Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... Voir plus
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... Voir plus
Till er på Carglas i Värnamo vill jag ge ett stort stort tack för all den hjälp och service ni gav mig då ni bytte framrutan på min XC60. Ni var så kunniga och service inriktade och framför al... Voir plus
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Box 24077, 104 50, Stockholm, Suède
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Enkelt att boka tid och trevligt bemötande av personalen.

Réponse de Carglass® Sverige
Snabb och god service. Trevlig personal på verkstaden i Uppsala.

Réponse de Carglass® Sverige
Trevligt bemötande, väl utfört arbete och service! Supernöjd!

Réponse de Carglass® Sverige
Suveränt smidigt! Väldigt bra utfört arbete och trevligt bemötande!

Réponse de Carglass® Sverige
Högsta kompetens/ yrkeskunnande med högsta vänlighet och kund bemötande

Lätt att boka tid.
Fick snabbt tid.
Arbetet tog kortare tid än vad som beskrevs på nätet.
Trevlig personal.
Snyggt o rent på firman.

Réponse de Carglass® Sverige
Trevligt bemötande och snabb service.
Fick torkade på köpet när jag inte hade råd att köpa dom.

Réponse de Carglass® Sverige
Väldigt hjälpsamma, trevligt bemötande och väl utfört arbete

Réponse de Carglass® Sverige
Superbra lagning av framrutan, samt mycket trevligt bemötande i Stora Höga

Réponse de Carglass® Sverige
Det var så smidigt att göra affär där. Fixat min bekymmer på en gång!👍👍👍👍👍

Réponse de Carglass® Sverige
Mycket bra bemötande och det gick fortare än planerat. Och dom löste ett litet missförstånd på ett bra och schysst sätt.

Réponse de Carglass® Sverige
Service och mottagande och resultat såklart.

Réponse de Carglass® Sverige
Carglass försökte lura mig på pengar. Jag hade en bilförsäkring hos Sensor med en fast självrisk på 1500 kr. När du ringer till Sensor angående problem med glaset kopplas du automatiskt till Carglass. Carglass försökte övertyga mig om att jag skulle betala 40% av arbetskostnaden (som Evoli-kund). Undvik Carglass

Réponse de Carglass® Sverige
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det igen. Kvaliteten i service, bemötande, kommunikation och genomförande är långt mycket bättre hos Carglass! Rekommenderas varmt!

Carglass Hallsberg.
Bemötande i världsklass.
Värt en omväg.

Réponse de Carglass® Sverige
Fick ett bra bemötande och väldigt bra service gjorde min bil väldigt snabbt och kom tillbaka senare för fick stenskott efter 7mil tog dom in bilen direkt mycket snabbt och bra

Réponse de Carglass® Sverige
Otroligt trevlig och hjälpsam kundtjänst och ett proffsigt och tryggt bemötande i verkstaden dessutom 👍🏼👍🏼

Réponse de Carglass® Sverige
Snabbt och bra. Tack för att ni snyggade till klädseln på A- stolparna i samband med bytet av framrutan! Toppen service!