Byvandring i København Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En meget levende og engageret guide, Torben Jetsmark gjorde turen til en rigtig god oplevelse. Afslutning på Frederik den VI med lækkert smørebrød og drikkelse. Vi fik rigtig meget for pengene, båd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bente var vidende og havde en god og indlevende måde at fortælle historie på. Vi fik vist steder, som vi aldrig selv ville få øje på. En anbefalelsesværdig tur.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig interessant tur i Kødbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet på Vesterbro i 30 år. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), så kunne vi sagtens... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele så godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var åben for spørgsmål og fortalte også gerne derudfra. Af... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de visites touristiques
  2. Fournisseur d'excursions culturelles
  3. Organisateur d'activités en plein air
  4. Centre pour personnes âgées
  5. Office de tourisme

Écrit par l'entreprise

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

206 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Spændende tur

Spændende tur. Hun vidste meget. Talte dog lidt lavt.

27 mars 2026

Réponse de Byvandring i København

Tak - det siger vi videre :)

Baggårde i København

“Byens baggårde og kroge” med rundviser - og fortæller - John, var en virkelig god oplevelse. Sikke mange skønne baggårde og dets historier, vores smukke hovedstad gemmer på.
At turen så blev rigeligt krydret med anekdoter og sjove beretninger fra John, gjorde turen ekstra interessant.
Så “Kig op” opfordringen er hermed videregivet. Der gemmer sig mange interessante ting, hvis vi løfter blikket. Tak til John.

26 mars 2026

Super opfordring! Tak, Lone

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Jeg nød hvert et øjeblik. Rigtig god, vidende guide. Ville ønske jeg havde kunne optage hele historiefortællingen. Jeg skal have købt mig en bog om det gamle, indre København. Virkelig inspirende. På et tidspunkt skal jeg have bestilt Jeres anden Københavner tur. 🥳👍😊

26 mars 2026

Réponse de Byvandring i København

Du er velkommen tilbage, Dorthe. Vi har mange forskellige byvandringer i Kbh, fx: Nyhavns Nydelser, Baggårde 2.0, Kødbyen, Carlsbergbyen, Det jødiske København, Jernbanebyen m fl.

Skøn rundvisning

Skøn rundvisning
Vi havde en super god tur rundt i Carlsbergbyen. Fantastisk vidende guide, og hun er en virkelig god og vidende formidler.

22 mars 2026

Réponse de Byvandring i København

Det er vi glade for at høre, Jens

Super byvandring i Carlsberg Byen

Super byvandring i Carlsberg Byen - Virkelig interessant på alle måder. Gik derfra med historiens vingesus som udgør en del af vores kultur og historie fortælling

22 mars 2026

Mange tak, Michael

Byens baggårde 2.0

21/3 Byens baggårde 2.0
Meget spændende og informativ tur rundt i både kendte og flere ukendte baggårde i København. John
fortalte levende og interessant om de forskellige steder og havde mange sjove anekdoter i ærmet. En virkelig god tur!!! Og dejligt at se vores skønne by på denne måde.
Vi var super godt underholdt og lærte en hel masse :-)

1000 tak, Pedersen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hop på en by-vandringstur hvis du vil vide mere...

Jeg har aldrig prøvet en by-vandring før men efter denne tur med en sjov og dygtig guide er det bestemt ikke sidste gang...John kunne sit stof og lidt til. Han var god at lytte til og havde en god måde at formidle på - og så var han inspirerende. De bedste anbefalinger herfra

Réponse de Byvandring i København

Hej Jane. Hvor er vi glade for, at din byvandrings-debut var sådan en god oplevelse!

God guide

Vores guide - John - var en god fortæller. Vi er på næste ture på næste lørdag

Réponse de Byvandring i København

Herligt. Tak for det, Leif!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er hyggeligt og så er det vildt at…

Det er hyggeligt og så er det vildt at opleve steder man ikke vidste eksisterede og få historier om en by man har boet i i 52 år og troede man kendte 😃👍

20 mars 2026

Réponse de Byvandring i København

Hej Claus. Hvor er det skønt at høre, at vi lever op til vores egen målsætning. Tak!

Super tur

Virkelig god og informativ tur med meget vidende guide

18 mars 2026

Réponse de Byvandring i København

Tak, Mette - det er vi glade for at høre ;)

Jeg var på byvandring søndag 15/3

Jeg var på byvandring søndag 15/3, på Charmerende Christianshavn med Thomas som guide. Thomas var en FANTASTISK guide og viste mange spændende områder, jeg ikke anede eksisterede (trods jeg har arbejdet på Christianshavn i 8 år) og der blev fortalt anekdoter. Ikke et øjeblik kedede man sig og ikke et ord gik tabt. SÅ dejligt med en guide som taler højt og tydeligt👍🏻

15 mars 2026

Hej Torben,
Hvor er vi glade for at høre det!

Byvandring

Deltog i en tur i Dragør og en i Nyhavn.
Begge meget interessante, guidet af engagered guider som fortalte om historien begge steder på en indledende måde.
Vi gør det igen.

7 mars 2026

Réponse de Byvandring i København

Godt at høre, Tina - tak!

Noté 3 sur 5 étoiles

Rundt i baggårde

Det var en ok by vandring, men de informationer vi fik, var noget de fleste havde viden om i forvejen

12 décembre 2025

Réponse de Byvandring i København

Hej Annmari. Tak for din anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus