ByggmaxAvis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Skulle kjøpe grunnmursmaling og fant via søk på nettet at Byggmax har Futura 2,7l på tilbud t.o.m 30.09.2026 til kr 363,- Ankom butikken på Tiller og der var det ikke å oppdrive til den prisen selv o... Voir plus

Her har vi handla i alle år men nå er det slutt.Her opplever vi agresive ansatte en sjef som ignorerer deg når du prøver å ta kontakt.Dette gjelder Byggmax i stavanger.Det er mange vi snakker med som... Voir plus

Bestilte en dobbel boddør på nett. Brukevennlig bestillingsside og betaling med faktura etter at varen var mottatt. Varen ble levert feilfri i henhold til anslått leveringstid. Korrekt faktura kom på... Voir plus

Jeg besøkte Byggmax Stavanger. Under besøket overhørte jeg flere ansatte komme med kommentarer om at menn er sterkere enn kvinner, og at kvinner ikke kan bære planker. Jeg opplevde dette som ned... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

136 avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ungen kundeservice

Dette er den dårligste nettbutikken jeg har vært med på og vi handler mye på nett! Kundeservice er helt fraværende. Pakken stod at skulle være her etter 5 dager. Etter 14 dager er den ikke sendt og kontakter byggmax iten et eneste svar! Null dialog!! Dette er horribelt! Aldri igjen. Vi måtte kjøpe fysisk i butikk og vente på ar pakka kom og så sende retur.

15 janvier 2025

Bestilte badstuepanel hos Byggmax…

Bestilte badstuepanel hos Byggmax Bestite på nett 4.des 2024.Betalte for panelet ved bestilling.Skulle ta 5-10 virkedager. Fikk beskjed om levering både 20 des/23 des/9 januar..Betalte for levering på hytta. Prøvde å komme i kontakt med Byggmax men oppnås ikke kontakt hverken på tlf eller mail support.Var innom butikken på Tiller men ingen hjelp å få der da de heller ikke hadde noe med det. Jeg måtte kontakte de på mail.Ganske vanskelig når ingen svarer.Fikk mail den 10 januar fra Byggmax/Walley:Returkvittering på kjøpet mitt.Dro på nytt til Byggmax Tiller for å snakke om hva som har skjedd med panelet mitt. Fikk beskjed om å sende mail. Måtte regne med ei uke på å få svar.
Det var mitt siste besøk hos Byggmax
Fikk heldigvis tilbake pengene

15 janvier 2025

ELENDIG KUNDESERVICE

Ville kjøpe laminat gulv på Åsen men de hadde ikke nok inne til meg og det gikk ikke og bestille inn mer fikk jeg beskjed om så jeg bestilte på Karmøy og tok 2 timers bilturen dit for og hente. Veldig hyggelige folk på Karmøy men så starte problemene. Var på Åsen 2/12-24 med en reklamasjon på laminaten som det var feil på.Har aldri hørt noe mer fra de og nå har jeg prøvd mail,Facebook og et nummer som de har på nettsiden som ikke er i bruk.De svart på første mail men så ble det slutt.UMULIG og få kontakt med de.Siste mail jeg sendte var 29/12

29 décembre 2024

Helt elendig kunderservice

Helt elendig kunderservice. Bestilte fra nettbutikk og må returnere varen da det ble feil. Kommer ikke i kontakt med dem. Har prøvd flere e-post-adresser og både norsk og svensk telefonnummer, chat. Så per no er jeg "stuck" med en vare jeg ikke vil ha. Aldri mer.

6 novembre 2024

Byggmax Åsane

Byggmax Åsane. Har handlet hos Byggmax i mange år. Har bitt i meg at det er elendig kundeservice (svært lav bemanning), og at man må klare seg selv med absolutt alt. At alle der tror du har stjelt materiell, bilen må ransakes. Lang ventetid på å få scannet varene, like lang tid for at de åpner bommen når du skal kjøre ut. Har blitt jaget ut av dørene fordi jeg ikke var helt ferdig å laste opp en helt full henger med materialer noen minutter før stengetid. Ble bedt om å dra på Coop bygg å handle de få resterende materialene jeg ikke hadde fått på hengeren. har du glemt noe i drive in, så får du ikke lov å gå igjennom døren i butikken. Du må gå rundt hele bygget på utsiden. Fikk feil lim til takpapp, slik at jeg må legge hele taket på tilbygget på nytt. Grunnet manglende kompetanse hos den som jobber der. Toppet seg idag når jeg skulle levere tilbake et helt ubrukelig hull bor sett, men det viste seg vanskelig. Jeg fant ikke kvittering og det var nesten stengetid så da måtte jeg komme tilbake dagen etterpå. Jeg gav de hullbor settet som gave og takket for meg som kunde siden de kom til Åsane. Lykke til.

4 novembre 2024

Helt ubrukelig kundeservice

Helt ubrukelig kundeservice.

Bestilt en vare for over en måned siden, og har fortsatt ikke mottatt noe. Har skrevet mail til kundeservice, men heller ikke fått noe svar der. At de ikke har et telefonnummer man kan ringe de på, gjør ikke opplevelsen noe bedre..

14 octobre 2024

Dårlig service, uengasjert personale!

Ser på siden her at det er mye negativ tilbakemelding! Hvordan har dere tenkt
å endre dette til positivt, Byggmax? Vi har også flere negative opplevelser hvor avtaler om opp-pussing ikke har blitt levert + forsinkelser. Likevel har vi noen positive opplevelser da en dyktig snekker har montert dører hos oss. Men: i dag 27.8.24: vi skulle handle terrassebeis: utsolgt for fargebase og easypad. Betjeningen satt og dinglet med bena på en hylle, helt uinteressert i oss. Null hjelp til evt å foreslå andre liknende produkter. (Bare oss som kunder i butikken, Askim)Så vidt vedkommende orket reise seg. Ble ikke no handel, Byggmax!! Tap av kunder. Her har dere en vei å gå🥴. Service: look to Jernia!!!!Der fikk vi service og alt vi trengte!!!

27 août 2024

Mye rot på nettsiden/nettbutikken.

Denne anmeldelsen gjelder en netthandel som ikke ble gjennomført. Jeg skulle bestille en dør, og fraktprisen skulle dukke opp etter hvert. Men, den kom aldri, og de oppgav den heller ikke. Selv om de har to forskjellige epostadresser, kundeservice og support, klarte ingen å oppgi fraktprisen. Ikke har de telefon heller.
Dette gjelder altså nettbutikken.

12 août 2024

Lang ventetid hos kundeservice og ikke tilgjengelig på telefon

Pakken ble ødelagt under transport og Postnord kastet den. Jeg får ikke refusjon fra byggmax.. De lover svar innen 24 timer, gått snart 10 dager. Fortsatt ingen refusjon. De svarer ikke på telefon heller.. Elendig bedrift

Oppdatering 9. August

Fikk svar fra kundeservice om at refusjon tar 1-3 dager.

Det skal sies at de har lave priser og er raske med utsendelse ved bestilling, så det trekker opp :)

29 juillet 2024

Slett kundeservice . Stoler ikkje på sine kunder.

Snakket med ansatt ute på utelager Byggmax Ålesund om å kjøpe skadet terrassebord til redusert pris. Sorterte ut det som var tydelig skadet/ødelagt og plasserte det på taket med skaden ut. Gav beskjed om at det var matriell til redusert pris til kasserer ved kontroll. Betalte og bemerket feil pris. Og fikk da sur komentar om at det måtte eg gi beskjed om før betaling. Tok han med for ny inspeksjon ved bilen. Og han meinte at ditta ikkje var ødelagt matriell. Og at han måtte ta ned kvart bord fra taket som var ferdig stroppet og inspisere dei alle. Viste han skadene på alle bordene uten at det var godt nokk. Ga da beskjed om at eg tar gjerne ned bordene men ikkje aktuelt å lesse dei på igjen etter inspeksjon. Bordene vart etterlatt ved siden av bilen og bedt om refusjon av kjøpet. Takk og lov at det finnes andre byggevare handlere som stoler på kundene sine og hører på kva dei sei.
Byggmax ålesund har hvertfall mistet meg som kunde.

15 juillet 2024

Vår bestilling av daybed ble kansellert…

Vår bestilling av daybed ble kansellert etter nesten en måned uten grunn fra Byggmax. Nå sitter jeg igjen med inkassovarsel fra Walley som jeg må håndtere selv.. får utsatt betalingsfrist med beskjed om å kontakte Byggmax som igjen ber meg kontakte Walley….

5 juillet 2024

Slut

Förra gången jag funderade på att handla på Byggmax var 2021 men avstod sedan jag läst omdömena på Trust P. Nu gjorde jag dumheten att handla där utan att läsa omdömena först, trodde det blivit bättre. Det visade sig snarare att det har blivit ännu sämre och bekräftas i kontakten med kundtjänst. By by Byggmax

4 juin 2024

Bestilte en gapahuk fra de for over en…

Bestilte en gapahuk fra de for over en måned siden. Leveringstid var oppgitt til 5 -10 dager. Etter to uker sendte jeg en mail til kundeservice og klagde. De kunne da opplyse om at leveringtid var over en måned, det på nettsiden gjaldt ikke. De garanterte en ny leveringstid, som nå er overdtiget.
Tok på nytt kontakt, og etter 2 mailer med spørsmål om når den kommer eller om den kommer kom dette svaret : 1.
Vil på det sterkeste fraråde andre å handle i denne butikken, telefon support har de jo også kuttet ut, var vel lei av å svare på kkager.
Har nå sendt to nye maile, får jeg svar eller ikke ? Er det hold i et eventuelt svar ? Jeg tviler

24 avril 2024

STYR UNNA

Varen jeg bestilte var skadet ved leveranse. Har sendt inn rapportering på mail flere ganger men ingen svar. All kontakt med bedriften skjer elektronisk ikke mulig å få noen i tale.

4 mai 2024

Elendig Service

Elendig Service
Eldre mennesker skal handle
Gidde ikke reise seg for å hjelpe
Skriker " Der borte"
Da det ikke ligger "der borte"
Får de til svar "nei ,da vet ikke jeg"
Det går faktisk ikke ann :-(

14 mai 2024

Byggmax skuffer igjen

Byggmax klarer nok en gang ikke å levere varene til avtalt tid. Kundeservice lyver om leveringstidspunkt og man får ikke sporing på varene slik som alle andre nettbutikker klarer å få til. I tillegg er det ikke mulig å ringe dem, da man blir sendt inn i loop av tastevalg som tilslutt ikke lar deg snakke med noen.

10 mai 2024

Sendte ikke en del vi bestilte

Sendte ikke en del vi bestilte, svarer ikke på e-post og chat-tjenesten fungerer ikke. Man kan ikke ringe til kundeservice lenger heller. Gått to uker og de svarer ikke, selv etter to klager på at de ikke svarer. Håpløst.

18 avril 2024