Lisez les avis des autres
Overnatning i hytte med bad og toilet, lille køkken og fjernsyn. Tilbud med eftermiddagskaffe med lagkage, 3 retters menu, aftenkaffe og småkager/chokolade og morgenmad. Fantastisk!!! Personalet var h... Voir plus
Meget velsmagen glaseret skinke med rigtig gode nye kartofler og frisk broccoli samt lækker asparges sovs til. Stor fin portion og så fik vi lige stukket et krus kaffe ud af vinduet bagefter👍🏻👍🏻👍... Voir plus
Vi kom forbi i dag
Vi kom forbi i dag. Det bedste var, at vi kunne komme på toilet. Vi spiste en pølsemix til kr 92 og biksemad kr 95. Kokken har nok ikke været på arbejde. Pølsemix med 11 forkullede pølseskiver, pommes i orden. Biksemad med små kartoffeltern og lidt tern af flæskesteg, det var varmet i mikro og tallerkenen flød i fedt. Retten helt uden smag. En skive rugbrød opløst af fedt. Æg og rødbede i orden.
Der var ringe, ikke 1 stjerne værd.
Super hyggeligt sted
Super hyggeligt sted.
Som at træde tilbage til de gode 80ere.
Maden var ud fra cafeteria standard super god
Fik schnitzel intet at sætte en finger på. 💪
Det var ingen fornøjelse at få…
Det var ingen fornøjelse at få wienerschnitzel idag , det kom ind på noget der lignede en dessert tallerken, så der var ærter og kartofler ud over meget af bordet . Og det havde intet smag . Det var noget svineri. Og som en anden skriver kartoflerne havde kun lige ramt panden
Wienerschnitzel med brasede kartofler…
Wienerschnitzel med brasede kartofler kan i den grad IKKE anbefales ! Fik de tarveligste kartofler der kun lige havde ramt panden og til trods vi påpegede det, så fik vi blot de samme kartofler ind igen efter 2 minutter.
For lang ventetid
Bestilte dagens ret - frikadeller med rødkål - for at få noget hurtigt.
Efter en halv times venten, kørte jeg min vej.
Skønt sted
Hyggeligt. Meget søde personaler. God stemning og god mad til rimelige priser. Der er et herligt strejf af en svunden tid, der sætter prikken over i'et. Vi kommer igen
Skuffende oplevelse
Skuffende oplevelse, maden var lang tid undervejs på trods af at vi kun var få i butikken, og det mad der så kom var under al kritik. Kylling med pommes og dagens ret som var dansk bøf i paprika sovs. Kedelig kylling smagte af gammel friture og dagens ret var nærmest uspiselig. Synd for et sted der ellers havde et godt renommé.
Skuffende
Meget trist oplevelse,vandede braskartofler, schnitzel der var så tør at man ikke kunne skære den( mere panering end kød!).
Har før fået et stjerneskud som var rigtig godt så blev noget skuffet over kvaliteten denne gang.
Super lækker mad
Super lækker mad, sød betjening.Fornuftige priser. Vi kommer der 2-3 gange om året. Vil kraftig anbefale stedet.👍👍👍👍
Den nye ejer Finn Jørgensen formår at…
Den nye ejer Finn Jørgensen formår at holde den gamle stil, bare på en meget mere ren og indbydende måde. Er man til gammeldags cafeteriemad så er det stedet.
Lækker stegt flæsk
Den stegte flæsk med kartofler, rødbeder og persillesovs smagte rigtig godt; hjemmelavet. Sovsen var dog ikke helt på højde med resten; derfor 4 og ikke 5 stjerner.
Kommer helt sikkert igen!, ;)
Vi købte 2 bøf sandwich i går d 3 juli.
Vi købte 2 bøf sandwich i går d 3 juli.
Det var iskold! Sovsen var kold.
Får afvide af hende bag kassen 'det kan jeg ikke gøre noget ved' det samme gjorde manden. Endte med hun varmede det op i mikro ovnen.
Da jeg er næsten igennem maden finder jeg et hår i bøffen. Klamt.
Det var så skuffende og elendig service.
Evt brug nogle hårnet i det køkken
Maden smager fantastisk
Maden smager fantastisk, og der er god stemning derinde. Bestikket smager godt og rent i hele cafeteriet.
Kommer ind og kan høre at dagens ret er…
Kommer ind og kan høre at dagens ret er udsolgt kl 18:45. Dem som stod foran mig, måtte vælge en anden ret. Jeg spurgte højt og dagens ret var udsolgt, og fik en besked om at vælge noget andet, til en anden pris...
Hvis man her dagens ret på menuen. Så er det i min verden indtil man lukker kl 21:00
Fantastisk mad
Vi fik hjemmelavet bixemad og et stjerneskud og det smagte rigtig godt. Han kom og tilbøs os en kop kaffe.
God service og god mad kan varmt anbefales.
fantastisk mad dejlig rene tallerkener
fantastisk mad dejlig rene tallerkener
jeg syntes maden er fantastisk det smager bedre end lille mors besøg her vis du er kone fri den er mad er afhængigheds danene
Meget velsmagen glaseret skinke med…
Meget velsmagen glaseret skinke med rigtig gode nye kartofler og frisk broccoli samt lækker asparges sovs til. Stor fin portion og så fik vi lige stukket et krus kaffe ud af vinduet bagefter👍🏻👍🏻👍🏻
Tak for en rigtig god middag
Tak for en rigtig god middag, perfekt... 🐓
Hilsen campisterne
Et sted i forfald. Har i givet op??
Vi besøgte cafeteriakroen i dag, 2 voksne og 2 børn og maden var simpelthen noget af det ringeste jeg nogensinde har betalt for.
Jeg fik frikadeller med sovs og kartofler. Frikadellerne var mere mel end de var kød, og de smagte som en ulækker gang melklister at få i munden. Hvis man i stedet for at strække kødet og serverer 3 frikadeller med mere mel end kød, kunne man i stedet serverer 2 frikadeller som rent faktisk indeholder kød.
Min ene dreng fik Fiskefilet, denne var IKKE FRISK og lugtede meget dårligt. Vi bad ham om ikke at spise den.
Min anden dreng fik en halv grill kylling, denne var det mest tørre kylling jeg nogensinde har set..
Min mand fik en pølsemix, for det første var pommes fritterne bløde og uden salt, og pølserne havde levet hele eller halve døgn i frituren, de var i den grad overstegte.
Begge drengenes pommes fritter var lige så bløde og uden salt.
Sodavand var der ikke en finger at sætte på, det kommer jo selvfølgelig også ud af en hane færdig leveret...
Alt maden var generelt smagløst og næsten uspiselig. Derudover trænger der virkelig til at få gennemgået lokalerne, på badeværelset stod en skradespand som var revnet og affaldet i det væltede ud på gulvet, ingen steder har set maling siden midt i 90'erne og generelt er det hele meget nusset at befinde sig i.
Ærgerligt at cafeteriakroen er blevet til det, det har ikke altid været sådan.
Vi har ikke planer om at komme igen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.