Cathrine Yoga Avis 422

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt det en underviser og rejsearrangør har indflydelse på var veltilrettelagt og professionelt udført. Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Cours de yoga
  2. Centre de fitness
  3. Agence de tourisme sportif
  4. Agence d'excursions
  5. Voyagiste
  6. Centre de yoga

Écrit par l'entreprise

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en fantastisk rejse med Cathrine…

Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandring. Alt var veltilrettelagt i luksuriøse omgivelser. Yogaklasserne var planlagt så hele kroppen kom i fokus og alle kunne være med, uden at det blev kedeligt eller langsommeligt. Næste rejse er allerede bestilt og flere er kommet på ønskelisten.

22 avril 2026
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Alt det en underviser og rejsearrangør…

Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde hele oplevelsen så sanserig og energiladet. Flot arbejde fra Cathrine hele vejen igennem❤️🙏❤️

Kære Cecilia

Tusind tak for din smukke anmeldelse 🌸

Det gør mig så glad at høre, at du har haft en så sanserig og energifyldt oplevelse på Færøerne 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for dine ord og for, at du mærkede både rammerne, undervisningen og den særlige stemning på rejsen 🧘‍♀️🙏

Helstøbt oplevelse

Det var første gang jeg har rejst med Cathrine Yoga Travel, men nok ikke den sidste. Det var en meget helstøbt oplevelse og der var styr på alle de mindste detaljer, der var med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse, som jeg klart vil anbefale til alle!

Kære Katrine

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig virkelig glad at høre, at din første rejse med Cathrine Yoga Travel blev en så helstøbt og uforglemmelig oplevelse 💫🤍

Jeg er så taknemmelig for dine ord – og det betyder meget for mig, at du mærkede omsorgen i de små detaljer 🧘‍♀️🙏

Vi elsker Færøerne med Cathrine

Rigtig god tur, pris og kvalitet står mål, lækkert hotel og god yogasal. Cathrine styrer som altid, dygtigt og sikkert og har et kærligt øje på hver enkelt af os. 💓

Kære Mieke og Kim

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at I havde en rigtig god tur, og at både hotel, yogasal og helhedsoplevelsen levede op til jeres forventninger 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for jeres ord – og for at I mærkede nærværet og omsorgen undervejs 🧘‍♀️🙏

I er hjerteligt velkomne igen 🤲

Det er bare en skøn app

Det er bare en skøn app, med yoga i alle former og længder lige ved hånden

Kære Sussie

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du nyder appen og har yoga lige ved hånden i din hverdag 💫🤍

Nærværende underviser

Cathrine er en kompetent og nærværende underviser. Dejligt, at det var muligt at komme på kursus i Jylland.

11 avril 2026

Kære Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores Yin yogakursus i Kolding 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du oplevede undervisningen som nærværende og kompetent 💫🤍 Og hvor er det dejligt, at du havde mulighed for at være med i Jylland 🧘‍♀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine får fem stjerner.

Som kursist synesjeg altid, at det er dejligt, når underviseren er klar til at byde velkommen og evt at måtter er lagt ud, at rummet er klargjort inden kursusstart. Det sker måske næste gang.

Kære Jytte

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse af vores Yin yogakursus i Kolding 🌸 Det gør mig virkelig glad at høre, at du oplevede undervisningen som nærværende, rolig og formidlet med både viden og hjerte 💫🤍

Tak også for din feedback omkring klargøring af rummet – det tager jeg med mig videre 🧘‍♀️🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Cathrine får min varmeste anbefaling

Jeg var til Yin-yoga kursus ved Cathrine, hvilket var en virkelig god oplevelse! Cathrine var virkelig behagelig og utrolig vidende og kompetent. Hun var virkelig god til at formidle hendes viden og gøre det brugbart for os deltagere i undervisningen. Jeg gik fra kurset med en følelse af at have fået så meget mere end forventet. Både kropsligt og mentalt. Det er ikke sidste gang jeg skal på kursus hos Cathrine. Derud over kan jeg anbefale hendes App. På kurset fik vi ogsåhendes Yin-yoga bog, som er fyldt med øvelser og programmer som er virkelig hjælpsomme og brugbare i hverdagen, hvad end man laver yoga derhjemme eller undervise andre.

Kære Ditte

Tusind tak for din varme og uddybende anmeldelse af vores Yin yogakursus 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du fik så meget med dig – både kropsligt og mentalt 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for dine ord og for, at du oplevede undervisningen som brugbar og nærværende 🧘‍♀️🙏 Og hvor er det dejligt, at både appen og Yin Yogabogen også giver værdi i din hverdag.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, hvor jeg absolut kun har gode ting at sige. Både hvordan rejsen var opbygget, Stinna som en meget nærværende, jordnær og dygtig lærer.
Skønt hotel, god placering og imødekommende personale.

26 mars 2026

Kære Sequoia

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse på vores yoga-retreat på Bali 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for dine ord – og hvor er det dejligt, at du oplevede både rammerne, hotellet og Stinnas undervisning som nærværende og af høj kvalitet 🧘‍♀️🙏

Professional

Professional
Well organised

28 mars 2026

Kære Trang

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores Yin Yang Yogauddannelse på Bali 🌸 Det gør mig glad at høre, at du oplevede forløbet som professionelt og velorganiseret 💫🤍

Noté 5 sur 5 étoiles

Et godt retreat i skønne omgivelser

Et godt retreat i skønne omgivelser.
👍 til cathrineyoga for ombooking af rejsen, grundet urolighederne i Mellemøsten.

Kære Charlotte

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸 Det gør mig glad at høre, at du havde et godt retreat i de skønne omgivelser på Zanzibar 💫🤍

Og tak for dine ord omkring ombookingen – det betyder meget for mig, at du følte dig tryg i processen 🧘‍♀️🙏

Hurtig ombooking af fly

Pga krigen i Mellemøsten, var der tvivl om turen til Zanzibar blev til noget (blandt os deltagere), men de var superhurtige, og fik os alle ombooket, så vi kom afsted.

4 mars 2026

Kære Linette

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸 Det gør mig virkelig glad at høre, at du oplevede en tryg og hurtig ombooking, så I alle kunne komme afsted til Zanzibar 💫🤍

Det betyder meget for mig, at du følte dig godt taget hånd om i en uforudsigelig situation 🧘‍♀️🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk retreat på Bali med Stinna…

Fantastisk retreat på Bali med Stinna som yogalærer. Rigtig god service og hurtig svar på alle spørgsmål fra Cathrine over mail. Opholdet var skønt og trygt. Gode anbefalinger herfra :-)

13 mars 2026

Kære Sofie

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du havde et fantastisk retreat på Bali med Stinna 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for dine ord – og hvor er det dejligt, at du oplevede både opholdet og kommunikationen som tryg og nærværende 🧘‍♀️🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuldstændig fantastisk og magisk…

Fuldstændig fantastisk og magisk oplevelse på Bali 🙏❤️tusind tak Stinne, du er en ener 😍 🧘‍♀️

13 mars 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du havde en fuldstændig fantastisk og magisk oplevelse på Bali 💫🤍

Jeg sender de varmeste tanker videre til Stinna – hvor er det dejligt, at hun gjorde så stort et indtryk 🧘‍♀️🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

En magisk og uforglemmelig yoga retreat…

En magisk og uforglemmelig yoga retreat på smukke Zanzibar. Cathrines guidende, rolige og nærværende stemme kan jeg stadig høre for mig, og den har gjort et stort indtryk på mig.

Jeg føler, at retreaten gav mig både ro og energi, og jeg gik derfra med en dybere forbindelse til mig selv og min krop. De øvelser og meditationer, vi lavede, bliver siddende hos mig, og jeg mærker stadig de positive effekter i min hverdag.

Tak for dit engagement, din varme og dit nærvær Cathrine – det gjorde oplevelsen helt unik. Jeg ser frem til måske at deltage igen en dag og tage noget af den energi med mig videre.

Med varme hilsner,
Indira

Kære Indira

Tusind tak for din smukke og rørende anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at retreatet på Zanzibar har sat så dybe og positive spor i dig 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for dine ord – og for, at du mærkede roen, energien og forbindelsen til dig selv både under retreatet og efterfølgende i din hverdag 🧘‍♀️🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Et skønt yoga retreat på Zanzibar

Jeg er netop kommet hjem fra et skønt yoga retreat på Zanzibar. Selve retreatet lever fuldt ud op til det som der loves i salgsmaterialet, og på denne tur, fik vi tilmed oplevet, hvor professionelt det blev håndteret af Cathrine Yoga, da Doha lukkede og flyrejsen både ud og hjem måtte ombookes kort før afrejse. Ja, turen til Zanzibar blev lang, men turen blev gennemført, hvilket jeg ikke havde turde håbe på. Resortet på Zanzibar er virkelig flot og maden er lækker hver dag. Vær opmærksom på, at Zanzibar ligger i Afrika og almindelig shopping og adspredelse i en nærliggende by, kræver mere planlægning end man er vant til fra f.eks. Mallorca. Hvis afslapning er i fokus, så er Zanzibar det rette valg.

Kære Lotte

Tusind tak for din fine og nuancerede anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du havde et skønt yoga-retreat på Zanzibar, og at oplevelsen levede op til dine forventninger 💫🤍

Jeg er også meget taknemmelig for dine ord omkring håndteringen af ombookingen – det betyder meget for mig, at du følte dig tryg, selv i en uforudsigelig situation 🧘‍♀️🙏

Og tak for dine gode refleksioner omkring destinationen – det er så værdifuldt for andre at få med 🤲

Du er hjerteligt velkommen igen!

Jeg er fan af Cathrine Yoga

Jeg er fan af Cathrine Yoga
Fik fat i appen og kom i gang med det samme. Har allerede god gavn af både yogakure og yogabiblioteket. Virkelig god og behagelig yogaguidning🙏
Har kun været med i en uge, men har masser af god energi til at fortsætte i det univers🥰

10 février 2026

Kære Bente

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du er kommet godt i gang med appen og allerede mærker effekten af både yogakure og yogabiblioteket 💫🤍

Hvor er det dejligt, at du har fået energi og lyst til at fortsætte – det betyder virkelig meget 🧘‍♀️🙏

Du er hjerteligt velkommen videre i universet 🤲

Noté 5 sur 5 étoiles

God undervisning med 3 dygtige lærere…

God undervisning med 3 dygtige lærere samt en fin manual til læring og videre brug

7 février 2026

Kære Tine

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores Yin Yogauddannelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du oplevede undervisningen som god, og at både underviserne og manualen har givet værdi til din videre rejse 💫🤍

Held og lykke på din yogalærerrejse 🧘‍♀️🙏

Så anbefalelsesværdigt🙏

Så anbefalelsesværdigt🙏
Det har virkelig været en dejlig og inspirerende oplevelse at deltage på Yin yoga uddannelsen - så dygtige og kompetente undervisere, - og super materiale også til bagefter.
Til en start troede jeg, at jeg udelukkende tog uddannelsen for at få viden til mig selv om, hvorfor Yin yoga har så god en effekt på mig - men forløbet gav bare så meget blod på tanden, at jeg nu også er blevet instruktør☺️
Tak for jer! Cathrine, Stinna og Kirstine❤️Namasté🙏

3 décembre 2025

Kære Tine

Tusind tak for din skønne og inspirerende anmeldelse af vores Yin Yogauddannelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at forløbet har givet dig både indsigt, energi og lysten til at gå videre som underviser 💫🤍

Jeg er virkelig taknemmelig for dine ord – og hvor er det dejligt, at både undervisningen og materialet har givet værdi 🧘‍♀️🙏

Held og lykke på din yogalærerrejse – det er så sejt gået 🤲

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde det skønneste retreat på Sri…

Jeg havde det skønneste retreat på Sri Lanka. Såvel yoga som alle de ayurvediske behandlinger gik op i en højrere enhed. Det kan meget vel blive et "selvforkælelsesritual", jeg kommer til at gentage hvert år! Bedste anbefaling herfra!

26 janvier 2026

Kære Jeanette

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸 Det gør mig så glad at høre, at du havde et dejligt retreat på Sri Lanka, hvor både yogaen og de ayurvediske behandlinger gik op i en højere enhed 💫🤍

Hvor er det dejligt, hvis det kan blive dit selvforkælelsesritual – det er lige præcis den følelse, jeg ønsker at skabe 🧘‍♀️🙏

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus