Carlsberg CampingAvis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk familiecamping med bla de fedeste Glamping telte på Tåsings bedste udsigtsspot. Alpachaerne kommer og hilser os godmorgen og solnedgangen over engen er så smuk. Dejlig pool med plads til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vil varmt anbefale Carlsberg Camping, fantastisk god campingplads hvis man har børn, her er gode aktiviteter, pool og hyggelige legepladser. Der er fine toilet og badeforhold. De super søde værtsp... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi havde set anmeldelserne hjemmefra, det her var meget ringe. De unge piger som gør rent, har aldrig prøvet at løfte toiletbrættet, alle de toiletter vi så, var vildt beskidte under neden, og det... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted efter de nye ejer overtog sidste år. De knokler for og opdaterer alt på stedet og prøver hele tiden og opfylde folks behov. Jeg sidder i kørestol og de prøver og gøre alt for at jeg også... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Terrain pour camping-cars
  2. Cabine de camping
  3. Parc de vacances
  4. Hébergement
  5. Site pittoresque
  6. Loge de voyage

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Carlsberg Camping – Naturskøn Camping ved Svendborgsund Beliggende i hjertet af det sydfynske øhav tilbyder Carlsberg Camping en uforglemmelig campingoplevelse med en betagende udsigt over Svendborgsund, Thurøbund og Langeland. Her forenes ro, naturskønhed og masser af aktiviteter for hele familien. Vores campingplads byder på rummelige pladser til telte, campingvogne og autocampere samt hyggelige hytter til dem, der ønsker lidt ekstra komfort. Nyd en dukkert i vores store udendørspool, eller udfold dig i vores indendørs aktivitetshal med badminton, klatrevæg, bordtennis, billard og fodbold m.m. Omgivelserne er ideelle til vandre- og cykelture langs kysten, og med den fantastiske udsigt kan du nyde solnedgangen direkte fra din plads. Uanset om du søger afslapning eller action, finder du det hos os. Kom og oplev camping i særklasse – vi glæder os til at byde dig velkommen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfekt sommerferie

Dejlig campingplads med skøn natur.
De nye ejere er super søde og meget imødekommende.
De har lavet mange nye tiltag for både børn og voksne.
Børnene elsker de tiltag der har været som snobrød, Minecraft event, ballonmand, bondegårdsdyr, pool party og ugle besøg for børnene.
Der er hver tirsdag aften i højsæsonen live musik, hvor der har været god opbakning og god stemning.
Der har været arrangeret gin-vogn, vinsmagning og ølsmagning for de voksne, som har været en fornøjelse at deltage i.
Derudover har de valgt at fastholde traktorkørsel, pladsen rundt, hver dag kl. 10.
Børnene elsker det og super fedt at se at den nye camping fatter også synes det er en fed måde, at starte dagen på.
De har fået opdateret hjemmesiden, som er blevet så fin og de sørger for at dele kommende aktiviteter og stemningsbilleder på deres FB side.
Med dem ved roret skal det nok blive en skøn plads, som vil opleve at man har lyst til at komme igen.
Toilet, bad og køkken faciliteter er også i orden.
Hvis der er problemer en af stederne, bliver de glade når man siger det med det samme og så handler de også på det med det samme.
Alt i alt en helt perfekt sommerferie vi har haft på Carlsberg camping i år.
Skidt med at der er lidt ukrudt hist og her, når de vælger at bruge meget af deres energi på aktiviteter og sørger for en god standard på toilet, i baderum og i køkkenerne.

19 juillet 2025

Virkelig hyggelig campingplads

Virkelig hyggelig campingplads, med en masse hyggelig aktiviteter for både børn og voksne. Børnene har været glade for aktiviteter som minecraft event, pool party, bondegårds dyr, ugle besøg og ballonmand. Vi voksne har nydt godt af vin smagning og ølsmagning.
Det er lækkert at der er en stor pool, flere legepladser, og gode bade og toilet faciliteter. Minigolf er blevet gratis, og så lever vi gerne med ukrudt. det er dejligt at der også bliver tænkt på biodiversitet på campingpladsen.
De nye ejere gør et kæmpe stykke arbejde og er meget venlige og imødekommende.

19 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Pladsen ligger i et smukt område

Pladsen ligger i et smukt område, tror de nye ejer ikke ved hvor meget det kræver at drive sådan et sted. Alt udenfor kræver meget arbejde ukrudt over alt og hække og træer der mangler nedskæring.
Legepladsen har ikke fået nyt sand til særsonen , minder om en jord mark med ukrudt.
Det sælger ikke billetter fremover.
Billeder på nettet passe ikke med virkeligheden.
Kan blive en fint plads, men det kræver mange timer.

16 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Carlsberg Camping får vores allerbedste anbefaling

Carlsberg camping ligger så smukt med udsigt over Svendborgsund og Thurø.
Pladsen har gode køkkenfaciliteter og fine toilet og badeforhold. Rengøringsstandarden er helt i top.
Flere gange om ugen er der arrangementer for både børn og voksne
f. eks. vin og ølsmagning, livemusik, poolparty, besøg af bondegårdsdyr, ansigtsmaling, snobrødsbagning osv.
Pladsen har en dejlig swimmingpool og gode legepladser. En meget rolig og hyggelig atmosfære og meget børnevenlig.
På marken ved pladsen er der alpakaer.
Vi giver Carlsberg Camping vores allerbedste anbefalinger og stor ros til de søde, servicemindede og meget hjælpsomme nye ejere.
Vi er kommet på pladsen i 39 år og vi kommer snart igen.
Hilsen fra Pia og Morten

16 juillet 2025

Fantastiske nye ejere.

Vi har været faste gæster på denne fantastiske plet i mange år.
I år kunne vi fejre vores 50 års jubilæum i vores pinse klub.
Nye ejere er kommet til hvilket virkeligt er dejligt da de to unge mennesker gør alt de kan for få vores arrangement til at blive en succes.
Hvilket det blev for 42 deltagere i alle aldre. Intet kunne ikke lade sig gøre.
Skal vi hjælpe med grill køleskab foodtruck sig til og vi finder en løsning de er bare så positive de nye ejere.
Mange ting skal der gøres på pladsen som kræver både tid og penge og de to er allerede i gang.
Glæder os til at komme igen i 2026

12 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen anbefaling fra min familie

Vi kom til vores hytte fordi vi skulle have en enkelt overnatning, og vi fortryder virkelig at vi valgte Carlsberg camping. Der er over 20 edderkopper og stankelben OVERALT i hytten, senge som knirker, camping pladsen som trængte til en kærlig hånd, stiger ved pool som var så løse at man ikke kunne klatre op. Alt i alt er vi virkelig skuffede over at have bestilt en enkelt overnatning og giver 1100kr for noget, når det enda lige før er bedre at sove i bilen. Vi kommer ALDRIG tilbage hertil igen.

5 juillet 2025
Logo de Carlsberg Camping

Réponse de Carlsberg Camping

Hej Nicoline,
Tak for din anmeldelse, som vi er kede af ikke levede op til hverken vores eller dine forventninger.
Vi ønsker altid, at høre om eventuelle mangler under opholdet, sådan at vi har mulighed for at rette op på det.
Vi kan ikke finde dit navn i vores bookingsystem, men hvis du kontakter os, kan vi drøfte et plaster på såret.
Carlsberg Camping

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har haft nogle dejlige dage på…

Jeg har haft nogle dejlige dage på Carlsberg Camping, boede i en campingvogn jeg lejede der. Fantastisk udsigt over Svendborgsund. Fine baderum, toiletter og køkkener, rent og pænt. Venligt og hjælpsomt personale. Kan varmt anbefales.

23 juin 2025

Vi har sammen med 40 andre venner

Vi har sammen med 40 andre venner, børn og børnebørn igen igen haft en forlænget weekend på Carlberg Camping, som i år har fået nye ejere.
2 fantastiske unge mennesker, Camilla og Kasper, som vil udleve deres drøm som campingplads ejere. Vi har fra første færd, kun mødt smil og imødekommenhed.
Der ligger en stor opgave i at få pladsen up to date, men de er i fuld gang og har mod på det.
Denne plads har en fantastisk beliggenhed med helt unik udsigt til både øst og vest. Gå en tur til Bregninge kirke, gå op i tårnet og få den mest fantastiske udsigt, eller en tur til hyggelige Troense.
Vi kommer igen næste år
Charlotte og Steffen Skovlund og 40 andre

14 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Alpakaer er det første du møder.

De nye ejere har hygiejnen i top, og pladsen ligger ligeledes i top med udsigt over Thurø Bund og Svendborg Sund.

Vi nyder opholdet i den skønne natur og med mulighed for varierende gåture direkte fra pladsen.

Vi ser frem til flere nye tiltag over sommeren.

28 mai 2025

Super firma arrangement

Super firma arrangement, hvor vi lånte den hyggelige Carls hytte, med super udsigt ud over Tåsinge og vandet. Overnattede i deres hyggelige hytter, hvor alt var i orden.

1 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hyggeligt sted med fantastisk natur

Hyggeligt sted med højt til loftet og dejlig natur omkring. Der er den skønneste udsigt og en skov lige ved siden af, hvor man kan gå på opdagelse med børn og hund. Klar anbefaling herfra!

29 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De nye ejere er super søde

De nye ejere er super søde, og de gør alt hvad de kan for at hjælpe, og de får masser af anbefalinger herfra.
Vi var 10 dykkere afsted, havde lejet 2 af hytterne, og det fungerede rigtigt godt. Der er den skønneste udsigt over Svendborgsund.
Vi havde kompressor med til at fylde vores dykkerflasker, og vi fik lov til at låne noget strøm til dette.
Vi havde et mindeværdigt øjeblik, da vi sad i hallen, mens vi fyldte flasker, og fik en dejlig frokost. Det var virkeligt hyggeligt.
Igen tusind tak til de søde ejere, vi kommer helt sikkert igen

15 mars 2025

Dejlig oplevelse og hygge

Jeg har netop haft fornøjelsen af at besøge denne hyggelige campingplads, og det er tydeligt, at den nye ejerfamilie lægger hjerte og sjæl i stedet. Fra det øjeblik man ankommer, mærker man den varme og venlige atmosfære, som gør hele oplevelsen ekstra speciel.

Faciliteterne er rene og velholdte, omgivelserne er idylliske, og servicen er helt i top. Det er en af de steder, hvor man straks føler sig hjemme – og dét betyder alt for en god campingferie.

Jeg kommer helt sikkert igen. Her er bare rart! 🌿⛺🔥

24 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantasisk ophold med den smukkeste…

Fantasisk ophold med den smukkeste udsigt og solopgang over Svendborgsund.
Meget søde og imødekommende yngere par som har overtaget pladsen for 14 dage siden.
Der er rent og pænt. 😄
Glæder os til at komme tilbage.

21 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en rigtig hyggelig og god…

Det er en rigtig hyggelig og god campingplads. Vi havde en fantastisk uge hele familien og børnene legede fra morgen til aften.

Hytterne er fantastiske med en rigtig god indretning og rengøringen var i orden.

Klart en anbefaling herfra.

8 février 2025

Tine Kløvested

Tine Kløvested
1/5
for ét minut siden på Google
Du kan ikke sætte en finger på beliggenheden, men resten....
Hytten var under al kritik. Den var beskidt og der havde i den grad ikke været gjort rent i, måske, nogensinde.
Sengene mindede om noget genbrugspladsen efterlyste. Toilettet var frostsprunget og så ulækkert brunt uden på. Vandhanen i håndvasken løb, men blev skiftet efter 3 dage.
Spindelvæv i ALLE hjørner.
Da vejret ikke var det bedste tænkte vi på den video vi havde set, hvor der var mulighed for indendørs leg. Sikke en chok vi fik. Der var så beskidt og støvet over det hele.
Da det blev nævnt til ejerne var deres svar: godt I siger det, for vi når jo ikke tjekke op på det hele. Men der blev ikke gjort noget ved det.
Ikke pengene værd og vi kommer ikke igen.

26 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var slemt skuffet over pladsens…

Vi var slemt skuffet over pladsens standard. Mangler et kærligt løft i vedligeholdelse af pladsens bygninger , legepladser m.m.
Hække og plæner som burde blive klippet. Borde og bænke var helt grønne. Manglende fuger i baderum. Der er skrammel liggende mange steder som burde smides ud.
Misvisende hjemmeside omkring poolen og pris.

Det er som om der er mere fokus på fastliggende campister end andre besøgende..

16 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus