Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke fikk lagt inn bestilling på nett.. veldig hyggelig dame som hjalp meg. Bleket håret 2 ganger før jeg satt i komplitær farge. Kura det i mello ( kur fra Joico). Kom... Voir plus
L'entreprise a répondu
Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Voir plus
L'entreprise a répondu
På nett er det mye man tenker "too good to be true" om, men tenkte jeg skulle prøve dette, og det var mildt sagt bra! Sendte bilder av håret mitt og at jeg ønsket tilnærmet farge i lengder slik etterv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.
Østre Strandgate 56B, 4608, Kristiansand, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Beste og fineste toneren jeg har prøvd. Kjapp levering & super service 👏😍

Réponse de Color ByBente AS
Fantastisk og rask service når det gjaldt konsultasjon av fargepakker og veiledning mtp virketid etter innsending av bilde. Strålende fornøyd med resultat og hårfargene er fantastisk gode for håret. Anbefales virkelig!

Réponse de Color ByBente AS
Jeg fikk god veiledning av byBente før jeg la inn bestillingen og resultatet ble fint. Jeg må dog øve litt på teknikken i nakken, og eventuelt justere fargen med litt bleking neste gang, men det regner jeg med at jeg får like god veiledning på. God erfaring så langt:)

Super fornøyd 😍😍
Utrolig bra kundeservice som svarer deg så å si umiddelbart! Har fått så mye tips og hjelp til å bleke og farge håret hjemme 🥰
Produktene er kjempe bra og man merker at de ikke er ødeleggende for håret og resultatet er like bra som hos frisøren og til en brøkdel av prisen!!
Så jeg vil absolutt fortsette å kjøpe produktene av Bybente😍❤️❤️
Virkelig super fornøyd ❤️

Réponse de Color ByBente AS
Veldig fornøyd med servicen! Fikk god hjelp til hvilke produkter som ville passe meg, svarte raskt på mail, samt rask leveranse. Anbefales 😊

Réponse de Color ByBente AS
Veldig gode råd fra kundeservice og fin og kald farge. Også råd etterpå siden jeg vil gjøre noen små justeringer til neste gang. Anbefales!

Réponse de Color ByBente AS
Fikk veldig god veiledning, og resultatet ble også som ønsket. Rask og fin krisehjelp

Réponse de Color ByBente AS
Noe av det jeg likte best med denne opplevelsen med byente tidligere var å bli veiledet ordentlig. For meg var det avgjørende for at jeg ble fornøyd med resultatet og for at det var verdt det. Siste runde her nå opplevde jeg et mer generisk svar i forhold til hva jeg skal gjøre og jeg ble mer usikker på hvordan å benytte produktene.

Réponse de Color ByBente AS
Kjøpte først både feil og for lite bleking til hår, ble veldig gult og oransje. Men så tok jeg kontakt med byBente på epost og fikk fantastisk god oppfølging og veiledning på hva som hadde gått galt og hvordan jeg kunne rette det opp. Kjøpte så ny og riktig bleking og toner, da ble håret mitt akkurat sånn som jeg ville ha det! Tusen takk!