Interviewme.pl - szablony i kreator CV Avis 3 449

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 4 sur 5 étoiles

Jest to najlepszy kreator ze wszystkich, z którymi miałam styczność. Dobrym rozwiązaniem jest możliwość zmiany nazwy sekcji, jak i wiele innych udogodnień. Małym minusem jest to, że trzeba usiąść na s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetnie przygotowane szablony, które można przekształcić według swoich potrzeb. Łatwa i przyjemna praca na aplikacji. Ciekawe ułatwienia poprzez możliwość korzystania z gotowych propozycji lat stu mo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de rédaction de CV

À propos de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Écrit par l'entreprise

Kreator CV InterviewMe oferuje profesjonalne i zróżnicowane szablony CV z eksperckimi poradami, które pomogą Ci zdobyć wymarzoną pracę. Generator CV online to najlepszy sposób na szybkie stworzenie życiorysu zawodowego, który będzie dostosowany do polskiego rynku pracy i stosowanych przez pracodawców systemów ATS.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Bardzo dobry kreator CV

Bardzo dobry kreator CV, jest elastyczny można na inerfejsie przerzucać sekcje w różne miejsca i ułożyć wedle własnych pomysłów. Na plus też niska cena w okresie próbnym. Bardzo duży minus za ogromny koszt subskrypcji po upływie okresu próbnego. Ale polecam z czystym sumieniem.

28 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Pozdrawiamy!

Super strona

Super strona, anulowałam subskrypcję jednorazowej potrzeby napisania cv i listu motywacyjnego. Nie wykluczone że powrócę.

24 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług!

super!!

super!!! bardzo przydatny kreator

24 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za pozostawienie pięciogwiazdkowej opinii o naszym serwisie. Pozdrawiamy!

Noté 1 sur 5 étoiles

dramat

kreator taki sobie. Cena horrendalna i nieadekwatna do jakości. Wciśnięta odnawialna subskrypcja - kontakt z firmą tylko przez mail, brak siedziby w Polsce - NIE POLECAM

22 avril 2026
Avis spontané

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Bardzo nam przykro widząc Pańską ocenę. Zależy nam, żeby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia korzystając z naszego serwisu i dokładamy wszelkich starań, żeby tak się stało. Niedługo otrzyma Pan prośbę o przekazanie szczegółów dotyczących konta. Dziękujemy!

High value od templates

High value od templates, easy to navigate.

22 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Thank you for your comment. We're glad you're satisfied with our services!

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetna aplikacja do tworzenia…

Świetna aplikacja do tworzenia profesjonalnego CV

20 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za Pana opinię! Miło nam, że jest Pan zadowolony z naszego serwisu!

Z pewnością polecam

Z pewnością polecam. Z Interviewme na pewno napiszesz CV itp które posłuży ci w szukaniu pracy. Widać gołym okiem zaangazowanie i profesjonalizm przy budowie CV

18 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami! Cieszymy się, że kreator okazał się pomocny. Pozdrawiamy!

Noté 3 sur 5 étoiles

Brak możliwości zmiany języka listu…

Brak możliwości zmiany języka listu motywacyjnego z polskiego na angielski. Pisałam z tym problemem do interviewme, ale nikt mi nie odpisał. To słabe, bo mam list napisany po angielsku, a sekcja "kontakt" w pdf wyświetla się po polsku (a w wersji internetowej po angielsku).
Poza tym to bardzo fajna i przydatna strona, chociaż nie widzę sensu wykupowania subskrybcji na dłużej.

17 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Szanowna Pani, niezmiernie nam przykro widząc Pani ocenę. Zależy nam, żeby nasi klienci mieli jak najlepsze doświadczenia korzystając z naszego serwisu i dokładamy wszelkich starań, żeby tak się stało. Niedługo otrzyma Pani wysłaną z serwisu Trustpilot prośbę o przekazanie szczegółów dotyczących Pani konta. Dziękujemy!

Bardzo przydatne

Bardzo przydatne, przejrzyste narzędzie. Polecam.

15 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Pozdrawiamy!

Super sprawa

Super sprawa. CV wykonane bardzo poprawnie i szybko. Spokojnie można polecić serwis.

13 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za Pana opinię! Miło nam, że jest Pan zadowolony z naszego serwisu!

Program prosty

Program prosty, bardzo przydatny ale dość drogi.

11 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za opinię! Bardzo nas cieszy, że program jest dla Państwa przydatny i intuicyjny w obsłudze. Staramy się, aby oferowane przez nas funkcje dostarczały jak największą wartość w stosunku do ceny. Pozdrawiamy!

strona jest super

strona jest super, bardzo mi się podoba, po stworzeniu CV nie mam potrzeby więcej z niej korzystać, dziękuję i pozdrawiam
edyta

10 avril 2026

Réponse de Interviewme.pl - szablony i kreator CV

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Serdecznie pozdrawiamy!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus