Fantastisk samarbejde og en hjemmeside, der virkelig løfter Rougsø Egnsarkiv
Fantastisk samarbejde og en hjemmeside, der virkelig løfter Rougsø Egnsarkiv
Vi har haft fornøjelsen af at få lavet vores nye hjemmeside til Rougsø Egnsarkiv & Museum hos Cheetoo Studio, og vi er utrolig tilfredse med både processen og resultatet.
Fra starten har Victoria været grundig og behagelig at samarbejde med. Vi har især sat pris på Victorias gode kommunikation og blik for de små detaljer. Man mærker tydeligt, at hun går op i, at resultatet bliver godt, og at kunden er glad.
Victoria har været rigtig god til at lytte til vores ønsker og samtidig komme med forslag og idéer, som har gjort hjemmesiden endnu bedre. Det har været en stor hjælp undervejs, da vi har mange forskellige typer af historisk materiale og aktiviteter, som skulle præsenteres på en overskuelig måde.
Selve hjemmesiden er blevet både flot, moderne og brugervenlig. Det er blevet meget nemmere for besøgende at gå på opdagelse i vores lokalhistorie, finde historiske billeder og fortællinger, læse om museet og arkivet samt få overblik over arrangementer og aktiviteter. Samtidig synes vi, at hjemmesiden har fået et udtryk, der passer rigtig godt til Rougsø Egnsarkiv og den historie, vi gerne vil formidle.
Vi føler, at Victoria virkelig har forstået, hvad vi gerne ville med hjemmesiden, og hun har formået at omsætte vores mange ønsker til en samlet og professionel løsning.
Vi kan derfor varmt anbefale Cheetoo Studio og Victoria til andre, der ønsker en professionel hjemmeside og samtidig et samarbejde, hvor der bliver lyttet, rådgivet og gået op i detaljerne.
Tak for et rigtig godt samarbejde og for en hjemmeside, vi er meget stolte af!
Claus Hviid