Cine Support

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Superslechte service en onvriendelijk personeel. Denken totaal niet mee en ze zijn heel star. Lekker naar Pathé in Breda gaan!

Noté 1 sur 5 étoiles

Update de cameratas werd vorige week bezorgd. "op 1 juli 2022 een cameratas besteld tbv €179 en dadelijk betaald met mastercard. geen email confirmatie gekregen van de bestelling.. telefonisch contac... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Waarschijnlijk bleef mijn order hangen in het systeem. Echter, na contactopname (een paar dagen later), kreeg ik door dat het pakketje direct verstuurd ging worden. Volgende dag inderdaad netjes gelev... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Duurder dan meeste zaken doordat ze verzendkosten pas gratis maken vanaf 100 euro, laat ik nou een product van 99 euro nodig hebben. Al goed denk er een klemmetje bij te bestellen van 5 euro. Duur... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de photo

Écrit par l'entreprise

Cine Support is opgericht door professionals uit de video- en filmindustrie. Als filmmakers uit Nederland ondervonden wij regelmatig het probleem dat wij voor een project bij verschillende online winkels een bestelling moesten plaatsen. Vaak omdat niet elke webwinkel dezelfde merken verkopen of omdat de een het niet op voorraad had. Daarnaast hebben wij gemerkt dat veel Nederlandse webwinkels niet altijd over de kennis van video en film producten beschikt, omdat deze vaak gericht zijn op de consument (in plaats van de professional) en meer gericht zijn op fotografie. De film en video markt blijft maar groeien, daardoor ontwikkeld de techniek zich in razendsnel tempo. De gangbare merken zijn verkrijgbaar in Nederland, maar voor nieuwe trends en ontwikkelingen ben je vaak verplicht om in het buitenland te bestellen. Wij willen graag verandering hierin brengen. Een online winkel die beschikt over: - Voldoende kennis over film- en videoproducten. - Professionele support. - Importeur en dealer van verschillende merken. - Betaalbare producten - Professionele gear.

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Bavalt goed

Goed antwoord gegeven op mijn vragen en produkt Eartec The Ultra Lite bevallen prima.

18 mars 2021

Hi Antoine,

Bedankt voor jouw review! Hopelijk tot snel

Top producten, behulpzaam bedrijf

Top producten, behulpzaam bedrijf
Ik heb begin 2020 een ZCam E2 S6 + complete rig besteld. Niet alleen waren de producten top, maar ze hebben ook goed geholpen in het perfectioneren van de rig aan de hand van mijn werk. Er waren wat complicaties m.b.t. een product, maar op het moment dat het werd aangekaart hebben ze er direct werk van gemaakt om het op te lossen.

1 mars 2021

Hi Chris,

Bedankt voor jouw mooie review! Wij zorgen dat een nieuw exemplaar jouw kant op komt!

Noté 1 sur 5 étoiles

Lange levertijden, retourbetalingen blijven uit!

Helaas niet aan te bevelen, de order duurde in totaal 3 maanden. Lange levertijd en na retour sturen kwam er geen geld retour. Na twee maanden wachten op geld maar besloten iets anders voor het bedrag uit te zoeken. Op diverse andere social media als Facebook was al te lezen dat sommige mensen al 6 maanden op hun geld wachten. Natuurlijk allemaal excuses als corona drukte, postNL drukte enz. gehoord. Als je 3-4 weken wil wachten op je product en niet retour hoeft te sturen/geld retour verwacht dan misschien!

24 février 2021

Beste Michael,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen, dat heb je weliswaar ook via andere kanalen gedaan de afgelopen periode. Waar wij ook op hebben geregeerd. Laten wij het bij feiten houden en dan met name jouw eigen kwestie, zeker als jij degene bent die zich negatief uit op social media terwijl wij jou een oplossing hebben aangeboden en dachten deze zaak netjes te hebben afgehandeld.
Een mening hebben mag altijd en feedback is altijd welkom, maar vertel dan wel het gehele verhaal.

Jij had een product besteld tijdens de 2e lockdown, er was toen een topdrukte en enorme vertraging bij PostNL hier hebben wij helaas geen controle over. Hier door is het product te laat bij jouw bezorgd en heb jij besloten het product retour te sturen naar ons. Jij hebt vervolgens toch voor een ander product gekozen, dat jij in ontvangst hebt genomen en het verschil hebben wij op jou rekening retour gestort voor de wettelijke 14 dagen nadat jij jouw product ontvangen hebt.

Het is daarom erg jammer dat jij ontevreden blijft en dit uit op alle mogelijke kanalen terwijl wij het zo goed mogelijk hebben geprobeerd op te lossen. En een oplossing hebben geboden waar jij mee akkoord bent gegaan. Desondanks wensen wij jou alsnog veel plezier met jouw product.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goeie service en erg behulpzaam met…

Goeie service en erg behulpzaam met parate kennis :)

23 février 2021

Réponse de Cine Support

Bedankt voor jouw review! Wij steken veel tijd om op de hoogte te blijven van onze kennis en daarom is het fijn om terug te krijgen dat jij dat waardeert. Tot de volgende

Voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar! Waar het in de grote retailshops in camerawereld nogal eens ontbreekt aan expertise is dat bij Cinesupport zeker niet het geval! Goede prijzen en goede persoonlijke afhandeling van de bestellingen. Meerdere keren besteld en het is voor herhaling vatbaar én aan te raden aan iedereen die goede gear wil kopen en daar iets meer informatie over willen krijgen dan alleen maar het tekstje op de website.

8 décembre 2020

Kennis in huis

Ik had extra informatie nodig over de producten die ik wilde hebben, de persoon aan de andere kant van de lijn wist me enorm goed te helpen en had kennis van hele specifieke details. Erg fijn om te merken wanneer een partij het snapt! Ik kom zeker terug.

19 octobre 2020

Hi Jelle,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te geven. Wij delen graag onze kennis! Tot ziens.

Een tip voor Cinesupport

Een tip voor Cinesupport: voeg de optie Pak je gemak van TPG post toe aan de verzend opties. Het pakket is nu 2 dagen lager onderweg doordat er twee vergeefse bezorgpogingen gedaan worden.

14 octobre 2020

Professionele afhandeling

Professionele afhandeling - scherpe prijs. Enkel de levertermijn die vermeld was werd niet voor de hele bestelling gerespecteerd, geen probleem, maar wat meer proactieve communicatie zou mooi zijn.

28 août 2020
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

ik ben erg goed geholpen door…Eduart Goedhart

ik ben erg goed geholpen door Cinesupport, al meedenkend kwam ik tot het eindresultaat waarmee ik nu geweldig kan filmen. Ik heb gekozen voor de Zcam en Cinesupport is ook 1 van de weinige die hem voor zo een scherpe prijs kan aanbieden.

30 juillet 2020
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus