Altid super service, hurtig levering…og uden tvivl de reneste, lækreste og mest hudgavnlige produkter jeg kender. Min hud elsker Bettes 💕🙏

Jeg købte Glow Mask fra bettes skincare. Det er den bedste ansigtsmaske jeg nogensinde har prøvet! Efter kun én gangs brug oplevede jeg en synlig forbedring af min hud og efter flere ganges brug er mi... Voir plus

Bettes produkter er så lækre - har brugt beauty cream i mange år og nu spørger min 11 årige datter om hun må få sin egen beauty cream👌. Anbefaler også rens, mist og øjencreme❤️‍🔥. Bruger meget forsk... Voir plus

1. Clinique dermatologique

Smuk og sund hud, med håndlavet økologisk hudpleje, med hjemmedyrkede urter.

5,0

Altid super service

26 mars 2026

Jeg anvender kun Bettes Skincare

Jeg anvender kun Bettes Skincare. Hendes produkter er meget høj kvalitet og beroliger og fugter min hud dagen igennem. Særligt nu hvor jeg er i overgangsalderen, kan jeg virkelig se hvor stor en forskel hendes cremer gør og jeg giver hende min bedste anbefalinger.

2 mars 2026

Lækre og gode produkter

Lækre og gode produkter. Hurtig og personlig service. Jeg har ikke prøvet alle produkterne, men jeg er vild med dem jeg har (maske og ansigtscreme).

2 janvier 2026

Virkelig skønne produkter

Virkelig skønne produkter, bruger dem professionelt som behandler. Er især glad for Lemon balm cleanser, smooth exfoliator og nu også blue velvet.
Har aldrig oplevet en hud der har reageret negativt på produkterne.

11 décembre 2025

Lemon balm cleaner har jeg brugt i…

Lemon balm cleaner har jeg brugt i mange år, og vender altid tilbage til den, hvis jeg lige har prøvet andre mærker.
I det hele taget er Bettes rene naturlige lækre produkter.
Hurtig levering.

16 novembre 2025

Skøn og effektiv hudpleje

Bettes hudplejeprodukter er virkelig dejlige at bruge. Lækre konsistenser med en mærkbar positiv effekt på huden. Top service og super hurtig levering. Bettes er blevet min nye favorit hudpleje 🩷

5 novembre 2025

Skønne produkter

Skønne produkter, der strutter af sundhed, så de næsten kan spises. Effektive - jeg er særligt glad for deres serum. Hurtig ekspedition og levering - kun to dage.

14 octobre 2025