BySofieSønderby Avis

2 253
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er virkelig positivt overrasket over min oplevelse. Leveringen var utrolig hurtig, og jeg blev faktisk overrasket over, hvor hurtigt mine varer kom frem. Tøjet er endnu bedre, end jeg havde f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt en gave det skulle gives efter retur perioden udløb. Skrev til dem og fik forlænget denne periode, virkelig fin service, så mine bedste anbefalinger af service og kvalitet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik hurtigt min pakke, desværre var den ikke hvad jeg regnede med, og sendte den derfor retur, hvilket også gik rigtig stærkt, de modtog min pakke en fredag, og havde allerede pengene tilbage om tir... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig levering! Bestilte 3 varer og inde for et døgn, kunne jeg løbe ned og hente pakken. Er meget tilfreds, og kan varmt anbefales ❤️

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Online webshop, med de nyeste mode trends til kvinder og piger.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 253)

389 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Allt är perfekt

Allt är perfekt, produkten, service och leveringsservice

Kära Samar.
Vad härligt!! Jag är oerhört glad att höra det!!
Ha en härlig dag.

Bästa hälsningar från Sofie // BySofieSønderby

Noté 5 sur 5 étoiles

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem, og produkter der til fulde lever op til beskrivelse og foto

Kære Jette.
Det gør mig så glad at læse!! Det er lige som det skal være, når produkterne lever op til både beskrivelse og fotos <3

Noté 2 sur 5 étoiles

Billigt og dårligt materiale

Billigt og dårligt materiale

1 juin 2026

Hej Emma
Vi gør alt hvad vi kan, for at kvalitet og pris hænger sammen, og at kvaliteten altid er bedst mulig. Jeg kan se at du har returneret, ellers ville jeg have ønsket, du havde henvendt dig på mail, ved en evt reklamation i stedet for at anmelde os her, hvor vi ikke kan gøre så meget.
Mvh Jesper // BySofieSønderby

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering

Kære Pia.
Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det gør mig enormt glad at læse dine søde ord!! Tak.

Rigtig fint

Rigtig fint. Der måtte godt værre mere styr på pasform af tøj og sko især, da jeg købte et par ballarinaer i min normale sko str, men de var to str for store.

Hej Thilde
Vi er ved kigge ind i at få skoenes reelle størrelser til at stå inde på de forskellige produkter.
Mvh Jesper // BySofieSønderby

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig til at sende ny vare

Hurtig til at sende ny vare, da gls ved en fejl sendte min bestilling retur til afsender

28 mai 2026

Kære Helle.
Tusind tak for de skønne ord!! Godt det kunne fikses.

Købte et par hvide ballerina sko

Købte et par hvide ballerina sko
Super bløde og hurtig levering

Kære Charlotte.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og det flotteste tøj…

Super god service og det flotteste tøj og kjoler 😃

27 mai 2026

Kære Anne.
Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det gør mig enormt glad at læse dine søde ord og at tøjet og service var on point!! Tak.

Kære Majbritt.

Kvalitet og god pris

Godt produkt og god pris

22 mai 2026

Kære John.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik det jeg forventede

Jeg fik det jeg forventede , og hurtig levering

2 juin 2026

Kære Rita.
Hvor skønt at høre!! Tusind tak for dine fem flotte stjerner!!

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt, men da det er til gave ,ved jeg ikke noget om hvordan blusen er.

Kære Elin.
Vi elsker hurtig levering!! Tusind tak for de fem flotte stjerner.

En hurtig service og levering

En hurtig service og levering

Kære Helle.
Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det gør mig enormt glad at læse dine søde ord!! Lige som det skal være.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele processen fungerede upåklageligt.

Hele processen fungerede upåklageligt.

1 juin 2026

Kære Gitte.
Tusind tak for de skønne ord!! Fornøjelse med kunder som dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er altid hurtig betjening og det…

Der er altid hurtig betjening og det går nemt og gnidningsløst - også hvis der er noget der skal byttes

22 mai 2026

Kære Carsten.

God hjemmeside,

Rigtig god hjemmeside og god kvalitet. Jeg skulle sende en ting retur, og jeg vidste ikke at en returlabel kostede 50kr?
Det fremgår ikke tydeligt nok at fragt og returnering ikke er en pris.

Kære Cecilie.
Det står i 2. linje under vores retur side, at prisen for at sende retur er 49kr, så vi har prøvet at gøre det så tydeligt som muligt.

27 mai 2026

Kære Annie.
Hvor dejligt at høre! Tusind tak for anmeldelsen!! Det gør mig enormt glad at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt service og meget hurtig…

Dejligt service og meget hurtig levering 🥰

Kære Christa.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus