De helpdesk heeft mij zeer snel geholpen. Het was mij alleen niet meteen duidelijk dat de Sparky en de Chargee meter hetzelfde apparaat is.
Lisez les avis des autres
Voorzover na ruim een week te beoordelen een perfect apparaatje om stroomopbrengst en -verbruik in de gaten te houden eneventueel bij te sturen. Prima tool dus, maar eh jammer dat ik nu ingebruiknam... Voir plus
Sparky besteld en binnen een dag in huis. Geweldig ding. Geeft de energiewaardes per seconde door, geeft inzicht in fase-belasting, ik kan mijn zonnepanelen koppelen. Perfect. Eerst had ik allemaal sp... Voir plus
Zeer tevreden over de Sparky (klein kastje aangesloten op slimme meter. De chargee app geeft supermooi inzicht in mijn stroomverbruik, opwekking stroom zonnepanelen, teruglevering, eigen gebruik van o... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dat het weer wisselvallig is, betekent niet dat jouw energierekening dat ook hoeft te zijn. Met de Sparky P1 dongle en Chargee app krijg je inzicht in alles wat met energie te maken heeft in en rondom je huis. Een slimme energiehulp in je broekzak. Zie precies wanneer energieslurpers actief zijn en op welke dagen je het meest verbruikt. Of kijk alvast vooruit en stem je verbruik af op de zon of dynamische energieprijs. Zo weet je precies wanneer je wel, of juist even niet, je vaatwasser aan moet zetten of auto kunt laden. En haal je het maximale uit je zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of thuisbatterij. Energie zonder verrassingen, zo simpel kan het zijn.
Coordonnées de contact
Torenallee 36-02, 5617 BD, Eindhoven, Pays-Bas
- 0850805711
- support@chargee.energy
- chargee.energy
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Ik heb hem nu 2 dagen in huis nog…
Ik heb hem nu 2 dagen in huis nog steeds geen gegevens te zien al 4X opnieuw geïnstalleerd.
De app blijft elke keer hangen op “uitlezen slimme meter”.

Onstabiel
Snel geleverd, installatie ook simpel.
Gebruik hem nu 5 maanden. Alleen geeft soms verkeerde waardes van mijn zonnepanelen. Dat is jammer.
Op een hele zonnige dag geeft hij 0 kw/u aan.. terwijl mijn panelen toch echt iets anders zeggen.

Geweldig bedrijf + medewerkers
Geweldig zoals dit bedrijf en medewerkers je helpen
om de Sparky te installeren
Een doordacht P1 meter concept
Ik had de eerste versie van deze P1 meter al enige tijd in gebruik. Vanwege aanschaf van een thuisaccu was een tweede P1 meter nodig maar er is maar 1 aansluiting op je 'slimme' meter. Gelukkig is de nieuwste versie van de Sparky uitgerust met een tweede aansluiting! Nu werkt alles weer naar behoren. Heel goed bedacht van Chargee om hun P1 meter een extra aansluiting te geven. En niet duur en voorlopig nog gratis in gebruik.
What you see is what you get no nonsense
Betaald, geleverd, in bedrijf zonder gedoe. Laat keurig zien wat is beloofd.
( regulier verbruik: gas el.
Geen pv geen warmte pomp geen EV)
Doet wat het belooft
De Sparky werd snel geleverd en was binnen een paar minuten geïnstalleerd. De adapter was in ons geval niet nodig omdat wij een DMSR 5 meter hebben. De app toont niet alleen het live verbruik, maar na een dag ook het verbruik van het afgelopen jaar. De app toont verder ook de belasting per fase, zodat je in de gaten kunt houden of je hoofdzekeringen niet worden overbelast. Heel tevreden.
Hopelijk geeft het meer inzicht in ons…
Hopelijk geeft het meer inzicht in ons energieverbruik
Leuke unboxing ervaring
Leuke unboxing ervaring. Klein beetje tegenvaller dat mijn beide omvormers er niet mee gekoppeld kunnen worden (sma 2012 en omnik 2014).
Het probleem is goed opgelost.
Chargee, prima bedrijf snelle service en uitstekend product
Chargee reageert onmiddellijk en levert met de "Sparky V3" een prima produkt, dat goed en duidelijk werkt. Veel gaat automatisch en de teruggeleverde data zijn zeer actueel en nauwkeurig.
gewoon goed
Uitstekend apparaatje
Uitstekend apparaatje, mooi vormgegeven en neemt weinig ruimte in. Dat geld ook voor bijbehorende app. Ik zal graag een abonnement nemen als dat beschikbaar komt. Nu nog gratis omdat de ontwikkeling nog loopt.

Réponse de Chargee
Snelle levering en duidelijke app
Super snel (live) inzicht in je verbruik
Vergeleken met de P1 meter van HomeWizard komt de Sparky incl. adapter voor oudere meters. Tevens is de prijs een stuk gunstiger en wordt hij gratis verzonden, top!
De installatie is erg simpel en de app is mooi en overzichtelijk. De groene cijfers zien blijft i.c.m. zonnepanelen is erg bevredigend 🥳

Bestelling opgestuurd.
En savoir plus sur les différents types d'avis.