2,2

2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fajny

Fajny, prosty i czytelny generator. Barczo polecam, nie rozumiem negatywnych opinii.

30 avril 2026

Oszuści

Oszuści! Chcesz wykupić sobie CV, płacisz 8 zł, a oni z automatu podpinają Cię pod subskrypcję za 94,50, którą próbują pobrać co miesiąc z karty nie wiadomo za co

19 janvier 2026

Ciekawe CV e-czasopismo

Do wszystkich osób, które zostały oszukane przez ten portal. Polecam popatrzec na faktury, które od nich dostaliście. Może wy nie odzyskacie swoich pieniędzy, ale urząd skarbowy podejmie działania. + polecam miec karte do płatności w internecie na którą tylko przelewacie jak jest potrzeba, mi takim sposobem udało się uniknąć "konsekwencji" i wykręcić się z tej umowy. Dług mi "umorzyli" po zwróceniu uwagi na ich sposób fakturowania.

9 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ciekawe CV to ewidentnie oszustwo i…

Ciekawe CV to ewidentnie oszustwo i wyłudzanie. Uważam, że powinno to być podane na pozew zbiorowy. Najpierw mi teraz synowi, CV za 10 zł.
Samo ściąga 100 tłumacząc subskrypcje, nie ściskam absolutnie subskrypcji, to musi byc automatyczne. Uważajcie !!!

9 juillet 2025

Uważajcie

Uważajcie. Korzystając z kreatora nie spodziewałem się iż po uiszczeniu opłaty za sporządzenie jednego CV podpisuje subskrypcję i to za prawie 100, która jest odnawialna co jakiś czas. Osobiście dla mnie to lekkie qrestwo. Rozumiem że ktoś się napracował i przygotował ten portal ale już nawet nie potrafi uczciwie wycenić swojej pracy tylko wyłudza pieniądze

31 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ciekawe Cv - naciągacze złodzieje nie podawać karty bo kradną pieniądze z kont

Ciekawe Cv . Oszuści zaproponowano mi w promocji stworzenie Cv za jakieś 20 złote w promocji za 10 mega promocja stworzyłam Cv jednorazowo tak było napisane podałem kartę i pobrali pieniądze nic nie było napisane o subskrybcji. Oszuści za miesiąc znów za pomocą podanych danych ściągnęli mi z konta 100 złote jak do nich napisałam to powiedzieli ze wykupiłam subskrypcje co nie jest prawda wyłudzają za pomocą CV dane do karty potem co miesiąc ściagają pieniądze a ty jesteś tego nie świadomy ! Bo u nich jak już podałeś dane do kartu co miesiąc płacisz 100 złote . Złodzieje . Proszę o radę gdzie mogę ich zgłosić ?

17 décembre 2024

SCAM!!!!

Oferta na rok była opisana za 22 zł, po wpisaniu danych przychodzi powiadomienie o potwierdzeniu płatności o wysokości 0.00zł. po czym z konta ściągnęło 260zł. Jeśli taka sytuacja przydarzy się też wam, NIE ZAPOMNIJCIE ANULOWAĆ SUBSKRYBCJI ZANIM POBIERZE KOLEJNE PIENIĄDZE

3 janvier 2025

złodziej i oszuści

złodziej i oszuści, wszystkie poniższe opinie są prawdziwe najpierw kupujesz za 8zł dostęp to zrobienia cv a po miesiącu znika ci kasa z konta ok 95zł
bo według nich subskrypcja odnawia się sama i nie trzeba się na nią zgadzać
OMIJAĆ SZEROKUM ŁUKIEM !!!!!

7 novembre 2024

Kupiłam subskrypcję na 2 tygodnie

Kupiłam subskrypcję na 2 tygodnie, a po tym czasie automatycznie odnowili subskrypcję za którą zapłaciłam prawie 100 zł. Nawet nie są na tyle uczciwi by wysłać maila np. że subskrypcja będzie odnawiana. Naciągacze. Nie polecam.

1 novembre 2024

Oszuści

Oszuści, kupiłam dostęp do kreatora CV za 8 zł a potem zabrali mi 94 zł pisząc że to za dostęp do jakiejś e prenumeraty. Obrzydliwa strona, w tym momencie mojego życia to dla mnie naprawdę bardzo dużo pieniędzy i moja sytuacja naprawdę stała się dramatyczna. Nawet nie wiedziałam, że zapisałam się na subskrypcję, płatność miała być jednorazowa. Okropne.

31 octobre 2024

Naciągacze

Naciągacze, zapłaciłam ile chcieli, zamknęłam subskrypcję, a za kilka dni znowu próbowali pobrać pieniądze z konta.

29 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ta firma naciąga ludzi na subskrypcję…

Ta firma naciąga ludzi na subskrypcję czyli tak skonstruowali regulamin że przy akceptacji automatycznie bezwiednie akceptujesz subskrypcję i w moim przypadku skorzystałem jednorazowo w dniu 25.06.2024r, stworzyłem CV zapłaciłem 7.99zł i w dniu 10.07.2024r. pobrano mi z karty 94.50zł. za subskrypcję.

10 juillet 2024

CiekaweCV - OSZUŚCI !!!

Strona, która niby sprzedaje dostep do serwisu na 14 dni za 7,99 ale po tym okresie automatycznie "odnawia" subskrybcję za 88,99, sugerując iż należało doczytać regulamin. Zwykli oszuści !!!!

27 mai 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus