Så fine små øreringe med et hjerte og node i midten. Vores datter går på musikefterskole, de havde premiere i går på deres performance og hun fik efterfølgende øreringene, som hun blev meget glad for... Voir plus
Jeg har handlet hos ByChristina flere gange og bliver stadig lige positivt overrasket. Udvalget er stort, smukke ting og til at betale selvom kvaliteten er i top. Og så er indpakningen oveni fantast... Voir plus
Min kone og jeg har handlet smykker flere gange hos Christina i Holbæk, vi er altid blevet betjent at smilene og imødekommende personale. Vi har altid fået kyndig hjælp og vejledning som passer til... Voir plus
Der er altid god service , man bestiller den ene dag og smykket er fremme den næste og hvis man bestiller charms til 2 forskellige ringer de og høre om der er sket en fejl , det syntes jeg er fin ser... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos CHRISTINA er vi stolte af at være en dansk smykkevirksomhed med hjertet dybt forankret i den danske designtradition og håndværk. Hver eneste kollektion, vi skaber, tager udgangspunkt i vores passion for at levere smykker, der både udtrykker personlighed og fremstår som små kunstværker. Alle vores smykker bliver designet i Danmark, og vi sætter en ære i, at hvert stykke er en unik kombination af kvalitet og detaljerigdom. Hvert smykke fra CHRISTINA er håndlavet og skabt med øje for både kvalitet og detaljer. Vi tror på, at smykker skal have personlighed, og derfor skaber vores håndværkere hvert smykke med den største omhu og præcision. Processen bag vores smykker betyder, at hver ring, halskæde, armbånd eller ørering fremstår som et lille unikt kunstværk, hvor ingen to stykker er helt ens. Vi bruger kun de fineste materialer, som Sterling sølv og guld, og vi tilbyder både klassiske og moderne designs, der passer til enhver stil. Vores sortiment dækker et bredt udvalg af smykketyper, hvor du finder alt fra elegante fingerringe og tidløse øreringe til sofistikerede armbånd og halskæder. Vi tilbyder også smykkesæt og charms, der giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk. CHRISTINA-smykker er skabt til kvinder, der sætter pris på dansk design og unikt håndværk, og som ønsker smykker, der både kan anvendes til hverdag og særlige anledninger.
Cypresvej 8-10, 7400, Herning, Danemark
- Kundeservice@bychristina.com
- bychristina.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Hurtig og fin levering
Hurtig og fin levering. Håber modtageren af gaven bliver glad. Det er smukke charms

Réponse de CHRISTINA
The charms I bought were perfect
The charms I bought were perfect. The packaging and delivery were excellent and fast.

Réponse de CHRISTINA
Virkelig hurtig levering .og er så glad…
Virkelig hurtig levering .og er så glad og tilfreds med mit køb

Réponse de CHRISTINA
Det er dog lidt svært st give min…
Det er dog lidt svært st give min oprigtige mening endnu, idet det er en julegave, den er derfor ikke pakket ud endnu.
Men jeg elsker dine smykker og jeg må sige at der er lynhurtig levering og top service. Så tænker at den der skal have pakken bliver glad.

Hurtig levering
Hurtig levering, god service, samt overskuelig hjemmeside.

Réponse de CHRISTINA
Jeg fik ikke det bestilte
Jeg fik ikke det, jeg havde bestilt. Jeg havde bestilt 2 halskæder med smykker, men fik kun den ene i leveringen. Jeg har selvfølgelig skrevet til jer og gjort jer opmærksom på det, og afventer nu det videre forløb.
Jeg har aldrig haft problemer med jer før.
Vh Povl Thomsen

Réponse de CHRISTINA
Meget flotte øreringe kan varmt…
Meget flotte øreringe kan varmt anbefales

Fantastisk
Fantastisk, helt igennem fantastisk
Bestilte den ene dag og kunne hente dagen efter, det er da god service.
Vil bestemt anbefale at handle her.

Réponse de CHRISTINA
Varen blev sat 20 % ned kort tid efter…
Varen blev sat 20 % ned kort tid efter jeg købte. Spugte i en mail 25. nov. om jeg skulle returnere og købe på ny eller om i har en prisgaranti men har ikke fået svar.

Réponse de CHRISTINA
Hurtig forsendelse og fine produkter.
Hurtig forsendelse og fine produkter.

Hurtig levering, flotte smykker
Hurtig levering, flotte smykker og alt gik som forventet 👍🏻

Hurtig levering
Hurtig levering, 2 dage efter bestilling. Kan ikke anmelde selve varen, da det er en julegave.

Réponse de CHRISTINA
Fine smykker til fornuftige priser.
Smykker ser ud som på hjemmesiden. Blev leveret meget hurtigt. Leveret i kasse så der ikke kunne blive beskadiget under transport.
Glad for ringene, de er super fine, og priserne er fornuftige.

Réponse de CHRISTINA
Tusinde tak for super hurtig…
Tusinde tak for super hurtig ekspedition og rigtig fin gaveindpakning.
Kommer bestemt til at handle hos dig igen 😊

Réponse de CHRISTINA
super hurtig forsendelse nu er det en…
super hurtig forsendelse nu er det en julegave så jeg håber at personen kan komme og bytte den til en støre hvis den er for lille .

Nice website/shop
Nice website/shop. Good price for the item. Very fast delivery.

Réponse de CHRISTINA
Hurtig levering og en fin…
Hurtig levering og en fin fødselsdagsgave gratis med ordren

Réponse de CHRISTINA
I er altid dejlige at snakke med 👍ved…
I er altid dejlige at snakke med 👍ved bestilling sender i hurtigt