Nemt at bestille og varerne kom hurtigt Bestilte et par zeze capri som helt svarer til beskrivelsen og størrelsen og en bluse som også passede fint til beskrivelsen
Om webshop: Hurtig ekspedition. Retvisende størrelser. Bedste anbefaling 👍 Besøg i butik og på glaskursus: skøn stemning, den sødeste og prof. glaskunstner. Vi var 4 på kursus og fik de smukkeste kr... Voir plus
Altid en fornøjelse at hente hos Charchri, god kontakt og kundeservice, vender tilbage når der bliver lejlighed til det igen. Så 10 ⭐️herfra
Havde bestilt en glasfigur (dagplejemor med et barn) Virkelig et flot stykke arbejde, den var bare så flot, og levede 100% op til mine forventninger. Og man får en helt fantastisk service. Jeg har kun... Voir plus
- Magasin de vêtements pour femmes
- Galerie d'art
- Boutique d'accessoires de mode
- Magasin d'articles en verre
Écrit par l'entreprise
Butique CharChri er en butik med Unika glaskunst og håndplukket mode og accessories udvalgt netop til dig til fornuftige priser. Alt glaskunst er eget design og håndlavet på eget glasværksted
Langå Mark 11, 8870, Langå, Danemark
- 21208821
- Kontakt@charchri.dk
- charchri.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Tak for skønne vare der var glas…
Tak for skønne vare der var glas flammer og hurtig levering
10 stjerner hvis det var muligt.
Altid lækkert tøj, rimelige priser. Hurtig levering, hvis man bestiller på webshoppen.
Altid den sødeste og mest kompetente betjening i butikken. 10 stjerner hvis det var muligt.
Fine varer og hurtig betjening
Pakken kom inden for den lovede tid og…
Pakken kom inden for den lovede tid og købet er jeg meget glad for.
Reklamation ikke berettiget
Købte flere stykker tøj og bluserne var fine og især et par shorts var super lækre.
Men på den ene t-shirt opdager jeg med det samme - at der er fejl i syningen for neden af t-shirten - tråden er gået let op flere steder.
Kontakter kundeservice som efter flere mails frem og tilbage svarer mig følgende:
“Den syning, du nævner, opstår desværre nogle gange i strækstof og betragtes derfor ikke nødvendigvis som en produktionsfejl
Blusen er jo ikke i stykker og du vil sagtens kunne bruge den som den er.”
Alt det, du har købt, var en del af vores udsalg og solgt til priser under indkøbspris. Af den grund kan vi desværre ikke tilbyde at dække omkostningerne til returfragt i dette tilfælde.
Angående formuleringen i vores handelsbetingelser: “Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger” – så dækker den situationer, hvor der er tale om en egentlig fejl, som vi vurderer er berettiget reklamation. I dette tilfælde vurderer vi desværre ikke, at der er tale om en decideret produktionsfejl.”
Altså - hvis der er fejl i tøjet - og man “sagtens kan bruge det alligevel”- så anses reklamationen IKKE som berettiget.
Så være OBS på det ved evt handel.

Réponse de Charchri
Varen var pakket virkelig godt ind
Varen var pakket virkelig godt ind. Jeg havde været lidt nervøs for, om glasfiguren kunne holde til forsendelsen, men det var der slet ingen grund til. Alt var så fint.
Fantastisk service og med en sød…
Fantastisk service og med en sød personlig hilsen.
Hurtig levering.
jeg fik den tilsendt
jeg fik den tilsendt, troede ikke jeg kunne få den da den ikke var på lager
Virkelig fine glasflag og studenterhuer…
Virkelig fine glasflag og studenterhuer jeg bestilte. De er meget smukke og jeg er sikker på at modtagerne bliver glade.
Bedre end billederne
Fik præcis det jeg bestilte, og da det kommer frem er det faktisk kønnere end på billederne. Jeg er super tilfreds