Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke fikk lagt inn bestilling på nett.. veldig hyggelig dame som hjalp meg. Bleket håret 2 ganger før jeg satt i komplitær farge. Kura det i mello ( kur fra Joico). Kom... Voir plus
L'entreprise a répondu
Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Voir plus
L'entreprise a répondu
På nett er det mye man tenker "too good to be true" om, men tenkte jeg skulle prøve dette, og det var mildt sagt bra! Sendte bilder av håret mitt og at jeg ønsket tilnærmet farge i lengder slik etterv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.
Østre Strandgate 56B, 4608, Kristiansand, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Otroligt bra service, bra produkter till fina priser. Bra fraktkostnad till Sverige. Tack By Bente

Réponse de Color ByBente AS
Jeg opplevde veiledningen veldig uklar, med motstridende informasjon i samme melding. Produktet - lysfarge med 9% hadde ingen effekt på håret, selv om jeg er naturlig blond fra før og kun ønsket å lysne litt.
Bruker bleking og for en annen opplevelse enn «butikkfarge»! Håret får næring og føles ikke som tørt hamp etter bleking. Fantastisk service😍 av nydelige damer. Superfornøyd 🥰

Réponse de Color ByBente AS
Jeg er kjempefornøyd med både service, den personlige veiledningen jeg fikk over e-post og produktene. Jeg har aldri klart å stripe eller bleke håret hjemme uten å få orange/ gult hår med skade. Så fornøyd! Tusen takk!! Kommer definitivt til å bestille igjen.

Réponse de Color ByBente AS
Alltid knall gode produkter, god service, dyktige damer og alltid fornøyd.
Rask levering, anbefaler By Bente på det sterkeste👌✨️

Réponse de Color ByBente AS
Kjempe gode produkter og helt fantastisk kundeservice!🤩 Kommer aldri til å kjøpe farge noe annet sted.🥰

Réponse de Color ByBente AS
Sååå enkelt - ingen lukt - nydelig farge - håret blir mykt og fint.
Positivt overrasket!

Réponse de Color ByBente AS
Fikk hjelp over mail til å velge de produktene jeg trengte.
Produktene er kjempebra og rimelig!
Har bestilt for tredje gang nå. Kjempefornøyd!

Réponse de Color ByBente AS
Vært frisør i 20 år og måtte gi meg for noen år tilbake. De vanlige hjemmefarge e har aldri falt i smak hos meg. Så kom jeg over nettsiden ByBente. Tok sjansen og bestilte farge til meg og guttungen. Kan ikke si noe annet en WOW!!! Det her er knall produkter. Å for meg som frisør så er det så deilig å kunne velge farger som jeg kan tallene til og få kunne velge vannstoffet jeg vil ha. Takk for at jeg kan få gleden av å få fin farge på meg selv og de rundt meg igjen 🥰

Réponse de Color ByBente AS
Fantastisk hjelp og rådgivning på kundeservice!! Og produktene og resultatet stod absolutt til forventningen. Anbefales på det sterkeste😊

Réponse de Color ByBente AS
Beste veiledning jeg noen sinne har fått, og resultatet var trolig bedre enn frisøren ! Enkelt , billig , og trygt 🤩

Réponse de Color ByBente AS
Er selv frisør og etter jeg sluttet som frisør, er det ikke mulig og få kjøpt vannstoff og blekemiddel som lysnet nok, så 12% var bra🤩👏lilla shampo er noe jeg alltid nøytraliserer fargen min med:-)

Réponse de Color ByBente AS
Hei, fikk levert varer i postkassa i dag, de var frosne. Litt usikker på hvordan konsistensen blir når de tiner opp…

Réponse de Color ByBente AS
Jeg ga i utgangspunktet en stjerne, men må endre til fem etter at byBente, uten at jeg har tatt kontakt, har sendt meg nye produkter og ringt og beklaget. Det er suveren kundeservice! Gleder meg nå til å prøve fargene.
Antageligvis ikke by bente sin feil, men pakken ble levert i dag kl 10.37, når jeg skulle hente den nå kl 22.30 var esken i postkassen tom. Et tips til by Bente er å forsegle pakkene for i teorien kan varene ha falt ut under transporten.

Réponse de Color ByBente AS
Enkel å grei i bruk. Fin farge. Hvordan husker jeg farge kode til senere? Om jeg vil ha samme farge.

Réponse de Color ByBente AS
Har bestilt flere ganger. Produktene kommer lynraskt og har salongkvalitet. Jeg har jobbet på frisørsalong i 5 år, så jeg vet hva jeg snakker om. Får også god hjelp på konsultasjoner.