Enkelt, bra kvalitet, snabb leverans, men det skulle löna sig att erbjuda -även mot betalning- leverans med ett annat företag än PostNord, som bara ställer till det och skadar företagets image. Glasb... Voir plus
Mycket högklassiga och fina CBD-produkter med riktigt bra kvalité! Förmånliga priser och snabb och fri leverans. Även trevligt och snabbt bemötande från kundservice när det behövts. Många beställnin... Voir plus
Riktigt snabb leverans, jag har adhd och när jag sova drar tankarna igång och just cbd indica har en tendens att lugna ner dem en bit så det blir lättare att somna 🙏 Lätt rökt och milt åt halsen!
Dyk in i Sveriges mest omfattande sortiment av toppklassig Indoor CBD Buds och Hash! Vårt kompromisslösa mål om att värdesätta kvalitet och transparens följer som en grön tråd i allt vi gör. Alltid fri och diskret leverans direkt hem. För en harmonisk vardag - oavsett om du är nybörjare eller en veteran inom CBD
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
FIRST OF ALL I FIND HAIR !!
FIRST OF ALL I FIND HAIR !!! SECOND I GET TWO JARS (I ORDER 40G) I AM SURE THAT WAS NOT 40G I WILL NEVER AGAIN ORDER FROM THIS WEBSITE...I WILL WRITE SOMETHING MORE I HAVE ORDER BEFORE FOM HEMPNATURALLIFE AND I GET SOME ADVERTISMENT CBDBUDS WITH 15 % RABAT FOR THE NEW CUSTOMER RABBAT COD DONT WORK HAIR IN THE JAR AND ALSO IT WAS 35G TOGETHER IN BOTH JAR. OVERALL I DONT RECOMEND. FOR GOOD PEOPLE WHO WILL READ THIS MASSAGE JUST WRITE IN GOOGLE
CBD BUDS SVERIGE YOU WILL FIND 15 COMPANYS WITH THE SAME PRISE AND EVEN CHEAPER.....
Döm till min förvåning när jag öppnade…
Döm om min förvåning när jag öppnade mitt paket med CBD-hasch och hittade små vita maskar i det.
Vänder mig till deras kundservice och får ett otrevligt bemötande och blir uppmanad att ta bilder på det hela - tyvärr hade jag vid det här laget redan hunnit slänga det. Ingen kompensation och inte ens en ursäkt…. - Jag är ingen återkommande kund och skulle aldrig rekommendera det här företaget till någon, tyvärr..

Réponse de CBDBuds.se
Jättebra butik..
Jättebra butik... Har flera olika sorters smaker att välja mellan och även styrka och beskrivningar på sorterna ... Bästa !!!!!!
Really good stuff
Really good stuff! Good kvalitet and taste good! Easy to smoke and feels fresh!
Alltid bra kvalité
Alltid bra kvalité, litar alltid på denna sida, lätt att beställa lätt att betala och varorna kommer snabbt och säkert
Här kommer jag beställa igen!
Väldigt enkelt att beställa från varukorg till checkout. Snabb och säker leverans 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Bra, men...
Glasburkar är fina, men kanske överflödiga med tanken på transport och miljö.
Det är enkelt att både beställa och…
Det är enkelt att både beställa och betala.
Saknad vara ingen åtgärd
Beställt länge och har problem med att paket försvinner, ber dem skicka till utlämningsställe vilket inte görs och blir av med paketet, större värde, kontaktar PostNord som lägger ansvaret på företaget, cbdbus tar inte på sig ansvaret vilket dom ska göra enligt lag, anmält till Arn, tyvärr haft bra respons tills nu, kan inte rekommendera dom längre.
Extremt bra kvalitet och fick leverans…
Extremt bra kvalitet och fick leverans efter 2 dagar 👍
hittills har allt gått bra.
Leverans på 36 timmar 🙂
Lätt rökt och milt åt halsen!
Riktigt nöjd
Riktigt nöjd, snabbt billigt och smidigt.
Beställt många gånger och är alltid lika nöjd
Skadad order oseriöst bemötande
Vid leverans så var min order skadad, fullt med pytte smått pulveriserat glassplitter och vem vill ha det i maten, och tyckte de inte va konstigt & bad mig att vända mig till postnord och i sin tur bollade pn vidare detta på cbdbuds.
Trotts bildvevis vägrar dem nu kompensera mig vilket de hänvisade om att "de här fixar sig" och är nu väldigt undvikande och ignoranta per mail.
Så vill bara höjja varningens finger till andra, kvalitets mässigt lite överpris Kan få dubbelt så mycket hos andra aktörer så tyvärr blir detta nog sista ordern ifrån er, att lova saker man inte kan stå för är ett stort minus i min bok. Ska man behöva vänta en månad på att få svar från kundservice innan ni bröstar era åkommor, för mig är de en RÖD flagga.
Har haft lite problem med order som…
Har haft lite problem med order som försvunnit under behandlingen men allt löste sig till slut.
Jag kan rekommendera sorten Weddingcake om du letar efter en cbd hampa med bra smak är klibbig och river inte i halsen som alla andra sorter jag testat. Indica för den som mest vill ligga i soffan å dega framför tvn.
🫠
Ska prova ett nytt sort
Ska prova ett nytt sort, hoppas den är lika bra som blueberry muffins.
Snabb leverans, bra kvalité och trevlig kundservice :)
(annorlunda burk än den på bilden dock)
Rekommenderas starkt!!
Mycket högklassiga och fina CBD-produkter med riktigt bra kvalité!
Många beställningar lagda och lika nöjd varje gång! Kan verkligen rekommenderas!!
testade två sorter till
beställde hem två sorter till och båda är toppen kommer helt klart beställa mer