Cafeteria Kroen Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Den 20/9. 26 Dårlig biksemad med kartoflertern fra en pose og uspiselig stykker kød, som intet smagte af. Hold ikke ind der…

Meget velsmagen glaseret skinke med rigtig gode nye kartofler og frisk broccoli samt lækker asparges sovs til. Stor fin portion og så fik vi lige stukket et krus kaffe ud af vinduet bagefter👍🏻👍🏻👍... Voir plus

Var så skuffet over de kulmuler til stegtflæsk m persillesovs. Det lignede noget der havde været igennem microen i de 20-25 min vi/jeg ventede på “maden” rødbederne var det eneste positive ved retten.... Voir plus

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

27 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget velsmagen glaseret skinke med…

Meget velsmagen glaseret skinke med rigtig gode nye kartofler og frisk broccoli samt lækker asparges sovs til. Stor fin portion og så fik vi lige stukket et krus kaffe ud af vinduet bagefter👍🏻👍🏻👍🏻

7 juillet 2023

Et sted i forfald. Har i givet op??

Vi besøgte cafeteriakroen i dag, 2 voksne og 2 børn og maden var simpelthen noget af det ringeste jeg nogensinde har betalt for.

Jeg fik frikadeller med sovs og kartofler. Frikadellerne var mere mel end de var kød, og de smagte som en ulækker gang melklister at få i munden. Hvis man i stedet for at strække kødet og serverer 3 frikadeller med mere mel end kød, kunne man i stedet serverer 2 frikadeller som rent faktisk indeholder kød.

Min ene dreng fik Fiskefilet, denne var IKKE FRISK og lugtede meget dårligt. Vi bad ham om ikke at spise den.

Min anden dreng fik en halv grill kylling, denne var det mest tørre kylling jeg nogensinde har set..

Min mand fik en pølsemix, for det første var pommes fritterne bløde og uden salt, og pølserne havde levet hele eller halve døgn i frituren, de var i den grad overstegte.

Begge drengenes pommes fritter var lige så bløde og uden salt.

Sodavand var der ikke en finger at sætte på, det kommer jo selvfølgelig også ud af en hane færdig leveret...

Alt maden var generelt smagløst og næsten uspiselig. Derudover trænger der virkelig til at få gennemgået lokalerne, på badeværelset stod en skradespand som var revnet og affaldet i det væltede ud på gulvet, ingen steder har set maling siden midt i 90'erne og generelt er det hele meget nusset at befinde sig i.

Ærgerligt at cafeteriakroen er blevet til det, det har ikke altid været sådan.

Vi har ikke planer om at komme igen.

4 août 2022

Elendig mad

Elendig mad, fuldstændig uspiselig stegt flæsk , stedet virker nusset . Alt for dyrt i forhold til stedet og specielt maden.

29 décembre 2021

Udstrakt service!!!

Overnatning i hytte med bad og toilet, lille køkken og fjernsyn. Tilbud med eftermiddagskaffe med lagkage, 3 retters menu, aftenkaffe og småkager/chokolade og morgenmad. Fantastisk!!! Personalet var hele tiden opmærksom!!! Vi kommer meget gerne igen!!! Har også legeplads og dyr!!!

13 août 2015

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit