Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd ondanks dat het op maat/verzoek wordt gemaakt. Goede kwaliteit. Vriendelijke communicatie en heel erg leuk dat iemand zo zelf producten maakt waar mensen blij van worden :-) Dankjewel

Noté 5 sur 5 étoiles

Enige winkel die ik kon vinden met katoenen slaaptunnels (ipv synthetische stof). Mijn dochter vindt ze fantastisch, net als de verzwaarde knuffel. Het zijn natuurlijk niche-producten, maar ik ben zo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op mijn vragen over de bestelling werd direct en adequaat geantwoord. De verzwaringsknuffel zag er mooi verzorgd uit, lekker zacht en met aandacht voor detail. Op mijn vraag of een extra halve kilo ve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruime keuze op de website in stoffen, maten en vormen. Goede keuze om een verzwaard kussen te laten maken, heel prettig om mee in slaap te vallen. Mij bestelling gedaan in de vakantie zoals aangekon... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de confection

Écrit par l'entreprise

Ik maak verschillende producten op maat en naar wens. Verzwaringskussen, verzwaringsdeken, verzwaringsknuffel, vlaggenlijnen, sticker, bedrukking, oogmasker, babykamer decoratie, fidget artikelen en nog veel meer. Alles met liefde door Mylène gemaakt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

69 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helemaal top !

By Myl denkt mee en levert mooie producten. Ik heb bedrukte shirts, zwaartekussen, slingers en pittenzakjes besteld en alles is helemaal netjes geleverd. Aanrader.

3 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij ByMyl een verzwaringsdeken en 3…

Bij ByMyl een verzwaringsdeken en 3 slaaptunnels gekocht. Alle producten zijn zorgvuldig gemaakt en zijn van goede kwaliteit. Voldoende keuze uit stoffen en bovenal ook de prijs is een fijne bijkomstigheid. Superblij mee. Hierdoor kan mijn dochter ontprikkelen en mijn jongste dochter goed slapen. Een aanrader dus.

17 juillet 2023

Zoeky’s

By Myl twee zoeky’s besteld voor de kinderen. Je kan je eigen stofje kiezen, wat bijna niet te doen is met al die leuke printjes. 😊 Totaal in thema voor de kinderen hun stofje kunnen vinden en zo leuk ook dat ze gevuld zijn met verschillende items zodat ze ook nog kunnen ruilen.
Ze waren ook snel gemaakt en geleverd met een leuke attentie erbij.
Top voor als je iets unieks zoekt.

15 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Veel mogelijkheden, mooi eind product en fijne communicatie.

Ik wilde graag iets wat niet op de website stond. Mylène gevraagd naar de mogelijkheden. Uiteindelijk heb ik 3 shirt laten bedrukken, met tekst en lettertype naar keuze. Zo fijn hoe er mee gedacht wordt en ruimte is voor eigen inbreng. Ik heb in het verleden al meer bij ByMyl gekocht en ook dit zal niet te laatste keer zijn.

16 juin 2023

Vlaggenlijn 3m

Ik heb een vlaggenlijn van 3 m besteld. Mylene denkt mee in het ontwerp, is op zoek gegaan naar het leeuwtje van het geboortekaartje en super snelle service. Vlaggenlijn is top en van mooie kwaliteit.

10 juillet 2023

Zwaar kussen op maat

Mylène heeft voor mij een verzwaringskussen op maat gemaakt. Ik wilde m wat groter en langwerpiger en een stuk zwaarder. Dat kon allemaal. Persoonlijk contact, duidelijke communicatie (belangrijk voor als je ass hebt!). Van een van de stoffen had ze niet genoeg en in overleg heeft ze een hoes met 2 verschillende stoffen gemaakt, is erg leuk uitgepakt.
Kortom: zeer tevreden!

15 juillet 2023

Prachtige en fijne producten

Prachtige en fijne producten. Goede kwaliteit en ook nog allemaal is zelf proffesioneel in elkaar gezet. in samen spraak zelf een knuffel kunnen bestellen die niet in haar assortiment zat om daar een verzwaringsknuffel van te maken. Snelle levering en top communicatie, zeker een aanrader!

14 juillet 2023

Super

Fijn contact, vriendelijke verkoper en een super fijn product! Veel keus van verzwaringsknuffels die veel leuker zijn dan ergens anders. De knuffel gaat overal mee naartoe.

22 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie als je iets besteld

Snelle reactie als je iets besteld, veel verschillende stoffen, mogelijkheden bedrukken naam, afbeeldingen enz.
Twee ontzettend leuke bedrukte vlaggen slingers besteld. En de zoeky is ook een groot succes !
Als je eens iets anders voor geboorte of verjaardag wil geven een aanrader om eens by myl te kijken op de site.

20 juin 2023

Top kwaliteit verzwaringskussen

Ik heb hier een verzwaringskussen gekocht voor mezelf. Had even wat hulp nodig met het maken van de juiste keuze en ben hier heel fijn bij geholpen. Persoonlijke aandacht, eerlijk, scherpe prijzen en uiteindelijk het belangrijkste snel een prachtig kussen mogen ontvangen. Heel blij mee!

8 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne webshop voor prikkelverwerkingsproducten!

Mylène denkt goed mee, legt dingen duidelijk uit. Op haar website staat het bestelproces ook goed omschreven.
Omdat de producten handgemaakt zijn is het niet 'vandaag besteld, morgen in huis' maar ik vond de wachttijd enorm meevallen. Ook dit wordt duidelijk gecommuniceerd.

13 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus