Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De helpdesk heeft mij zeer snel geholpen. Het was mij alleen niet meteen duidelijk dat de Sparky en de Chargee meter hetzelfde apparaat is.

Noté 3 sur 5 étoiles

Voorzover na ruim een week te beoordelen een perfect apparaatje om stroomopbrengst en -verbruik in de gaten te houden eneventueel bij te sturen. Prima tool dus, maar eh jammer dat ik nu ingebruiknam... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Solutions et équipement énergétiques
  2. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Dat het weer wisselvallig is, betekent niet dat jouw energierekening dat ook hoeft te zijn. Met de Sparky P1 dongle en Chargee app krijg je inzicht in alles wat met energie te maken heeft in en rondom je huis. Een slimme energiehulp in je broekzak. Zie precies wanneer energieslurpers actief zijn en op welke dagen je het meest verbruikt. Of kijk alvast vooruit en stem je verbruik af op de zon of dynamische energieprijs. Zo weet je precies wanneer je wel, of juist even niet, je vaatwasser aan moet zetten of auto kunt laden. En haal je het maximale uit je zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of thuisbatterij. Energie zonder verrassingen, zo simpel kan het zijn.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Prima app

Prima app. Leest perfect online uit. Je ziet wat je teruglevering en tegelijkertijd wat je van het net gebruikt en wat je vd zon gebruikt. Ideaal om eigen apparaten aan te zetten als er veel teruglevering is

12 septembre 2024

Supermooi inzicht in stroomverbruik

Zeer tevreden over de Sparky (klein kastje aangesloten op slimme meter. De chargee app geeft supermooi inzicht in mijn stroomverbruik, opwekking stroom zonnepanelen, teruglevering, eigen gebruik van opgewekte stroom. Niet alleen realtime, maar ook terugkijken per uur, dag, week, maand, jaar. Echt super!

12 septembre 2024

Snel geleverd

Snel geleverd, eenvoudige installatie, overzichtelijke app. (Nog) geen5 sterren want het valt af en toe uit. Maar dat kan ook door een instabiele wifi in mijn huis worden veroorzaakt.

4 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed product voor een prima prijs

Goed product voor een prima prijs. Realtime inzicht in je energieverbruik in een overzichtelijke app en niet meer afhankelijk van de app van je energieleverancier.

Tevens draagt het directe inzicht ook bij aan een stuk bewustwording in je energieverbruik.

2 septembre 2024

Supercombinatie tussen P1 Meter en App

Sparky besteld en binnen een dag in huis. Geweldig ding. Geeft de energiewaardes per seconde door, geeft inzicht in fase-belasting, ik kan mijn zonnepanelen koppelen. Perfect. Eerst had ik allemaal spullen van Homewizard maar die heb ik de deur uit gedaan. Sparky van Chargee geeft me voldoende inzichten en de app ziet er een stuk professioneler uit. Aanrader!

5 septembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Werkt prima en is makkelijk te…

Werkt prima en is makkelijk te installeren. Alleen de verwachte zonopwek op de home pagina is erg verwarrend, omdat het direct onder het live verbruik staat. (Ik dacht dat het grafiekje de opbrengst van de zonnepanelen weergaf.) Maak de voorspelling uitschakelbaar of liever geef deze een andere plaats, dan is de app 5 sterren waard.

4 septembre 2024
Logo de Chargee

Réponse de Chargee

Hoi Hanry!

Bedankt voor je review. Bedoel je met de voorspelling op de homepage de verwachte zonopwek, of de verbruik/teruglevering/gas voorspelling? Die laatste kun je uitzetten met een toggle. Als het gaat om de verwachte zonopwek dan nemen we je feedback mee om deze een andere plek te geven. We willen toch voor die 5 sterren gaan! ;-)

Met energieke groet,
Simon

Noté 3 sur 5 étoiles

Dat Chargee wel mee wil kijken

Het is een voordelig en goed apparaatje. De electriciteitsmeter sluit je aan via de P1 poort van de slimme meter. De slimme gasmeter is via de slimme electriciteits meter direct gekoppeld en heeft geen extra aansluiting nodig. Chargee kan meekijken bij problemen, maar slechts na toestemming.

3 septembre 2024
Logo de Chargee

Réponse de Chargee

Hoi Klaas,

Bedankt voor je review. Om je zo goed mogelijk verder te helpen bij problemen vragen we soms tijdelijk toegang tot jouw adres. Zo kunnen we sneller de oorzaak vinden van het probleem. Dit doen we altijd met jouw toestemming. Verder kijken we niet mee.

Als je een onprettige ervaring hebt gehad of feedback voor ons hebt om dit te verbeteren, laat het ons dan weten via support@chargee.energy. We denken graag met je mee!

Met energieke groet,
Simon

Mooi product

Goede informatie op de site. Nieuwe ontwikkelingen in de app. Snelle bezorging. Gemakkelijk inloggen in de app

30 juillet 2024

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus