt💗

Fikk bare produktene uten…

Fikk bare produktene uten bruksanvisning noe hvordan det skal brukes. Sendte bilde av slik håret var, da burde det vært sendt et bilde i retur om hva de anbefaler og hvordan håret ville se ut. Så når vi hadde blitt enig om ønsket resultat skulle produkter sammen med bilde av ny hårfarge og bruksanvisning sendes forbruker.

29 mai 2026

Réponse de Color ByBente AS

Heia. Ser du bestilte en konsultasjons pakke, da med å svare på spørsmål, legge ned ønsket, tekst og bilder. Vi tilpasset pakken din, og skrev fremgangsmåten og blandingsforholdene på pakkseddelen du mottok på mail. Denne sendte vi til deg da vi hadde klargjort pakken din.

Trodde dette var "too good to be true".

På nett er det mye man tenker "too good to be true" om, men tenkte jeg skulle prøve dette, og det var mildt sagt bra! Sendte bilder av håret mitt og at jeg ønsket tilnærmet farge i lengder slik etterveksten min er, da jeg vil fokusere på å ivareta min naturlige hårfarge og få bort de gyldne misfargede lengdene. Ganske imponerende at By Bente klarte å treffe blink med nyanse basert på et bilde, der frisører tidligere som har hatt håret mitt rett foran øynene har valgt feil nyanse. Bøyer meg i støvet, anbefales på det sterkeste! Superfornøyd, og penger spart! ❤️

28 mai 2026

Réponse de Color ByBente AS

Å tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding. Dette setter vi så stor pris på å høre, igjen takk:)

Super fornøyd🥳

Milde produkter i lukt men som funker utrolig bra🥳 Rask levering🥳

26 mai 2026

Réponse de Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)