Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top leverancier voor kattenbakken. Wij hebben ook een electrische bij hun aangeschaft, helaas gaf deze naar verloop van tijd wat problemen. Via intensief mail contact kwam de conclusie d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hallo met een eigenaar van de automatische kattenbak XXL Neo B van Cellavi ! De kattenbak was opeens offline zonder aanwijsbare reden, en ik kreeg hem niet meer aan de praat, ook niet met de h... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Cellavi is de online winkel van de Benelux die eersteklas producten levert voor uw huisdier. Bij ons gaat kwaliteit, design en functionaliteit hand in hand om de beste producten te ontwikkelen voor uw huisdier. Voor zowel binnen als buiten streven wij er naar om op de mooiste manier een meerwaarde te kunnen toevoegen aan uw leefomgeving.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Het pompje van de drinkfontein ging…

Het pompje van de drinkfontein ging binnen het jaar stuk. Maakte eerst super veel bromgeluiden en hield er toen mee op. Bedrijf benaderd: moet foto mailen van het pompje. Gedaan. Toen kwam er weer een mail dat ik een video moet maken van het kapotte pompje??! Rare gang van zaken. Voor ons geen bestellingen meer bij dit bedrijf!

22 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een top leverancier voor…

Wat een top leverancier voor kattenbakken.
Via intensief mail contact kwam de conclusie dat deze helaas defect was.
Oplossing: we kregen een gloednieuwe bak opgestuurd!
Dat is echt TOP service!

20 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Had al langer de drinkfontein waar…

Had al langer de drinkfontein waar ineens het water niet meer bleef stromen maar druppelen. Na schoonmaak en advies van cellavi werd het helaas niet opgelost. Nieuw pompje gekregen (super service) en het werkt weer als vanouds.
Geweldig geholpen dus!

30 mars 2026

Super product

Werd heel snel opgestuurd, zeer goed verpakt, en een super handige automatische kattenbak. Mijn kat is vrij groot, maar hij past hier perfect in.

9 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Food surplus error

De automatische kattenvoerbak blijft ondanks herhaalde pogingen met opnieuw opstarten, ontkoppelen, van de stroom af en handmatig instructie geven foutmelding geven van “Insufficient food surplus or abnormal equipment”. Portie hoeveelheid dus niet te controleren. App is minder gebruiksvriendelijk dan we verwacht hadden. Overwegen het apparaat terug te sturen.

16 février 2026

Heel fijne kattenbakvulling

Heel fijne kattenbakvulling, ruikt heerlijk naar lavendel en klontert goed wat uitscheppen makkelijk maakt. Hierdoor is de kattenbak gemakkelijker schoon te houden. Het blijft niet aan de pootjes kleven. Zeker aan te bevelen voor alle kattenliefhebbers!

23 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de Cellavi XL…

Zeer tevreden over de Cellavi XL kattenbak! De bak is van RVS, wat hem stevig, hygiënisch en makkelijk schoon te maken maakt. Daarnaast is hij lekker ruim, waardoor mijn katten comfortabel kunnen draaien. Het geurfilter in de klep werkt ook goed en houdt nare luchtjes tegen. Absoluut een aanrader!

11 février 2026

Topper

De zelfreinigende kattenbak is echt een uitkomst! Heerlijk als je niet om de 2 of 3 dagen met een schepje alle uitwerpselen hoeft te verwijderen; de afvalzak is namelijk niet zo snel vol.
Natuurlijk moet je de bak van binnen wel eens reinigen maar dan kan je meteen al het grit weer eens verversen.
Voor het schoonmaken maak ik de ronde bak los. Het meeste grit laat ik dan via de ronde opening van de bak in een vuilniszak vallen. Door de bak (handmatig) rond te draaien kan het resterende grit via het luikje in de kattenbakzak verwijderd worden. Daarna is alles met een sopje en een oude doek snel weer goed schoon. Kattengrit van Happy Home kan ik aanbevelen!
Ook is er sprake van een prima service; een klein probleempje is (8 maanden na de aankoop) zonder kosten ook doeltreffend opgelost.

Jacinto

1 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hallo met een eigenaar van de…

Hallo met een eigenaar van de automatische kattenbak XXL Neo B van Cellavi !
De kattenbak was opeens offline zonder aanwijsbare reden, en ik kreeg hem niet meer aan de praat, ook niet met de hulp van de klantenservice van Cellavi !
Hij was kapot, gelukkig had ik nog garantie op de bak !
Na een filmpje opgestuurd te hebben, zodat de mensen van de klantenservice van Celevi konden zien wat de mankementen waren,
kreeg ik Super snel een nieuwe opgestuurd !
Ik ben erg blij met deze kattenbak, ze werken normaal gesproken natuurlijk geweldig !
A. K

24 janvier 2026

Super service

Super service na ruim 6masnden naar tevredenheid gebruik onderdeel versleten werd zo opgelost met nieuw onderdeel

20 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Waterfontein fluisterstil en een uitstekende service

De service van dit bedrijf is zeer goed. Heb 2x een klein mankementje aan de drinkfontein gehad en deze zijn zeer vriendelijk en snel opgelost. Deze keer door Romée. Ook voor tips kan je hier terecht en wordt je uitgebreid geadviseerd. Dus buiten de stilste waterfontein die ik ooit heb gehad heeft Cellavi een uitstekende klantenservice 👌🏻

14 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus