Kom ind i et par baggårde og små stræder man normalt ikke kommer ind i og fik nogen gode historier. Eneste minus at det engang imellem var svært at hører guiden der godt kunne ha talt lidt højere , me... Voir plus
Lisez les avis des autres
En meget levende og engageret guide, Torben Jetsmark gjorde turen til en rigtig god oplevelse. Afslutning på Frederik den VI med lækkert smørebrød og drikkelse. Vi fik rigtig meget for pengene, båd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bente var vidende og havde en god og indlevende måde at fortælle historie på. Vi fik vist steder, som vi aldrig selv ville få øje på. En anbefalelsesværdig tur.
L'entreprise a répondu
Virkelig interessant tur i Kødbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet på Vesterbro i 30 år. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), så kunne vi sagtens... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Agence de visites touristiques
- Fournisseur d'excursions culturelles
- Organisateur d'activités en plein air
- Centre pour personnes âgées
- Office de tourisme
Écrit par l'entreprise
Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.
Coordonnées de contact
Danemark
- byvandring-i-kbh.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Spændende og lærerigt
En kølig og trist novemberdag blev til en spændende dag i selskab med en vidende rundviser i Carlsbergbyen. Med høj, klar og tydelig tale blev selskabet ført kyndigt rundt og indført i stedets historie krydret med anekdoter.

Super god guide
Vi havde en super god guide, som var en helt fantastisk formidler. Vi er klar til flere nye ture i byen.

Réponse de Byvandring i København
Vi havde en meget interessant tur fra…
Vi havde en meget interessant tur fra Gråbrødre Torv igennem mange baggårde. Vores guide John, var utrolig vidende og interessant og gjorde turen endnu bedre med sjove anekdoter.
Kan varmt anbefale turen!

God rundviser
God rundviser, humor, dygtig formidler, let at høre
en rigtig fin tur.

Réponse de Byvandring i København
Vi havde en super inspirerende guide…
Vi havde en super inspirerende guide som med stort engagement og belevenhed, tog os gennem de mange smukke baggård i byen centrum

Réponse de Byvandring i København
Det var en god oplevelse med en…
Det var en god oplevelse med en kompetent guide, som havde god viden om stederne, vi besøgte. Og så var Mia? meget omsorgsfuld, da hun syntes, at jeg havde for lidt tøj på i det ret kolde og voldsomt blæsende vejr, så hun lånte mig sit tørklæde, så jeg ikke skulle blive alt for kold. Tak for omsorgen. Mvh Dinnie

Spændende tur i Københavns baggårde
Vi havde en rigtig god og inspirerende tur med en guide , som havde en stor viden om emnet. Jeg vil fremover altid huske at kigge op, gå ind i de gårde jeg kommet forbi og tage i de døre, som måske er åbne.

Gode fortællinger
Gode fortællinger.
God til at vise os mange ting.
Dejlig stemning.
God til at svare på spørgsmål

Byens Baggårde 2.0
For et par måneder siden tog vi med Michael Rachlin til Byens Baggårde og Glemte Kroge - fantastisk oplevelse, meget inspirerende. Vi så og lærte så meget nyt om gamle København. Da 2.0 så blev offentliggjort, måtte vi simpelthen tilmelde os.
Igen i dag så vi så endnu mere af København - steder, gårde, smutveje - som vi slet ikke anede eksisterede. John er en god og underholdende fortæller - og vi vil selv på et senere tidspunkt gå samme tur igen - og huske hvad han fortalte. Kan klart anbefales!

Réponse de Byvandring i København
Virkelig informativ og god rundvisning
Virkelig informativ og god rundvisning. Vores rundviser var virkelig dygtig og en god kommunikator. Hun formåede med at få vagt min historiske interesse og har havde en god blanding af små anekdoter og historiske fakta. En super eftermiddag!! Kan virkelig anbefales

Er super god oplevelse
Er super god oplevelse og så dejligt at gå rundt i København og se steder man ikke viste var der. En fantastisk oplevelse

Réponse de Byvandring i København
Rigtig spændende og oplevelsesrig…
Rigtig spændende og oplevelsesrig vandring. Vi havde 3 svenske unge mennesker med og de forstod guiden uden problemer selv om det var på dansk. Kan varmt anbefales ( var den 3 tur vi har prøvet)

Turen indeholdte spændende oplevelser
Turen indeholdte spændende oplevelser, detaljer som vi aldrig selv ville have spottet. Virkelig dygtig og vidende guide. Vi skal helt sikkert med på en af de andre ture, næste gang vi kommer til København igen.

Réponse de Byvandring i København
En spændende og meget hyggelig tur i…
En spændende og meget hyggelig tur i indre bys baggårde. Selv om jeg er vokset op i området og kender det godt, var der mange spændende detaljer og steder jeg ikke kendte i forvejen. Dejlig stemning og plads til sjov. En god eftermiddag :-)

Super god guide!
Super god guide, der forstod at formidle det vigtigste og gjorde turen utroligt interessant. Skønt at lære om vores hovedstad fra en så kompetent person. Vi skal helt sikkert på en tur igen.

Kan anbefales
Var med på turen i byens baggårde med John 10.10. Herlig oplevelse. John var super til at fortælle - meget behagelig og vidende. Vi nød turen meget. Tak for god oplevelse.

Réponse de Byvandring i København
Super vandring i byen baggårde
Super vandring i byen baggårde. Vi lagde mærke til byen, huse og gader på en helt anden måde, vi lagde mærke til de små detaljer og vil i fremtiden udforske byen anderledes.

Réponse de Byvandring i København
En fantastisk god oplevelse at deltage…
En fantastisk god oplevelse at deltage på "Magiske Møllegade". Guide Bent Bludnikow har stor faglig viden og er en fantastisk formidler og fortæller. Vi deltager gerne i andre tilsvarende arrangementer.

L’expérience Trustpilot