Virkelig interessant tur i Kødbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet på Vesterbro i 30 år. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), så kunne vi sagtens... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele så godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var åben for spørgsmål og fortalte også gerne derudfra. Af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Byens baggårde 2.0 10/7 Det var en utroligt dejlig tur rundt til de mange flotte og specielle baggårde. John er med sin entusiasme og store fortælleglæde med til at gøre sine tilhørere meget opmærkso... Voir plus
L'entreprise a répondu
"Forlystelsernes Frederiksberg" Dejligt og godt tilrettelagt arrangement. Skuespiller (og meget andet) Torben Jetsmark førte an og doserede med humor og et glimt i øjet de mange facts og sjove anek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Virkelig god byvandring i Carlsbergbyen. Guiden var dygtig og fik fortalt om fortid, nutid og fremtid på en vidende og inspirerende måde.

Réponse de Byvandring i København
Fantastisk guide med god indlevelse og meget nem at forstå.

Réponse de Byvandring i København
Yderst kompetent guide på en lang tur.
2 timer er ganske meget for ryggen.

Réponse de Byvandring i København
Var på en tur gennem Københavns baggårde med en god og meget vidende og engageret guide, super tur vi var 18 personer der alle havde en god oplevelse.

Réponse de Byvandring i København
Jeg har nu været på to guidede ture: Baggårdsturen fra Gråbrødretorv til Nytorv samt Juleturen og begge oplevelser var helt fantastiske.
Turene var både hyggelige, spændende og utroligt lærerige. Guiderne formåede på levende vis at bringe Københavns historie til live, så man næsten følte sig transporteret tilbage i tiden. Det var fascinerende at høre historierne bag de smukke gamle bygninger og skjulte gårdmiljøer, som man normalt bare går forbi uden at skænke dem en tanke.
Særligt imponerende var kombinationen af historisk indsigt, gode fortællinger og den hyggelige stemning undervejs. Man mærker tydeligt den store passion og viden, som ligger bag turene.
Selvom jeg har besøgt København utallige gange, oplevede jeg byen på en helt ny måde. Jeg gik hjem med både ny viden, gode oplevelser og lysten til at udforske endnu mere.
Jeg kan varmt anbefale disse. Jeg skal bestemt med på flere ture fremover! Har kig på 4 allerede 😉

Réponse de Byvandring i København
Kan varmt anbefales. Fantastisk behagelig og dygtig guide. Turen levede fuldt ud op til beskrivelsen og den gjorde en klog på det gamle København og byens mange smukke gemte steder.

Réponse de Byvandring i København
Det var en meget interessant rundvisning.
Meget dygtig guide, som vidste rigtig meget om området, hvad der havde været i de forskellige bygninger, om arkitektur og fremtidsplaner.
Så tak for en meget spændende tur.

Réponse de Byvandring i København
Vi havde nogle rigtig gode timer lørdag d. 30.05.2026 på byvandring i København. Vi fik set spændende steder, vi ikke havde set før. Samtidig vi en masse viden om København historie og nogle af de personer, som har sat sit aftryk gennem tiderne. Kan varmt anbefales.

Réponse de Byvandring i København
Det var en meget spændendende fortælling om Jernbanebyen. Om dens opståen, om dens aktiviteter og om de muligheder - og risici - der tegner sig for fremtiden. Vores guide var meget vidende og engageret

Réponse de Byvandring i København
Det er nu tredje gang vi har været på byvandring i Kbh, og det har hver gang været en rigtig god oplevelse. Guiderne er velforberedte og dedikerede, og kender områderne "som deres egen bukselomme".

Réponse de Byvandring i København
En meget vidende og engageret guide, der helt tydeligt brændte for at formidle historien.

Réponse de Byvandring i København
Fantastisk byvandring i Nyhavn, og mange spændende historier. Super god guide vi havde 🤩

Réponse de Byvandring i København
Byens baggårde og gemte kroge - en virkelig spændende og lærerig byvandring. En guide med mange små finurlige historier og stor viden. Kan varmt anbefales.

Réponse de Byvandring i København
Vi var meget tilfreds hun gjorde det rigtig godt

Réponse de Byvandring i København
En dejlig fortæller med stor viden. Skøn tur

Réponse de Byvandring i København
Interessant tur i Carlsbergbyen med meget engageret rundviser.

Réponse de Byvandring i København
Torben er en meget underholdende guide der fik een til at lytte. Kan varmt anbefale turen

Réponse de Byvandring i København
Super sød og punktlig guide.
Rigtig fin tur gennem lidt af skønne København. Dejlige historier og besøg i diverse baggårde.
Det var kun vores guides 2. tur, men hun gjorde det fantastisk med entusiasme og viden. Vi deltager gerne igen. Passende størrelse gruppe. Alle kunne høre 😊