1. Magasin de jouets
  2. Boutique d'objets à collectionner
  3. Magasin de cartes et de plans

Bij Castle of Cards vind je alles wat een echte Pokémon fan zoekt: van zeldzame collectibles tot de nieuwste sets. Of je nu verzamelaar bent of competitief speelt, wij zorgen dat jij de beste kaarten in handen krijgt.

4,3

Fijne vent

Fijne vent, goeie service en is oprecht! Kenner van Pokémon en je ziet dat die passie heeft in zijn hobby

26 mars 2026

Vermakelijke livestream, soepel proces

Wanneer je een bestelling van boosterpacks plaatst wordt deze tijdens een livestream geopend. Normaal gesproken wil ik ze liever zelf open maken, maar dankzij de goede sfeer tijdens een eerdere livestream heb ik mezelf toch aan deze vorm gewaagd. Totaal geen spijt van gehad en er wordt voldoende tijd besteed aan het laten zien van je hitjes.

Het bestelproces verliep voorafgaande aan de stream soepel en ook wanneer je tijdens een livestream bestelt, wordt deze bestelling snel opgepakt. Ook heel fijn is dat je kan aangeven dat je je bestelling wil samenvoegen met eerder gedane bestellingen. Zo kan je het e.e.a. bundelen en betaal je maar 1x verzendkosten.

22 décembre 2025

Réponse : Castle of Cards

Bedankt Dylan voor je uitgebreide review. Goed om te horen dat het allemaal naar wens is. Hopelijk zien we je snel weer terug!
— Castle of Cards

prima

Ik ga niet voor elke bestelling reviews geven als het gewoon prima/goed is. Dus kortom gewoon helemaal mooi

20 décembre 2025

Top!

Mooie kaarten kunnen krijgen en fijne sfeer online.

20 décembre 2025

Réponse : Castle of Cards

Gezellig dat je er bij was Daniël, gefeliciteerd met je toffe pulls!
- Castle of Cards

Een goede en leuke pokeren site

Na een tip van iemand de stream gekeken en toen Enkele pakjes besteld als kado voor kerst was supersnel binnen en goed en keurig verpakt .
De site is leuk en makkelijk te volgen.
Tot de volgende keer

17 décembre 2025

Réponse : Castle of Cards

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 😊
Fijn dat de pakjes supersnel en netjes zijn aangekomen.
Veel plezier met de kerstcadeaus en graag tot de volgende keer! 🎄✨

Leuke stream

Leuke stream, goede pulls! Makkelijk te bestellen op de site.

15 décembre 2025

Réponse : Castle of Cards

Bedankt Sebas, fijn om te horen dat je blij bent met je order en het leuk vond. Hopelijk zien we je snel weer bij een volgende stream! 🙌