Snel geleverd ondanks dat het op maat/verzoek wordt gemaakt. Goede kwaliteit. Vriendelijke communicatie en heel erg leuk dat iemand zo zelf producten maakt waar mensen blij van worden :-) Dankjewel
Lisez les avis des autres
Enige winkel die ik kon vinden met katoenen slaaptunnels (ipv synthetische stof). Mijn dochter vindt ze fantastisch, net als de verzwaarde knuffel. Het zijn natuurlijk niche-producten, maar ik ben zo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Op mijn vragen over de bestelling werd direct en adequaat geantwoord. De verzwaringsknuffel zag er mooi verzorgd uit, lekker zacht en met aandacht voor detail. Op mijn vraag of een extra halve kilo ve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ruime keuze op de website in stoffen, maten en vormen. Goede keuze om een verzwaard kussen te laten maken, heel prettig om mee in slaap te vallen. Mij bestelling gedaan in de vakantie zoals aangekon... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.
Coordonnées de contact
Topaas 11, 1625RM, Hoorn , Pays-Bas
- Info@bymyl.nl
- bymyl.nl
Demande des avis aux clients
Super goede kwaliteit
Super goede kwaliteit, verzwaringsknuffel gekocht bijna 2 jaar geleden. Regelmatig gebruikt maar nogsteeds van top kwaliteit! Bijna jammer dat hij niet kapot gaat want nu heb ik geen excuus om een nieuwe te bestellen ;)

Réponse de by Myl
Goede communicatie vlugge reactie en…
Goede communicatie vlugge reactie en goede kwaliteit en voor veel mensen betaalbaar mijn dochter is 22 jaar oud en durfde niet te slapen en had paniek en angst aanvallen ze nam de kat mee naar bed maar die bleef niet op haar liggen en nu heb ik de olifant besteld en mijn dochter legt die nu ophaar neer met slapen dan heeft ze het idee dat de kat er ligt en ze vind het fijn en geeft haar rust ze is nu al twee keer naar bed gegaan vandaag om te gaan slapen terwijl ze eerst bang was om te gaan slapen mijn dochter is er heel blij mee nu wil ik nog een bestelling gaan doen om een kleinere te bestellen die ze ook overal mee kan nemen dat ze er altijd een bij de heeft als ze de deur uit gaat super product is dit

Geweldig, mooi
Zeer aangename communicatie. Product was snel geleverd en mooi. Echt een aanrader.

Top service
Goede en snelle service. Product mooi afgewerkt, goede kwaliteit en betaalbaar.

Réponse de by Myl
Zeer zeker aan te bevelen
Meerdere keren onwijs goede ervaring met By Myl.
In een paar steekwoorden:
- Vriendelijk
- Meedenkend
- Snel antwoord op vragen
- Goede kwaliteit materialen en naai(af)werk(ing)
- Betaalbaar
- Snelle levering
Kortom een zeer goed gevoel met net dat beetje extra service. Zeer zeker aan te bevelen.

Réponse de by Myl
Heel hulpvaardig tijdens het bestellen…
Heel hulpvaardig tijdens het bestellen en mooi product!

slaaptunnel
Na lang twijfelen een slaaptunnel besteld voor mijn oudste zoon (10), omdat deze elke avond aangaf het fijn te vinden als ik zijn deken strak in zou stoppen.
Uiteraard wilde onze jongste (5) er ook een. Dus twee besteld.
Dit hadden we veel eerder moeten doen voor beide. De oudste slaapt nu 2uur langer 's ochtends en de jongste slaapt nu de hele nacht in zijn eigen bed. Voorheen kwam hij het 's nachts altijd naar ons gelopen
Zo blij met deze keuze. Ook voor de jongste, ondanks dat we er eerst niet echt het nut van inzagen.
Mooie spullen voor leuke prijs
Hele mooie producten ontvangen, van zooky, bedrukte toilettasjes en verzwaringskussen.
Mooie stof en afwerking.
Denkt mee en snelle levering.
Goede snelle levering
Goede snelle levering. Voor bestelling goede uitleg gekregen.
Super vriendelijke en goede service
Super vriendelijke en goede service. Er wordt goed mee gedacht met je wensen.
De producten zijn ook van hele goede kwaliteit!
Een goed bedrijf met een goede service
Een top bedrijf waar het nog om mensen draait. Al meerdere keren heb ik hier wat op maat en gewicht laten maken en altijd tot mijn volle tevredenheid. De kwaliteit van de producten zijn ook heel goed.
De communicatie is goed, service is goed. Altijd zit er een kleine attentie bij. Hier ben je geen referentienummer maar gewoon nog echt een mens.
Dit soort kleine ondernemingen moeten wij blijven koesteren.
Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.
Verzwaringsknuffel
Ik zocht een verzwaringsknuffel voor mijn zoon en ze heeft hele mooie te koop. Ze heeft de verzwaringsknuffel nog snel voor haar vakantie verzonden. Super service! Mijn zoon is helemaal blij met de knuffel.
Super bedrijf
Super goed contact! Luister echt naar je wensen en maakt daar de mooiste creaties voor. Heb ondertussen meerdere slingers thuis liggen. Zijn van goede kwaliteit, leuke stofjes en een ruime keuze! Je wordt goed op de hoogte gehouden en het wordt snel bezorgd!
Hele mooie grote verzwaringsknuffel…
Hele mooie grote verzwaringsknuffel voor een hele mooie lage prijs!
Kan het iedereen aanbevelen.
Mijn dochter (11) is enorm blij met haar slaaptunnel. Normaal sliep zij erg onrustig en werd meerdere keren per nacht wakker. Nu ligt ze heerlijk rustig in haar bed en slaapt de hele nacht door. De stof is lekker dun en voelt goed aan op de huid. Op warme dagen slaapt onze dochter alleen onder/in haar slaaptunnel, op koudere dagen doen we haar normale dekbed eroverheen.
De bestelling werd snel geleverd.
Hebben een verzwaringsknuffel besteld…
Hebben een verzwaringsknuffel besteld en mijn dochter is er superblij mee. Deze was supersnel geleverd! Snelle reactie en service. Heel tevreden over bymyl.nl
Fijne communicatie/ vriendelijk
Fijne communicatie en mijn man en dochter slapen nu beter dan voorheen. de tunnels zijn netjes gemaakt en doen niet onder voor professionele makers. Ik beveel haar echt aan als het gaat om verzwaringsspullen en slaaptunnels. Vriendelijke vrouw.
Mooi artikel met een fijne service
Ik heb voor mijn dochter een zwaarte kussen besteld. Ik werd goed geholpen en mijn vragen werden snel beantwoord. Mijn dochter is helemaal blij. Top ding! En top service!
Snelle, duidelijke communicatie. Verzwaard kussen op maat gemaakt en een verzwaarde knuffel besteld, deze werden super snel verzonden! Producten zijn ook top.
L’expérience Trustpilot