Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Mooie camera maar het sterft van de reclames die niet weggaan ook al heb je de camera gekocht... heel heel hinderlijk daarom naar een andere camera aan t kijken.

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

In eerste instantie zou het artikel een dag na bestelling geleverd worden, tot grote verbazing, staat opeens op de website dat het na ongeveer twee werkdagen geleverd kon worden. Dit was door ons niet... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Camera is niet echt snel met reageren, telkens reklame als je met de muis beweegd ,ik heb hiervoor precies maardan ool presies dezelgde camera gehad, maar dan merkloos met een ander programma en die... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de sécurité

Informations provenant de diverses sources externes

Camson is gevestigd in Rotterdam en heeft een webshop in beveiligingscamera's, met lage prijzen en goede klantenservice. Naast onze webshop hechten wij veel waarde aan bewaking, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom testen wij wat er echt nodig is om jouw woonhuis, bedrijf of omgeving optimaal te beveiligen. Ook zijn wij er van overtuigd dat een goede klantenservice voldoet tot dat de klant tevreden is.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slecht.

Zeer slecht.
In de advertentie staat duidelijk aangegeven voor 23:00 besteld de volgende dag voor 16:00 geleverd.
2 dagen later krijg je een mail en word het op het wereld weide chip tekort geschoven, dat hij over 1.5 week leverbaar is.
Oftewel ze moeten hem nog voor je bestelen.................

30 août 2021

Update…

Onlangs update van de app geïnstalleerd op mijn mobiel, werkt nu veel sneller allemaal. Ik vind de ondersteuning en service van Camson geweldig. Voor deze prijs zo'n prima camera en service, het maakt me blij😊

21 août 2021
Avis spontané

Beste Henk,
Bedankt voor je beoordeling, dat waarderen wij echt enorm. Goed om te horen dat je tevreden bent met ons product en service.

Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mamafoon: Mooie manier om mijn oude moeder te observeren

Snelle levering, goede uitleg over installatie van de camera's. Ik gebruik het om te kijken hoe het met mijn oude moeder gaat op de momenten dat ik niet bij haar kan zijn.
De kwaliteit van het beeld is heel goed. De bediening van de camera's via de telefoon is wel even wennen, maar ik word er steeds beter in.
De luidspreker kwaliteit valt wel een beetje tegen.
De handleiding die bij de camera zit is volledig, maar de letters zijn wel heel erg klein...
Al met al, ben ik heel tevreden met de aankoop.

5 août 2021

Beste klant,
Bedankt voor je beoordeling, dat waarderen wij enorm. Goed om te horen dat je tevreden bent met de aankoop, wij zullen je advies en tip meenemen naar onze app developers.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dacht dat in 2021 wel goede camera’s op…

Dacht dat in 2021 wel goede camera’s op de markt zouden zijn.. 1 besteld! weg gegooid geld! Super traag met alles? opstarten het draaien van het scherm utp kabel aangesloten ook niet goed snel van de muur gehaald.. opzoek naar iets anders.

1 août 2021

Beste Thijs,

Bedankt voor je beoordeling, dat waarderen wij enorm. Wij vinden het jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen, wij staan dagelijks klaar om je te helpen via info@camson.nl of onze Facebook chat. Waarschijnlijk gaat er iets niet goed waardoor het niet goed werkt, daarnaast kun je bij ons altijd binnen 14 dagen na aankoop zonder enige reden het product retourneren.

Wij horen het graag, alvast bedankt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Excellent customer service. Unfortunately the camera is not for me. Please show all the cables that come out of the camera.

30 juillet 2021

Dear Kenny,

Thank you for your review, we really appreciate it and we are always here to help you. Unfortunately we did not find any message from you on our email and Facebook chat, please could you send us a message on info@camson.nl or Facebook chat. We daily reply on our customers with customer support.

Regards,

Noté 3 sur 5 étoiles

Vier dagen geleden heb ik een vraag…

Vier dagen geleden heb ik een vraag gesteld via hun website. Ik moet nog antwoord krijgen!

23 juillet 2021

Beste meneer/mevrouw Plasmans,

Vreemd genoeg hebben wij niks ontvangen. Zou u uw vraag kunnen mailen naar info@camson.nl ? Wellicht is er iets fout gegaan met het contactformulier op de website waardoor uw bericht niet doorgekomen is.

Goed service

Ik had 2 camera.s gekocht....maar eentje wilde niet meer naar rechts draaien....hierover contact gehad en ik kreeg meteen een nieuwe....de volgende dag was hij al binnen....goede service

14 juillet 2021
Avis spontané
Noté 4 sur 5 étoiles

Leveringsproblemen

Zojuist een verhelderende e-mail gekregen met een plausibele verklaring voor de verlate levering. We wachten geduldig af, er zijn per slot van rekening meerdere producenten met leveringsproblemen.

19 juin 2021

Beste Jeffrey,

Bedankt voor het aanpassen van je beoordeling op Trustpilot, inmiddels heb je de bestelling binnen. Daarvoor willen wij je bedanken voor je begrip en geduld.

Aankoop Camson de Luxe

Ik kende het merk en het bedrijf niet, maar heb hier een camera besteld. Ik bestelde de babyfoon de luxe elite. De levering ging vlot en is correct uitgevoerd. De installatie lukte in eerste instantie niet en miste een Nederlandstalige handleiding. Na een mailtje te hebben gestuurd is dezelfde dag een per mail een handleiding toegezonden. Inmiddels is de installatie gelukt en werkt het apparaat naar behoren.

Voor nu niets anders dan lof, ga zo door, veel bedrijven kunnen aan de aftersales een voorbeeld nemen.

2 juin 2021

Beste JB,

Ontzettend bedankt voor je beoordeling, dat waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat het is opgelost met het installeren.

Mocht er nog vragen zijn dan horen wij dat graag via info@camson.nl of onze Facebook chat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en keurig verzorgd geleverd

Snel en keurig verzorgd geleverd. Ik heb de handleiding goed doorgelezen. We moeten even wachten met installeren, omdat wij ook van provider wisselen. Maar ik weet nu al zeker dat wanneer wij er niet helemaal uitkomen, wij door Camson goed geholpen worden. Fijn bedrijf, onze complimenten.

21 mai 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus