Noté 5 sur 5 étoiles

Everything done professionally, quickly and on time. Marta from Career Activator is absolutely amazing, friendly and true professional also very helpful. In such a short amount of time we managed get... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Monika jest bardzo miłą konkretną osobą. Nie koloryzuje .Przedstawia w dostępny sposòb istniejące możliwości.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dziewczyny z Career Activator pomagały mi złożyć aplikację na studia.Jestem bardzo wdzięczna za poświecony czas i pracę Moniki i Anii.Pomimo problemów po drodze dziewczyny świetnie sobie poradziły i z... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wzięłam udział w programie Transform Your Career i mimo, że początkowo się wahałam czy coś mi to da, to teraz jestem wręcz zaskoczona jak wiele pozytywnych zmian w moim życiu zaszło w trakcie programu... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo duża pomoc w aplikacji na…

Bardzo duża pomoc w aplikacji na studia. Przez moment gdy w siebie zwątpiłam, Pani Monika bardzo skutecznie namówiła mnie bym jednak spróbowała i się nie poddawała. To dzięki jej namowom i pomocy zrobiłam ten krok, uwierzyłam w siebie i zdałam egzaminy, dzięki czemu niebawem zaczynam nową przygodę jaką są studia ❤️ jeszcze raz dziękuję 🙂

1 août 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Fachowa pomoc…

Monika jest bardzo miłą konkretną osobą.
Nie koloryzuje .Przedstawia w dostępny sposòb istniejące możliwości.

12 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Praca z Moniką to czysta przyjemność

Praca z Moniką to czysta przyjemność, jej pełne zaangażowanie, profesjonalizm i wiedza oparta również na jej własnych doświadczeniach pomagają spojrzeć na swoje wyzwania zawodowe z całkiem innej perspektywy. Udział w programie "Transform Your Career" autorstwa Moniki pomaga spojrzeć w głąb siebie i przepracować niesprzyjające przekonania, a także lepiej poznać siebie, swoją osobowość, praca nad sobą na głębokim poziomie motywuje do działania i kreowania życia zawodowego w zgodzie ze sobą. Monika do każdego podchodzi indywidualnie i jej wiedza dotycząca obecnego rynku pracy jest na bardzo wysokim poziomie i pomaga w podjęciu różnych zawodowych decyzji.

2 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Swietne przygotowanie Moniki i…

Swietne przygotowanie Moniki i doswiadczenie. Pozytywnie zaskoczyl mnie rodzaj warsztatu, bardzo wzruszylo mnie co sie okazalo po medytacji. Monika nie podaje gotowych rozwiazan tylko narzedzia ktore mozemy uzyc by odnalezc siebie. I chyba to wyroznia Moniki warsztaty od innych. Cieple i otwarte podejscie polaczone z logika. Brawo!

10 décembre 2023

Pasja, zaangażowanie i jakość

Pełne zaangażowanie i rzetelne narzędzia wspierające rozwój i zmianę drogi zawodowej. Polecam w 100% Monika nie wciska kitu byle tylko sprzedać swoje usługi co jest ogromną wartością na rynku coachingu. Nie oferuje szybkich gotowych rozwiązań, w zamian proponuję głęboką pracę która przynosi efekty.

10 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Monika to Twoj najlepszy sojusznik !

Bralam udzial w jednym z warsztatow 'Boost your career'. Monika pomogla mi bardziej wsluchac sie w siebie i zrozumiec co mnie blokuje przed podejmowaniem decyzji. Warsztaty sa praktyczne, z duza dawka wiedzy, humoru i zrozumienia. Dzieki tej pomocy jestem bardziej swiadoma siebie i swiadoma rynku pracy co pozwoli mi podejmowac wlasciwsze/najlepsze dla mnie decyzje. Polecam kazdemu kto czuje sie pogubiony, zdezorientowany , wyplukany z energii i potrzebuje kogos kto szczerze chce pomoc nadac twemu dzialaniu kierunek.

9 décembre 2023

Polecam warsztaty z Moniką

Polecam warsztaty z Moniką. Miałam
Przyjemność brać udział w „Stać Cię na więcej” i „Boost your carrier”.
Duża dawka wiedzy, przemiła atmosfera. Można się nauczyć jak dobrze napisać swoje CV, jak wygląda to na rynku angielskim, jak podejść do rozmów kwalifikacyjnych.
Super energia i ogromna dawka motywacji do działania.

4 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Warsztaty Moniki sa medal.

Warsztaty Moniki sa medal.
Monike spotkalam na jednym z event w Londynie. Od razu zwrocila moja uwage swoja ciepla odoba I sposobem komunikacji dlatego bez wahania zdecydowalam sie wziac udzial w warsztatach.
Strzal w 10 fantastyczna atmosfera, mnostwo cennych informacji, wymiana doswiadczen oraz wiedza jaka posiada Monika I sposob podejscia do podjecia pierwszych krokow I zmian staly sie latwiejsze. Uwierzylam w to sie da a napewno droga do zmian stoi otworem.
Polecam z Monika, jej warsztatem oraz wiedza mozna naprawde odniesc sukces.
Nie czekaj dolacz do Moniki sam/a sie przekonasz. 😊😊

29 novembre 2023

Bardzo polecam warsztaty Moniki 🩷

Bardzo polecam warsztaty Moniki. Zawsze panuje na nich świetna atmosfera, widać i czuć, że wszystko jest zaplanowane i przemyślane co daje poczucie spokoju i relaksu oraz bycia prowadzonym i zaopiekowanym. Bardzo podoba się forma warsztatów Moniki. Merytoryczna wiedza przeplatana ćwiczeniami skłania do refleksji i powoduje, że udział w takim warsztacie jest przyjemny oraz aktywny. Za każdym razem coś mi „klika” i o to w tym chodzi 👍 Polecam z czystym 🩷

27 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Dużo wiedzy, pełen profesjonalizm.

Monika ma bardzo dużo wiedzy, na szkoleniu było wiele praktycznych ćwiczeń które zmieniaja twoje myślenie, otwierają cię na nowe możliwości i pokazują że możesz zrobić więcej niż myślisz. Bardzo profesjonalnie i jak najbardziej polecam to skorzystania.

19 novembre 2023

Warsztat "Stać cię na Więcej" w Birmingham

Warsztat "Stać cię na Więcej" w Birmingham pozwolil mi nie tylko otworzyć się na swoje możliwości i umiejętności, ale również poznać co wewnątrz mnie drzemie i wsłuchać się w swoją intuicję.
Poznałam mnóstwo wspaniałych, inspirujących ludzi od których mogłam również wiele się nauczyć.
Monika jest bardzo profesjonalną i doświadczoną osobą, ale również świetnie słucha potrzeb każdego z uczestników zadając świetne pytania otwiera nas na " nasze prawdziwe ja".
Podczas spotkania mieliśmy okazję brać udział w kreatywnych i inspirujących ćwiczeniach,które pokazywały nam nasze silne strony oraz umiejętności które do tej pory były nam albo mało znane albo nie braliśmy ich pod uwagę.
Wspaniali ludzie, atmosfera oraz bardzo holistyczne podejście do tematu spraw zawodowych.
Dziękuję Monika Maz za kolejny fantastyczny warsztat i za możliwość poznania tyle cudownych i zdolnych ludzi❤️🤗🕊️
Czekamy na kolejne spotkania💕

21 octobre 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus