Asså wow!! Hade glömt att köpa en specifik browlift vätska och fick lite panik så jag googlade och kom in på cabelos.co. Jag la beställningen igår klockan 13 på dagen och idag ligger paketet i brevl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig glad for det produkt jeg modtog og kvaliteten er i top! Det kom rigtig hurtigt, og kuneservicen var fantastisk. Dog manglede der en neglefil i sættet, hvilket der stod der ville være med... så... Voir plus
Der var problemer med PostNord og tracking. Jeg skrev til dem, og de svarede nærmest med det samme og undskyldte og forklarede problemet, og at den skulle gerne være på vej, men de ville gerne høre fr... Voir plus
- Grossiste en produits de beauté
- Fournisseur de produits de beauté
- Magasin de produits de beauté
- Fournisseur de cosmétiques et de parfums
- Magasin de cosmétiques
- Boutique de santé et beauté
Écrit par l'entreprise
Hår & Skönhetsprodukter från Cabelos.co. Vi har nya trendiga produkter för håret, ansikte, hud- och skönhetsvård. Vi följer utvecklingen av världen för att ge dig det senaste inom kvinnors skönhetsprodukter. Snabb och billig frakt.
Stora Norregatan 278, 261 40, Landskrona, Suède
- info@cabelos.co
- cabelos.co
Exakt vad jag hade tänkt mig! Toppenbra
Packetet skickades snabbt och hon svarade väldigt snabbt när jag hade en fråga. Jag köpte ett gel nail kit och baslacket satt som sten (jag satte två lager o torkade av det klibbiga på det första med lite acetonfritt nagelacksborttagare) men själva naglarna var lite svårare att forma så de blev ojämna och en bröts av efter en vecka (hade spelat bowling dagen innan så det kan va därför) en till föll av lite senare så jag tog av dom, lampan verkade lite flimsig men den funkade som den skulle, toppen bra basically kit tho rekommenderar!

Réponse : Nagel & Skönhetsprodukter Cabelos.co
Snabb leverans och fantastiska grejer
Snabb leverans och fantastiska grejer. Sånt otroligt fint kundbemötande ♥️
Oseriöst företag
Oseriöst företag med dålig kvalitet på sina produkter, dom är bara ute efter pengar och dom slutar svara på mejl o ljuger för klarna för att det ska gynna dom
Snabb leverans 👍
Super god oplevelse
Leveringen gik super hurtigt og uden problemer. Havde bestilt et negle kit og jeg synes det hele fungerer som det skal, men dog er tingene lidt mindre end forventet.
Greate service and really helpfull
kom mega hurtigt og produkt meget godt…
kom mega hurtigt og produkt meget godt dog fik jeg kun 1 klips men troede jeg ville få 5
Super service og levering gik hurtigt…
Super service og levering gik hurtigt :-) Vi handler meget gerne her igen :-)
Virkelig god og personlig service
Virkelig god og personlig service - megahurtig ekspedition!!!
Bestilte et neglesæt i torsdags .
Bestilte et neglesæt i torsdags ..
Det ankom til Danmark idag :-)
Fra Sverige ..
Super god service fra dansk mand og priser er gode :-)
Kan klart anbefales og vi handler meget gerne der igen :-)
Skønt produkt!
Kom i god tid. God kvalitet. What's not to like? Kommer helt klart til at købe flere ting herfra : )
Bra produkter med snabb leverans
Hurtig forsendelse og super kvalitet
Bra och trevlig
Jeg er yderst tilfreds
Jeg er yderst tilfreds, min vare blev sendt hurtigt af sted. Dog var PostNord temmelig længe om at få leveret. Men det kan de jo ikke gøre for 😄