Lisez les avis des autres
Pakken kunne trænge til en kærlig hånd, da figurerne fremstår meget slidte og der flere gange var driftproblemer. 🤔 Jeg vil anbefale at medbringe egen mad og eventuelt købe deres genopfyldelige... Voir plus
Vi var i går i bonbonland- købt billetter på forhånd - da det jo er billigere. Vi trodser regn og vil få det bedste ud af dagen. Uvidende om hvor meget der er lukket ned og ude af drift på såd... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det en ommer
Jeg vil anbefale at medbringe egen mad og eventuelt købe deres genopfyldelige kopper. 👍
Angående Anna's Mokka: Jeg vil fraråde et besøg!. Der er tale om vildledende reklame. Man forventer at modtage den portion mad, der vises på billederne, til trods for de høje priser, men får i stedet noget, der ligner rester og meget tørt brød. På deres billeder var der vist en beholder fyldt med mad til randen. Det, jeg modtog, var ikke engang en femtedel fyldt med mad. Det er ikke acceptabelt, og det er bestemt ikke god service at reklamere med én ting og levere noget helt andet.
At betale 1500kr for billetter
At betale 1500kr for billetter, for derefter at stå i kø 10+ min ved hver forlystelse.
Det tager sgu det sjove ud af det.
Samtidig lukker de allerede kl 18, så man kan ikke engang nå, at prøve alle tingene.
Ikke pengene værd!
Parkering
Parkering
Betal IKKE med appen Easy Park, så kommer du til at give 74,75 kr, mod de 65 kr som du bare kan betale i information.
Efter at have læst alle de dårlige…
Efter at have læst alle de dårlige anmeldelser turde min familie og jeg dårligt besøge parken men må sige at vi idag havde verdens bedste dag i BonBon land. Sødt og venligt og ikke mindst imødekommende personale, gode forlystelser der alle virkede, meget underholdning for mine børn 3 og 5 år.
Ja nogle af forlystelserne kunne trænge til en klat maling men intet der betød noget for oplevelsen. Alt i Alt alle pengene værd! Det er stadigvæk skiiide skægt i BonBon land ligesom dengang mor var barn♥️
Halvlukket park til fuld pris
Besøgte BonBon-Land den 6. juli midt i sommerferien. På grund af regn var en stor del af forlystelserne lukket, hvilket vi til dels har forståelse for. Men parken valgte samtidig at holde adskillige spisesteder og isboder lukket for at spare på bemandingen. Det betød, at hele parken fremstod halvlukket. Vi betalte fuld entrépris, men fik et meget forringet produkt. Kundeservice afviser efterfølgende enhver form for rabat eller kompensation.
Bon bon land er godt nok slidt.
Bon bon land er godt nok slidt.
Men støtter gerne lokalt.
Men nu er det anden gang vi er blevet opkrævet parkering gebyr selv om vier registreret hos i deres amatør hjemme side. Det er godt nok en pinlig side i 2026 især når man har betalt for gratis parkering. Vi kommer desværre ikke i igen af den grund. Det er for amatører agrig
Fantastisk oplevelse var afsted 3…
Fantastisk oplevelse var afsted 3 voksne og 6 børn og det gik forrygende. Søndag d. 5 juli, selvom vejret havde næsten de 4 års tider i løbet af dagen Meget venlig og sødt personale også bare gode sidde områder og hyggelig stor lækker nyere legeplads til de helt små i cowboyland.vi skal klart på besøg igen 10 stjerne herfra 🌺
Discount oplevelse til fuld pris.
Vi var i går i bonbonland- købt billetter på forhånd - da det jo er billigere. Vi trodser regn og vil få det bedste ud af dagen. Uvidende om hvor meget der er lukket ned og ude af drift på sådan en dag.
Så hvis det regner i Bonbonland, betaler man fuld pris for halveret oplevelse.
Det der ikke var lukket eller ude drift, døjede med låsemekanismer og andre tekniske udfordringer.
Det var vores sidste tur der til.
Den eneste plus var at alle de unge ansatte var super søde.
En dejlig dag
Mange skriver, at parken er nedslidt, men det er jeg slet ikke enig i. Jeg synes, den er rigtig fin, velholdt og fungerer, som den skal.
Jeg var der selv som barn, og det var en sjov og nostalgisk oplevelse at besøge den igen omkring 25 år senere. Der var masser af gode minder, og jeg synes stadig, den har sin charme.
Derfor får parken en varm anbefaling herfra.
En sjov dag
Personalet er venligere og smilende . Prisen var fint nok til en hel dag af sjove forlystelser. Vi nåede også at prøve forlystelserne masser gange fordi at der ikke var lang kø til selv de sjoveste ting.
Rigtig fed tur i Bonbonland med Ihlam som medarbejder
Rigtig fed tur i Bonbonland med rigtige venlige medarbejdere især Ihlam som var med til at gøre oplevelsen meget bedre. Der er intet dårligt at sige om bonbonland da det var en virkelig nydelig tur med en masse sjove forlystelser som var meget sjove.
I is butikken
I is butikken. Spiller en medarbejder smart
Når luften smider min vundet kupon som jeg har brugt 500
Kr på og så spiller en lille pige smart om hvor min kupon er så spiller hun smart og smider min is i skaldedpand og så siger hun at jeg kan snakke med chefen og så siger jeg kald på ham så gider hun ikke føj et føjoplevelse jeg har brugt over 2500 kr derinde og hver år kommer jeg derind flere gange med hele familien føj et føjsted
Heerlijke tweede pinksterdag genoten…
Heerlijke tweede pinksterdag genoten met kinderen en kleinkinderen. Mooie attracties vriendelijk personeel. Nadeel voor ons was dat alles in het Deens staat geschreven. En dat je voor betaling van de parkeerkosten een Deense betaalapp nodig had. Mooi park vergelijkbaar met bijvoorbeeld Drievliet in Nederland ( waar wij vandaan komen ).
Ekstremt dårlig kundeservice
Ekstremt dårlig kundeservice! Forsøgte at bestille sæsonkort online til vores børn (som vi har gjort tidligere år). Over flere dage fejlede bestillingen online og vi måtte derfor købe sæsonkort ved indgangen. Vi oplyste om udfordringer med bestilling online, men kunne ikke få lov -trods den tekniske fejl på hjemmesiden - at få tilbageført differencen/rabatten ved bestilling online. Den dårlige service = vi kommer ikke til at købe sæsonkort til resten af familien eller besøge bonbonland igen, som vi plejer mange gange om året!
BonBon-Land fremstår desværre noget…
BonBon-Land fremstår desværre noget slidt, og flere forlystelser var lukket under vores besøg, hvilket trækker ned. Frokosttilbuddene var også under gennemsnittet og ikke noget særligt.
Når det er sagt, er det stadig et hyggeligt sted med mange klassiske forlystelser, man selv kan genkende fra sin barndom. Der var stort set ingen køer, så børnene kunne prøve masser af ting igen og igen, og det var et kæmpe plus. Ungerne hyggede sig virkelig og vi vil gerne komme igen.
De får 3 med pil op.
Købte billetter til 900 kr
Købte billetter til 900 kr, blev forhindret i at komme den dag pga sygdom.
Ingen mulighed for at refundere eller brug dem en anden dag.
Ingen advarsler på hjemmesiden.
Virkelig dårlig service! For det er ikke engang i høj sæson, hvor den slags politik kunne have en mening.
Ville ønske at have læst et væld af dårlige anmeldelser fra oktober i år inden jeg købte billetterne!
Skræmmende dårlig oplevelse..
Skræmmende dårlig oplevelse..
Jeg var til halloween med 3 børn.. Vi prøvede den besatte glassal, da den mangelfulde beskrivelse af denne, ellers lød til at kunne blive en god oplevelse.
Det blev det ikke! Vi blev presset frem af en meget uhyggelig klovn. Vi Ik ikke lov til at tale om at kunne gå ud igen..
Da vi kom ud, brød min søn grædende sammen. Min datter sagde hun gik tårrer i øjnene og rystede og den sidste knægt er stadig påvirket af dette... Jeg troede det var for børn.. Skrev til bonbonland fordi jeg mente det ville fair stil at invitere mine børn tilbage så de kunne få en god oplevelse.. Bonbonland. Tja, de ignorer mig bare.
Så der kommer vi aldrig igen.. Ikke til at anbefale for andet end voksne de halloween ting med 3 og 4 spøgelser. Det er bestemt! Ikke! For børn.
Øv dag i BonBon Land
Vi var 6 personer som besøgte BonBon Land d. 19/10. Som mange andre har skrevet, så var 3 forlystelser lukket. Vi kan læse, at nogen har fået kompensation for dette. Vi havde bestilt billetter online flere dage i forvejen, og vi fik ikke tilbudt kompensation ved indgangen. Det kunne tyde på, at det kun er de personer som brokker sig, som får dette tilbudt. Der var lang kø ved flere af forlystelserne. Spøgelses huset overholdt ikke det annoncerede tidspunkt. Så man står bare og venter....og venter! Maden var en kæmpe skuffelse. Vi betalte mange penge for kolde burgere. Det er næsten imponerende i sig selv, at man kunne ødelægge en simpel burger så vildt. Vi er med på, at det ikke er gourmet mad, men da prisen stadig ikke er i den billige ende, så forventer man alligevel, at osten i burgeren i det mindste var smeltet bare en lille smule. I havde pyntet rigtig hyggeligt op, det kunne bare ikke opveje selve helheds indtrykket for dagen. Det var en dyr dag, for noget som bare var øv.
Efterårsferie
Efterårsferie. 3 af de store forlystelser var lukkede, så ikke værd at tage til for familier med lidt større børn. Lang ventetid på spøgelseshus, hvor de anviste tider ikke blev overholdt. Alt for dyr indgangspris, i forhold til hvad der tilbydes.
Traditionen tro besøger vi stedet hvert…
Traditionen tro besøger vi stedet hvert år med vores børnebørn - vi står gerne i kø alle steder, men at starte køen ved indgangen på næsten en time, og derefter stå i kø for at leje en trækvogn er bare noget møj.
Og så lige - deres system er i den grad forældet - sidste år brød det hele sammen 😩 så man skal huske kontanterne.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.