Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Mooie camera maar het sterft van de reclames die niet weggaan ook al heb je de camera gekocht... heel heel hinderlijk daarom naar een andere camera aan t kijken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kende het merk en het bedrijf niet, maar heb hier een camera besteld. Ik bestelde de babyfoon de luxe elite. De levering ging vlot en is correct uitgevoerd. De installatie lukte in eerste instant... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

In eerste instantie zou het artikel een dag na bestelling geleverd worden, tot grote verbazing, staat opeens op de website dat het na ongeveer twee werkdagen geleverd kon worden. Dit was door ons niet... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Camera is niet echt snel met reageren, telkens reklame als je met de muis beweegd ,ik heb hiervoor precies maardan ool presies dezelgde camera gehad, maar dan merkloos met een ander programma en die... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de sécurité

Informations provenant de diverses sources externes

Camson is gevestigd in Rotterdam en heeft een webshop in beveiligingscamera's, met lage prijzen en goede klantenservice. Naast onze webshop hechten wij veel waarde aan bewaking, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom testen wij wat er echt nodig is om jouw woonhuis, bedrijf of omgeving optimaal te beveiligen. Ook zijn wij er van overtuigd dat een goede klantenservice voldoet tot dat de klant tevreden is.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hadden een camera gekocht

Wij hadden een camera gekocht, maar er achteraf toch vanaf gezien. Ik had betalen met Klarna gedaan. Voordat ik de camera terug stuurde, netjes zoals het hoort van te voren aangemeld via de site, en met Post nl retour gestuurd, maar tot op heden geen bevestiging van gehad, dit is inmiddels een week of 4 geleden. Bij Klarna staat de betaling nog steeds op pauze, zij hebben ook nog steeds geen reactie gehad van Camson en benaderen mij nu om dit af te handelen. Telefonisch zijn ze al zeker een paar weken niet te bereiken. Beetje vreemd allemaal in mijn ogen. Ik ga dus uiteraard niet betalen voor een camera wat ik retour gestuurd heb. Slordige afhandeling in mijn ogen. Dus niet tevreden over dit bedrijf.

2 février 2022
Avis spontané

Mijn bestelde camera

Mijn bestelde camera, was voor mij te moeilijk om te installeren.
Heb hem terug gestuurd en kreeg mijn geld netjes terug geboekt.
Dus alles netjes afgehandeld.9

26 janvier 2022

Snel geleverd

Snel geleverd, duidelijk gebruiksaanwijzing en video. Geweldig beelden goed gebruiksmogelijkheden; gewoon top!

15 janvier 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Voor mijn zoon een camera gekocht

Voor mijn zoon een camera gekocht, werkt perfect en de installatie ging soepel. Daardoor voor mij zelf ook de zelfde camera gekocht maar met geen mogelijkheid op de wifi te krijgen. Hierop een retour melding gedaan. Kreeg eerst een mail met aanwijzingen om de camera toch werkend te krijgen maar dit lukte niet. Hierop kreeg ik een mail dat ik € 7,25 moest overmaken zodat ik dan een retourticket kreeg. Moet ik betalen om een ondeugdelijk apparaat terug te sturen. Belachelijk, reden voor mij om nooit meer iets te bestellen bij dit bedrijf.

10 janvier 2022

Amazing service

7 janvier 2022
Avis spontané

Hi Joopie,

Thank you for your review, we appreciate your time. Glad to hear that you are happy with our service.

Regards,
Camson

Noté 5 sur 5 étoiles

Zowel de levering als de nalevering…

Zowel de levering als de nalevering keurig afgewerkt. Dank daarvoor!
Zal even duren voordat ik e.e.a. kan installeren maar dan kom ik terug met een uitgebreide review.

6 janvier 2022

Beste klant,
Onwijs bedankt voor je beoordeling, dat waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat je zover tevreden bent, graag ontvangen wij een uitgebreide review. Bij vragen kan je altijd bij ons terecht via info@camson.nl

werkt niet

Camera beeld blijft wazig. App is slecht aan de praat te krijgen.

2 janvier 2022

Beste Fred,
Bedankt dat je een beoordeling hebt achtergelaten, voor vragen over de camera en app kan je ons altijd bereiken via de mail. Je kan via de app namelijk schakelen tussen HD en SD beeldkwaliteit, als deze op SD staat is de kwaliteit slechter.
Graag ontvangen wij een mail zodat we dit voor je kunnen oplossen. Alvast bedankt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Supermooie camera voor deze prijs

Supermooie camera voor deze prijs. Snelle levering en hele fijne helpdesk. Zeker een aanrader.

2 janvier 2022

Beste Jason,
Onwijs bedankt voor je beoordeling bij Camson, dat waarderen wij enorm. Als er vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag via mail.

Snel,correcte afhandeling

Snel,correcte afhandeling. Top

26 décembre 2021

Beste heer Hover,
Bedankt voor je bestelling en beoordeling bij Camson, dat waarderen wij enorm! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus