Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Denne anmeldelse er af det nye bylivet. Billedet stemmer ikke overens med den vare jeg modtog. Derudover betaler man for returnering, hvilket er øv, og går at man tøver med at bestille derfra igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god shop, man kan sagtens gøre et kup derinde med deres tilbud. Super sød kundeservice også, når man lige får kløjset i det med returnering. 5/5 herfra, eneste lille forbedring kunne være... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Siden min søn blev født i november 2019 har jeg ledt efter højtaljede jeans, der kunne passe min “nye” morkrop. Jeg bestilte to par Noisy May Callie bukser fra ByHusted og med deres fantastiske og spe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine varer, og sindssyg god service! Sofie fra ByHusted gav mig den bedst mulige service, i forbindelse med at gls havde lavet problemer. Kan helt sikkert anbefale, at shoppe her, og kommer h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

By Husted er et unikt, moderne og personligt brand, som med små og anderledes detaljer afspejler nutidens trends. Vi arbejder hver dag sammen på nøje at udvælge og udskifte vores produkter, så de hele tiden passer til hverdagens krav til stil og mode.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fantastisk shop!

Venligt personale, flot tøj og god service 😊.

11 août 2019

Hej Anne!
Tusinde tak for din søde anmeldelse❤️
Jeg er utrolig glad for at du kunne lide servicen og ikke mindst tøjet ☺️

Fantastisk firma!

Sødeste mennesker, hurtig levering, lækre styles ☺️☺️

11 août 2019

Hej Michelle!
Tusinde tak for din søde og fine anmeldelse.❤️
Hvor er det dejligt at du kan lide udvalget og ikke mindst har haft en god oplevelse☺️

Kanon service 👍🏻

9 août 2019

Hej Trine!
Mange tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.
Er glad for at du kunne lide servicen 🥰

Hurtig levering! God service! Fantastisk tøj

6 août 2019

Hej Caroline!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig.❤️
Jeg håber at vi ses hos By Husted igen!

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Dejlig overskuelig hjemmeside 👌🏼❤️

29 juillet 2019

Hej Laura❤️
Mange tak for din søde anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os. Håber du blev glad for kjolen 🥰

En super god service

19 juillet 2019

Hej Lene!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse. ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition fra bestilling til…

Hurtig ekspedition fra bestilling til levering og meget venlig kundeservice👌

19 juillet 2019

Hej Christina!
Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre at du har haft en god oplevelse. Tak! 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og rigtig sød kundeservice.

3 juillet 2019

Hej Nadia!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse.☺️

Helt vildt lækkert tøj

Helt vildt lækkert tøj! Altid hurtig levering og altid hurtige med svar hvis man skriver til dem!
Str. passer perfekt

17 juin 2019

Hej Julie!
Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse! Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. 😄

God kundeservice

Virkelig god kundeservice! Jeg havde et spørgsmål omkring en af deres kjoler og 5 min efter jeg havde skrevet til dem havde jeg fået et svar! Virkelig god kundeservice og nemme at komme i kontakt med!

12 juin 2019

Hej Ditte!
Mange tak, fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Det er jeg super glad for. 😄

Fantastisk service!

11 juin 2019

Hej Maiken!
Først og fremmest tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse.
Jeg er utrolig glad for at du har haft en god oplevelse ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig betjening

3 juin 2019

Hej!
Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. 😄

Hurtig levering😊

2 juin 2019

Hej Tanja!
Mange tak for fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. ☺️
Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering - god service :)

20 mai 2019

Hej!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse. 😄

Igen Super levering og jakken passede

Igen Super levering og jakken passede
Fremragende kunde service det er ikke sidste jeg handler der

19 mai 2019

Hej Nilifer!
Tusinde tak fordi du igen har valgt at handle hos os. Jeg er glad for at jakken passede. 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt levering og god service

Hurtigt levering og god service, ikke sidste gang jeg handler her

13 mai 2019

Hej Elisabeth!
Mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse! Jeg er glad for at du har haft en god shopping oplevelse hos os. 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fine vare

13 mai 2019

Hej Lene!
Mange tak for din anmeldelse! Jeg håber at du er blevet super glad for din pakke. 😄

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus