Scherpe prijs, goeie communicatie, levering door de verkoper zelf en niet door 1 of andere vage transporteur. Yassine is een vriendelijke gast die zelf komt leveren en gelijk eventuele vragen nog be... Voir plus

Bestelling geplaatst bij plugpanelen.be en alles is vlot verlopen tot op het uur van levering, plaatsing is super goed verlopen en alles werkt prima,,,, dus een aanrader en word geleverd met een glim... Voir plus

1. Société d'énergie solaire
  2. Fournisseur d'équipements d'énergie solaire

Plugpanelen.be specialiseert zich in complete plug-and-play zonne-energiesystemen voor particulieren en kleine bedrijven. Zelf te installeren zonder vakman, betaalbaar, efficiënt en ideaal voor wie onafhankelijker wil worden van het net.

4,7

Positieve ervaring!

Yassine is een vriendelijke gast die zelf komt leveren en gelijk eventuele vragen nog beantwoord. Ook vragen via mail worden heel snel beantwoord.
Top!

2 avril 2026

Prima service

Vlotte communicatie, snel antwoord op vragen, snelle levering. Over de ganse lijn een aanrader! Snel geplaatst en kwalitatieve panelen leveren vlot stroom.

22 mars 2026

Niet twijfelen!

Heel snelle levering, heldere communicatie en goeie kwaliteit van het product. Topper die ik enkel kan aanraden!

4 mars 2026

Ervaring plugpanelen

Yassine was steeds bereikbaar voor advies en specifieke vragen.Levering verliep volgens planning en installatie loopt vlot.Panelen zijn in testfase maar tot nu toe loopt alles zoals verwacht.

Bedankt plugpanelen

9 mars 2026

Prima bedrijf van bij de bestelling tot vragen bij installatie achteraf

Van bij de bestelling tot aan de levering een goed gevoel gehad van deze plugpanelen. Gekozen voor het setje zonder dak beugels omdat ze bij mij op een plaatstalen garage dak moesten.
Prima prijs (niet alleen Hollanders houden daarvan).
Altijd fijn om op de hoogte gehouden te worden van de exacte levering. Dit was perfect hier. Verschillende berichtjes met updates!
Materiaal werd mee tot in de garage gedragen, top!
Vriendelijk babbeltje. Vragen werden quasi direct beantwoord zodat je verder kon. Alles ligt en werkt perfect. De eurootjes zijn terug aan het binnenkomen via de zon....

19 février 2026

Plug & Play set zonnepanelen voor plat dak.

Goeie afspraken bij levering met up to date leveringsuur. Ook alles door vervoerder bij ons binnengedragen in huis. Bij mijn vraag achteraf ivm waar micro omvormer te plaatsen direct antwoord gekregen via WhatsApp. Zeer eenvoudig te monteren en te linken aan app (Nederlandstalig) met online info.

24 février 2026

Super dienstverlening, perfect product

Erg goed en vriendelijke service. Bij het installeren was ik even bang met het aansluiten van de panelen op de transformator maar met een klein berichtje direct opgelost. Super service, installatie is zeer eenvoudig. Laat die zon maar komen! #aanrader! #vriendelijk #correcte dienstverlening #scherp geprijsd.

8 février 2026