LEGOLAND Billund Resort Avis 1 283

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Enttäuschendes LEGOLAND in Dänemark. Ich kenne das LEGOLAND in Günzburg und war daher sehr gespannt auf das norwegische Pendant – leider völlig enttäuschend. Viele Figuren wirken ausgebleicht, an... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var på besøg hos jer i går og besøgte jeres familie restaurant som vi plejer at gøre og vores børn elsker det - men efter i går endte vi 3 ud af 5 med madforgiftning. Så udover at jeres buffet er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi er 3 nogen gange 4 personer som besøger jeres fantastiske park hver 2. Weekend. Vi plejer altid at spise i jeres familie buffet da der altid har været godt udvalg og personalet rigtig sød... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jouets

Informations provenant de diverses sources externes

LEGOLAND Billund er Danmarks sjoveste og mest kendte forlystelsespark. Her er masser af sjov og spændende oplevelser for børn og børnefamilier – og en perlerække af koncerter, shows og events for hele familien. Mon én dag er nok?

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Enttäuschendes LEGOLAND in Dänemark

Enttäuschendes LEGOLAND in Dänemark.

Ich kenne das LEGOLAND in Günzburg und war daher sehr gespannt auf das norwegische Pendant – leider völlig enttäuschend. Viele Figuren wirken ausgebleicht, an einigen scheint sogar Moos angesetzt zu sein, und insgesamt hinterlässt der Park einen ungepflegten Eindruck. Offensichtlich wird hier seitens des Managements vieles vernachlässigt.

Die stark überhöhten Preise für Essen, Getränke und LEGO-Produkte verschärfen den negativen Eindruck noch. Im Vergleich zu LEGOLAND Günzburg oder dem Europa-Park in Rust, der in jeder Hinsicht in einer komplett anderen Liga spielt, wirkt der dänische Park enttäuschend und lieblos. Wer das LEGOLAND in Günzburg kennt, wird hier ernüchtert sein.

1 septembre 2025

Hello,

Thank you for taking the time to share your feedback.

We’re very sorry to hear that you were disappointed with your visit at the park. However, we would like to clarify that there is no park in Norway. In Scandinavia, our only park is located in Billund, Denmark,

That said, we take comments like yours very seriously. The appearance and maintenance of our models and surroundings are very important to us, and our teams work continuously to care for and refresh them throughout the season. We regret if any areas did not meet your expectations during your visit.

We value comparisons with other parks, as they help us identify where we can improve, and your feedback will be shared with the relevant teams.

Kind regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Øv oplevelse i familie bufféen

Vi plejer altid at spise i jeres familie buffet da der altid har været godt udvalg og personalet rigtig søde og imødekomme.

Men da vi besøgte jer i starten af den nye sæson i 2026 blev vi slemt skuffet og fortrudt at vi har betalt for det. Der var mindre udvalg af mad og det som vi plejer at spise var ikke længere en del af bufféen - ØV. Derudover var maden og kødet slet ikke varmt.

Så vi har besluttet at det ikke længere er det værd at betale så mange penge for at spise derinde. Hvilket er ærgerligt da vi altid har synes det var hyggeligt men prisen hænger desværre ikke sammen med udvalget.

Håber i vender tilbage til det gamle for så vender vi os tilbage.

Hej,

Tak for jeres anmeldelse og ikke mindst for jeres mange besøg hos os. Det betyder rigtig meget, at I vælger at komme igen og igen.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af at høre om jeres seneste oplevelse med familiebuffeten. Det er slet ikke den standard, vi ønsker at levere hverken når det gælder udvalg eller madens temperatur.

Vi tager jeres feedback meget alvorligt og giver den videre til vores køkken og ansvarlige, så vi kan forbedre både kvalitet og oplevelse.

Vi håber, at I vil overveje at give os en chance igen i fremtiden. Vi vil meget gerne leve op til de gode oplevelser, I tidligere har haft hos os.

Alt for dyrt!!!

Vi var heldige denne gang, at der ikke var så mange gæster i parken, så man faktisk kunne bevæge sig rundt og prøve forlystelser, istedet for at stå/gå i uendelige køer. Madboderne i Parken var dog ikke alle åbne, og dem der havde åbent, var alle dyre og meget dårlige. Personalet er langsomme og der er lange køer. Ærgerligt at der ikke er ordentlige alternativer til pommes frites og friture. Vi har kommet på Hotel Legoland i 30 år, men oplever at alle priser er alt for høje. Det er en pengemaskine.

11 avril 2026

Hej Helen,

Vi er glade for at høre, at I havde mulighed for at nyde parken uden de lange køer, som ellers kan forekomme på travle dage. Samtidig er vi kede af at læse om jeres oplevelse med madudvalget. Det lever ikke op til den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Vi arbejder løbende på at skabe gode oplevelser for både børn og voksne, og jeres feedback er en vigtig del af den proces.

Vi håber, at I trods alt fik nogle gode minder med jer, og vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var på besøg hos jer i går og…

Så udover at jeres buffet er blevet betydelig ringere end sidste år, har vi en voksen og to børn lagt i sengen med hver vores spand efter en tur hos jer i går. Fed start på vores nye sæson med årskort 🤢🤮

11 avril 2026

Hej Pernille,

Tak for din henvendelse.

Først og fremmest er vi virkelig kede af at høre om jeres oplevelse. Det lyder som en rigtig ubehagelig situation. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen gæster skal have i LEGOLAND.

Vi tager sådanne henvendelser meget alvorligt, og fødevaresikkerhed er noget af det vigtigste for os. Derfor vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os direkte på mail Info(a)Legoland.dk med lidt flere oplysninger om jeres besøg (tidspunkt, hvad I spiste osv.), så vi kan følge op internt og sikre, at alt er, som det skal være.

Vi er også kede af at høre, at I oplever, at buffeten er blevet ringere. Det er bestemt ikke vores intention, og vi sætter stor pris på ærlig feedback, så vi kan forbedre os.

Vi håber, at I alle er på vej til at få det bedre, og at vi får mulighed for at rette op på jeres oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi købte mad inde i familie buffen

Vi købte mad inde i familie buffen. Det er godt nok blevet dårligt.
Sidste år var det fint til prisen.
Men i år. Dårligere udvalg, det er jo næsten halveret - ingen gratis kaffe - og ingen is mere men til samme pris. Det er sq for dårligt. Der kommer vi lige godt aldrig igen

6 avril 2026

Hej Chris,

Tak for din feedback.

Vi forstår godt din frustration over ændringer i udvalg og det, der tidligere var inkluderet. Vi arbejder løbende på at tilpasse vores buffet, men det skal selvfølgelig ikke opleves som en forringelse.

Vi tager din feedback med videre og håber, I vil give os en chance igen en anden gang.

Ren pengemaskine.

Ren pengemaskine.

Blev narret til at betale 230 kr for parkering, selv om det er inkluderet. Der er modstridende information om dette på hjemmesiden, men legoland support er ikke til nogen hjælp.

Betalte 400 kr for billeder fra forlystelserne, systemet virkede ikke ved halvdelen af forlystelserne. Fik ikke hvad jeg betalte for.

Maden overalt i parken er hamrende dyr og virkelig dårlig. Der er fuldt booket hver aften på hotellets restauranter og ikke plads til at gæsterne kan spise der.

Legoland er sjovt og det var generelt en god oplevelse, men der er meget rum til forbedring. Særligt kundeservice, misvisende information på hjemmesiden og digitale systemer halter. Tydeligt at det er en pengemaskine der er optimeret til at skabe størst mulig profit her og nu og ikke tænker i langsigtede kunderelationer.

1 avril 2026

Hej Jesper,

Tak for din grundige anmeldelse.

Vi er kede af at høre om de udfordringer, I oplevede under jeres besøg.

Det er selvfølgelig ikke i orden, hvis information om parkering opleves som misvisende, eller hvis vores fotosystem og øvrige digitale løsninger ikke fungerer som forventet. Det samme gælder oplevelsen af mad og kapacitet på restauranterne. Det er områder, vi arbejder løbende på at forbedre.

Vi er glade for at høre, at I trods alt havde en god oplevelse samlet set, men vi tager jeres feedback meget alvorligt og bruger den aktivt i arbejdet med at skabe en bedre helhedsoplevelse også på den lange bane.

Tak fordi i tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Dårlig oplevelsen i Familie Restaurant,

Kære Familie Restaurant,
Jeg skriver for at klage over vores oplevelse hos jer.
Vi besøgte restauranten for nylig, og desværre var oplevelsen meget skuffende. Priserne var høje, men kvaliteten af maden var slet ikke som før og levede ikke op til forventningerne. Maden smagte ikke godt, og salaten gav os ubehag.
Derudover var udvalget blevet dårligere – is var fjernet, hvilket var en stor skuffelse, især for børnene.
Servicen var heller ikke god, og området fremstod beskidt, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu værre.
Ærligt talt ønsker vi ikke at komme igen efter denne oplevelse. Derfor beder vi om en refusion af det beløb, vi betalte, som var 1200 kr.
Vi håber, at I tager vores klage seriøst og vender tilbage med en løsning.
Mvh.
Sally R Hendi

Hej Sally,

Det er selvfølgelig meget alvorligt at høre, hvis du har haft en dårlig oplevelse efter at have spist hos os. Vi tager fødevaresikkerhed meget alvorligt, og vi vil derfor gerne bede dig om at sende os en mail på info[at]legoland.dk, så vi kan følge op på det.

Dårlig mad

Jeg fik madforgiftning i går efter at have spist på Legolands restaurant sammen med min familie. Vi oplevede også, at personalet opdagede, at temperaturen i køleren til salat og grøntsager var forkert indstillet, hvilket er meget bekymrende.

Portionerne er blevet markant mindre, og det var virkelig skuffende, at is og kaffe er blevet fjernet. Børnene havde glædet sig til is eller dessert efter maden, så det var en stor skuffelse for dem.

Alt i alt synes vi ikke, at det er pengene værd at spise der igen.

Hej David,

Vi er samtidig kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger, og vi noterer os også jeres feedback omkring udvalg og oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi besøgte Familie Restauranten i…

Vi besøgte Familie Restauranten i Legoland Billund 2 April 2026 med forventning om en god oplevelse, men desværre blev det en stor skuffelse.
Maden er tydeligvis blevet både mindre i portionerne og ringere i kvalitet. Tidligere var der et bedre udvalg, men nu har de blandt andet fjernet kylling, is og kaffe, hvilket gør oplevelsen endnu mere begrænset. Udvalget generelt er blevet markant mindre, samtidig med at priserne er steget – det hænger simpelthen ikke sammen.
Derudover var oplevelsen i restauranten ikke særlig indbydende. Bordene blev ikke ryddet, selvom der var mange medarbejdere til stede, som blot stod uden at tage initiativ. Det gav et rodet og uprofessionelt indtryk.
Salatbaren var også problematisk, da temperaturen ikke virkede korrekt, hvilket ikke giver en tryg følelse i forhold til fødevaresikkerheden.
Alt i alt lever restauranten slet ikke op til tidligere standarder. Vi kommer desværre ikke til at besøge Familie Restauranten igen.

Hej Farah,

Det er ærgerligt at høre, at jeres oplevelse i Familie Restauranten ikke levede op til jeres forventninger. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi tager dine kommentarer omkring både udvalg, kvalitet, rengøring og salatbaren alvorligt og sørger for, at det bliver fulgt op internt.

En lang historie kort:

En lang historie kort:
Parken er efter min opfattelse desværre ikke længere pengene værd, og oplevelsen af at blive taget for givet og udnyttet har sat sig. Så der bliver søgt andre oplevelser fremadrettet.

Den lange:

Har været Legoland mange mange gange i gennem årene og har haft sæsonkort fast siden 2021, da vi altid har synes det har været pengene værd og en god måde at være sammen på.

På vej hjem fra vores første besøg i 2026 blev de voksne i gruppen enige om at den oplevelse blev udfordret i 2025 og at 2026 bliver sidste år med sæsonkort for den nærmeste fremtid.

Øjeblikket det blev os klart var i familie buffeten, som vi har spist i mange gange. Vi har altid følt at vi fik værdi for pengene i legoland (både i parken og ved madsteder), selv om det er blevet væsentlig dyrere de seneste år.

Sidste år (2025) kostede buffeten 249 kr. pr. voksen med mulighed for at barn kunne spise gratis med en betalende voksen, hvis begge har sæson kort.

For den pris var der mad, drikke, dessert og kaffe med. Maden var fin kvalitet, med flere typer kød og kolde anretninger, samt sortiment af blandende salater. Desuden var der fri soft-ice til dessert, hvilket børnene naturligvis elskede og så frem til hver gang. Kaffen var jo også et hit efter et stort og godt måltid.

Da vi spiste der i dag (april 2026), var prisen 299kr. pr. voksen på samme vilkår (herre gud, alt andet stiger så giver mening)... MEN...

Mad udvalget var mærkbart mindre og virkede til at være af lavere kvalitet.
- Der var kun svinekød
- De blandede salater var erstattet af en alt for lille og uinteressant salatbar
- Der var kun én slags brød
- Der var kun én kold anretning/forret
- De øvrige varme- og børneretter, var desværre også ramt på alt fra smag til præsentation

Og... soft-ice og kaffen var ikke længere en del af buffeten. Børnene blev skuffet og den gjorde ondt.

Jeg kan forstå pristigninger, jeg kan forstå ændringer af menu og udvalg og jeg kan forstå leveringer eller andet gør at noget er utilgængeligt en given dag.

Men jeg forstår ikke den højere pris for et ringede produkt og en markant ringere oplevelse.

Vi kommer desværre ikke til at benytte parkens resturanter igen, da oplevelsen idag desværre forringede værdien af vores besøg i parken.

Oplevelsen med et produkt der ikke længere var svarende prisen, er desværre gældende for hele parken, men blev meget tydeliggjort i buffeten.

2 stjerner for renlighed og for jeres fremragende personale. Både i parken og restauranten.

Hej Kenn,

Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse denne gang ikke levede op til det, I tidligere har oplevet hos os – især når I har været loyale gæster gennem flere år. Vi forstår godt, at ændringer i både pris og indhold kan påvirke den samlede oplevelse.

Vi sætter pris på, at du deler så konkret feedback, særligt omkring buffeten, da det giver os et godt grundlag for at følge op internt. Samtidig er vi glade for, at I fortsat oplever vores personale som imødekommende og parken som ren og velholdt.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os på info[at]legoland.dk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg var i Legoland med 3 andre elsker…

Jeg var i Legoland med 3 andre elsker at komme der har heller ikke været et problem før. Men denne gang fik vi mad
Fra familie buffet som vi har gjordt så
Mange gange før. Men endte med 4 gange madforgiftning ud af begge ender. Det sku ret mange penge for at blive meget dårlig. ( vi var der lørdag den 28 på åbnings dagen).

Hej Kenni,

Tak for din feedback.

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. Det er naturligvis æreligt at du er blevet syg, og vi tager sådan en henvendelse meget alvorligt.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, da fødevaresikkerhed er en absolut topprioritet for os. Hvis du ønsker at uddybe jeres oplevelse, må du meget gerne kontakte os direkte med flere detaljer om dit besøg (dato, tidspunkt og hvad du spiste), så vi kan følge op internt.

Du kan kontakte os på info[at]LEGOLAND.dk og inkludere jeres ordre-/reservationsnummer.

Jeg håber på at i se jer i parken igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

ALT for dyrt. Pas på parkeringen!

Har booket en overnatning med mine to børn og mand på Lego Castle. Allerede inden vi kommer synes jeg det er meget uoverskueligt ift parkering. Vi finder ud af det og får betalt for parkering 200 for to dage (synes det burde være med i prisen ved overnatning, som koster 5.000 kun for en nat med morgenmad) … jeg overser så et bogstav i indtastningen af min nummerplade og derfor ender jeg med at få en parkeringsbøde på 995 kr, ved det er en fejl fra min side, men også en menneskelig fejl, som man ikke burde betale 995 kr for. De kunne intet gøre for at hjælpe, synes simpelthen det er for dårlig services, kan ikke en gang ringe til dem der har givet bøden. Derudover er buffen og alt snacks, merch osv. ekstremt dyrt.
Vi har IKKE planer om at komme igen!!!!!

Kære Luna,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at jeres ophold ikke levede op til jeres forventninger.

Vi håber, at I henvendte jer til vores personale under besøget, så de havde mulighed for at hjælpe jer med det samme.

Hvis I ønsker at uddybe jeres oplevelse, er I meget velkomne til at kontakte os på info[at]LEGOLAND.dk og inkludere jeres ordre-/reservationsnummer.

Vi håber, at I trods alt havde et godt besøg i LEGOLAND.

Mathilde, LEGOLAND

Noté 5 sur 5 étoiles

Ubetinget fantastisk peronale ❤️

Ubetinget fantastisk peronale ❤️
Der skal lyde en stor tak for alle de enorm energi rige, søde, hjælpsomme og nærværende personale i Legoland, der ubetinget var med til at gøre dagen dejlig.
Vi blev altid mødt med smil, vink, hjælp og godt humør..

Det var naturligvis svært at nå alle forlystelser igennem men de vi var i var turen værd. Der var stor begejstring over både ninjago landet, racerbane rutsjebanen, polar ekspressen og alle de steder det var muligt at søge lidt ro blandt andet i polarland hvor der kunne bygges et fartøj hvormed der kunne løses missioner. Her mødte vi en fantastisk medarbejder der gav sig fuldt ud og hjalp mine drenge med at bygge og skabe begejstring og nysgerrighed. Mødte hende 5 min før lukketid igen og her var humøret fortsat helt i top.
Tak til dig og tak til alle jer der gav os en fantastisk dag...

27 mars 2026

Hej Annette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at vores personale var med til at gøre jeres dag så god.

Det glæder os også, at I fik gode oplevelser i parken og nød både forlystelserne og de mere rolige områder.

Tak fordi I besøgte os – vi håber at se jer igen til endnu en dejlig dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi er herinde på præåbning

Vi er herinde på præåbning. En del af aktiviteterne virker ikke.. Dankort er nede… vi bedes selv om at gå op og hæve for at kunne prøve en forlystelse. Kaffen koster mere end i Indre Kbh og med umådeligt meget skum. …. Personalet er flinke men…. For en dag med mange mennesker og en kæmpe sæson virker det ukoordineret, og gæsterne skal selv løse parkens udfordringer… meget kommercielt …

27 mars 2026

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse og for jeres besøg til præåbningen.

Vi tager din feedback til os i arbejdet med at forbedre oplevelsen frem mod sæsonen. Det glæder os dog, at personalet blev oplevet som venlige.

Vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

OBS PÅ KAMPAGNE 2 for 1 entrébillet!

OBS PÅ KAMPAGNE - 2 for 1 entrébillet!

Pris for en 2 for 1 entrébillet - 519 kr.
Hvis du køber 2 alm. entrebillet vil det koste 698 kr.
Det en besparelse på 179 kr.
Kampagne i køre med nu er ikke oprigtig. Det burde være
2 for 1 entrébillet som koster fra 349 kr. og ikke 519 kr. Man ender med at betale for to personer alligevel?
Virkeligt dårlig stil!

20 mars 2026

Tak for din feedback.

Betingelserne for købet af 2 for 1 er, at rabat ydes i forhold til prisen for én billet købt til fuld pris i billethuset ved LEGOLAND. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud, og derfor står prisen som værende 519 kr.

Håber det giver mere indsigt i prisen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

God traditionsrig oplevelsespark og Legeland!

Har været der siden 1972, hvor vi hvert år skulle til familiebesøg i Herning/Sunds.

Tog kørekort som 8 årig i deres køreskole. Det var i 1974, og 40 år efter kunne jeg kende den mand, som
står i Indianer-byen. Måske et deltids sommerjob, så
med 40 års erfaring må man kunne lide jobbet.

I 2014 gav jeg en familie-tur, da jeg havde vundet på oddset, kr. 20.000. 3 voksne og 3 børn i alderen 4,6 og 8 år, kunne vi lige være i en japansk bil, Toyota.

Vi var i Te-koppen, Flyvemaskinen, det nye spøgelseshus, samt i Western Byen, og var også ude
at sejle.

I 2017 gav vi kokken fri 1 dag, da hun arbejdede 7 dage om ugen 60 timer. Mig og manden styrede så kroen med 16 værelser, og 15-25 dagligt spisende gæster i vores a la carte Restaurant på Tranekær Slotskro. Hun tog så de 3 børn med, og de havde billeder med hjem, og turen kostede 3.000. Jeg vandt 10.000 for 50 kr. på Wimbledon-tennis til Tranekær Slotskro, Langeland,
Juli 2017.

Planlægger en 5-dages familietur i 2026, hvor vi skal i Løveparken, Legoland, samt Wellness Hotel.

11 mars 2026

Hej Finn
Tak for din fantastiske og meget personlige anmeldelse! 🤩

Det er helt særligt at høre, hvordan du har besøgt parken gennem så mange år – helt tilbage fra 1970’erne.
At du tog “kørekort” i køreskolen som 8-årig og endda kunne genkende vores indianer i Indianerbyen 40 år senere, er virkelig en skøn historie.
Det vidner om, hvor mange gode minder der kan følge med et besøg hos os gennem generationer.

Det glæder os også at høre, at både børn og voksne hyggede sig med oplevelser som Te-kopperne, Flyvemaskinen, spøgelses huset, Westernbyen og en tur på vandet. Og sikke nogle dejlige familieture – også dem du har kunnet give videre efter dine heldige gevinster. 🎉

Vi håber, at jeres kommende familietur i 2026 bliver lige så fyldt med gode oplevelser og minder. I er altid meget velkomne hos os igen!

Jakob, LEGOLAND 🌟

Noté 1 sur 5 étoiles

Forkerte åbningstider opgivet. Vi kørte forgæves

Vi kørte i dag til Legoland med vores datter, da Legoland via Google ads holder åben i dag. Man kan se at det er Legoland der har lagt åbningstiderne ind. Efter at have kørt over 1 time kommer vi til en lukket port da Legoland ikke er åben endnu.
Vi tager et billede af de åbningstider de selv har lagt ud på Google og ringer til dem. De beklagede og har nu lavet det om på Google. Vi fik afvide at vi skulle sende en mail for at få en form for kompensation og vedhæfte billedet.
Det gjorde vi. Men vi fik blot en mail tilbage at man skal kigge efter åbningstiderne på deres hjemmeside. Men vi regnede selvfølgelig med at man kan stole på deres egne oplysninger som de har offentliggjort via Google.
Gennemført dårlig oplevelse og herefter en toparrogant håndtering af deres "servicecenter"

Svar til jeres svar:
Drop det der. Åbningstiderne blev ændret 5 minutter efter vi ringede. Selvfølgelig er det ikke en tilfældighed som I skrev til mig.

Tag dog noget ansvar

6 mars 2026

Hej Jeppe,

Som vi har skrevet i vores mail til dig, har vi hos LEGOLAND ikke kontrol over åbningstiderne på Google. Vi kan komme med forslag til ændringer, men vi kan ikke selv ændre dem direkte. Derfor anbefaler vi altid, at man tjekker vores egen hjemmeside, hvor de opdaterede åbningstider altid vil fremgå.

Som vi også skrev i mailen, er I ikke blevet lovet nogen form for kompensation. I fik blot besked på at sende en mail, så vi kunne undersøge sagen nærmere.

Vi beklager, at din oplevelse hos LEGOLAND ikke har levet op til de forventninger, du havde.

Malene

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice, og et sted som ikke kan anbefales.

19 février 2026

Tak for din feedback.

Vi er kede af, at vi ikke levede op til forventning.
Skulle du have yderligere feedback, er du velkommen til at sende en besked til info[at]legoland.dk

Zenia, LEGOLAND

Noté 2 sur 5 étoiles

Spild af penge - få forlystelser

Vi var 2 familier, 4 børn og 4 voksne.
Men sikke en skuffelse at betale for 8 entrébilletter. Børnene er hhv. 8, 10, 13 og 13 år. Og stort set alle de store forlystelser var lukket - på trods af det var 9 plus grader og fint vejr var der sat et skilt med “lukket, vi fryser”. Både børn og voksne var MEGET skuffet og det blev et kort besøg. Skrev til jer via mail efterfølgende og fik så oplyst, at I på hjemmesiden oplyser om åbne forlystelser. Men det var virkelig gemt godt og på trods af vi var 2 der kiggede før vores besøg kunne vi ikke finde denne oplysning. For havde vi vidst det, var vi aldrig taget afsted. Billetterne burde være billigere når næsten ingen forlystelser er åbne. Det var både vores første og sidste besøg i Legoland. Desværre! Spild af penge og kan ikke anbefales.

29 novembre 2025

Hej Tanja
Tak for din tid til at give os denne anmeldelse.

Der er nogle restriktioner på vores forlystelser, der gør de ikke må køre i diverse vejrforhold.
Vi gør alt vi kan for at få så mange op og køre som muligt.
Dog er sikkerhed vores 1. prioritet og er det ikke forsvarligt åbner vi ikke forlystelserne.

Jeg tager din feedback med videre når der evalueres på 2025.

Jakob, LEGOLAND

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service med gavekort.

Vi ønskede os gavekort i julegave så vi kunne købe årskort for dem til ungerne. Det gør vi ikke igen! Først skulle jeg få en kode på mail af dem der har købt det så det kunne aktiveres. Undre mig over hvorfor gavekortet ikke bare er aktiveret fra start. Så det skulle man ind og bikse med på hjemmesiden. Til stor overraskelse kan man så heller ikke bruge gavekortet på nettet,- kun fysisk i Legoland. Så jeg måtte kører fra Odense og til Billund for at kunne nå at udnytte rabatten på årskort inden årets udgang. Så var der fejl på det ene gavekort som de ikke kunne gøre noget ved. I stedet fik en mailadresse i hånden, så jeg selv skulle skrive til. Så jeg var tvungen til selv at lægge ud for det ene årskort på dankort. Er virkelig oversasket og skuffet over en så stor virksomhed ikke kan gøre at man kan betale med gavekort online. Jeg brugte 4 timer på at komme frem og tilbage for så selv at skulle lægge ud alligevel. Afventer stadig jeg svar på at få mine penge tilbage fra gavekortet.

26 décembre 2025

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du ikke havde en god oplevelse hos os.

Gavekort har aktiveringskoder for at sikre, at hvis kortet mistes i posten, så kan det ikke bruges. Det er i hh. til at gavekort er indehaverbeviser og ikke personlige. På den måde kan de ikke udnyttes.

Jeg håber du har ringet eller skrevet til os, så vi kan fremskynde din sag.

Frederikke, LEGOLAND

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus