Od października czekam na wypłatę środków,od momentu reklamacji w styczniu nie mogę się zalogować czekając na SMS potwierdzający.Co to za kraj że ta firma jeszcze funkcjonuje . Jeśli ci pieniędzy nie... Voir plus
754624361839 - tranzakcja z dnia 17.12.2024 na 700 euro. Cinkciarz reklamuje się, że wymiana walut działa a czekam na pieniądzę od 17 grudnia 2024. dziś na ich portalu widnieję propozycja, że oddadz... Voir plus
Spółka od początku działalności wykazywała coroczne straty a zarząd wyplacal sobie pensje nawet po 20 mln rocznie , stąd zresztą straty, właściciel przepisal nieruchomości na innego członka rodziny w... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Seit 4 Monaten schuldet mir Haufen Geld…
Seit 4 Monaten schuldet mir Haufen Geld und will nicht zurückzahlen. Po prostu, złodziej i oszust!
Kpina
Kpina! pieniędzy nie przelali od połowy października brak jakiego kolwiek kontaktu z nimi.
Złodzieje
Od początku listopada czekam na przelew z wymiany walut. Firma mydli oczy klientom pisząc, że ma problemy techniczne, później nie mogli zrealizować przelewów przez blokady kont. Wszyscy winni tylko oni biedni poszkodowani. Nie polecam korzystać z żadnych usług w firmach Cinkciarz i Conotoxia
Czekam na zwrot od końca października
Czekam na zwrot od końca października, oszuści!!!
Nie korzystać
Od pięciu miesięcy czekam na zwrot wymienionych pieniędzy. I odnoszę wrażenie że się nie doczekam. 13 tyś przepadło. Szczerze nie polecam!
Złodzieje
Niestety do tej pory nie otrzymałem przewalutowanych 50k eurasów. Sprawa skierowana do Prokuratury
Firma Cinkciarz przywłaszczyła sobie…
Firma Cinkciarz przywłaszczyła sobie 40k pln.
Sprawa zgłoszona na Policję.
Nie polecam korzystania z usług złodziei.
Dalej czekamy na 200 euro które…
Dalej czekamy na 200 euro które wymieniliśmy na złotówki, oszuści kasy nie oddali
Keep away from them!
Transaction no. 235372593277, pending from October 23, 2024! I'm still waiting for couple hundred euros! This company has absolutely lost my trust. Will never use its services again.
Zastanawia mnie fakt że wszystkie Banki…
Zastanawia mnie fakt że wszystkie Banki wiedziały o tym procederze złodziejstwa i dalej realizowały transakcje,zamiast ich w ogóle nie puszczać na konta Cinkciarz.pl, druga rzecz czy Marcin Pióro i Roxana Kuczma Pióro zostali aresztowani i czekają w areszcie śledczym do wyjaśnienia sprawy? Oczywiście że nie, poza tym wszystkie swoje nieruchomości właściciel internetowego kantoru Marcin Pióro przepisał na swoją rodzinę,a wy Polaczki dalej siedźcie cicho i zbierajcie na te konta pieniążki żeby ktoś później was okradł i miał za co się bawić i żyć jak Król a wy dalej będzie w długach do końca życia jedli suchy chleb bo w Polsce można kraść bo rząd ani wymiar sprawiedliwości i tak w niczym nie pomoże dla zwykłych biednych obywateli, gwarantuje że rząd, Banki i Prokuratura od dawna wiedzieli co się tam dzieje w tym Cinkciarz.pl tylko mieli to gdzieś bo swoich pieniędzy tam nie trzymali,a Polaczki po krzyczą, po beczą i przeboleją tą strate tych pieniędzy za jakiś czas zapomną i dalej będą żyli.
Wpłacilem 15.01.2025 na zakup euro…
Wpłacilem 15.01.2025 4000 zł.na zakup euro .Wcześniej kilkanaście transakcji w przeciągu 2 lat i żadnych problemów.Nie świadom ,że jest coś nie tak z nimi zleciłem kolejny zakup.Do dzisiaj nie otrzymałem pieniędzy zaczołem czytać co się dzieje z tą firmą.Próby kontaktu telefonicznego oraz mailowego niemożliwe.Zgłosiłem sprawę do mojego Alior Banku reklamację sądząc że oni coś są w stanie zrobić.Odpowiedź negatywna.Pani na infolinii poinformowała "nie słyszał pan o ich problemach".Wtedy zaczolem czytać fora i informacje o Cinkciarz.Pl.Zastanawia mnie to jak to jest możliwe że Alior Bank(w którym mam konto) przelewa pieniądze klientow nadal do Cinkciarza (Przy przelewach do nich podane jest konto Alior Banku)skoro wiedzą co sie dzieje????Jak to jest możliwe że firma okrada ludzi w bialy dzień,nadal przyjmuje zlecenia od klientów i nie wywiązuje się z realizacji????Gdzie są organy ścigania ????Dlaczego nikt nigdzie nie informuje że taki znany kantor internetowy ,sponsor reprezentacji jest oszustem.Jutro zgłaszam sprawę na policję.
No niestety
No niestety, zostałem przez tę firmę okradziony na kwotę ok. 10 kpln (w kilku walutach). Od miesięcy nie realizują zleceń wypłaty środków, a maile z reklamacjami ignorują. To żałosne, że w środku europy, w głębokim 21. wieku, w kraju z tysiącami urzędów i milionami urzędników od bógwieczego utrzymywanych z naszych podatków możliwe są takie wałki, no i nic - radź sobie człowieku sam ze złodziejem. Trza było wpłacić rydzowi, przynajmniej szansa, że przychylność niebios by w zamian wymodlił :/
Brak slow i brak kasy .
Brak slow i brak kasy .
Mam nadzieje ze Piorka poleca !!!
tyle Polaczków zostało zrobionych od…
tyle Polaczków zostało zrobionych od ber golf po wszystkie wały a było ich sporo i dalej ciemny naród jest robiony na łatwe pieniądze normalnie naród znoszący złote jaja.i nic z tym nie zrobi.
Zgadzam się z opiniami
Zgadzam się z opiniami, zleciłam wypłatę 9,41zł, a Pani Jakubowska -prokurent, przysłała mi zawarcie ugody, że te pieniądze wpłacą w ciągu 18 miesięcy. Jeżeli jednak nie uda się wpłacić, to zwrócą z odsetkami. Oczywiście nie zatwierdziłam tego badziewia i składam sprawę na Policję
Przecież to była zwykła piramida…
Przecież to była zwykła piramida finansowa nie trzeba być specjalistą w tej dziedzinie skoro jak oni mogli zarabiać na wymianie walut ?! a koszty prowadzenia firmy właśnie były pobierane ze środków które wpłacali ludzie wszystko się kręciło do momentu kiedy było więcej wpłat niż wypłat a gdy było więcej wypłat jak wpłat to wszystko zaczęło się walić to samo jest z Revolutem zobaczycie że to jest tylko kwestia czasu jak to padnie wystarczy większy kryzys ludzie będą mieli mniej pieniędzy i koniec ....
Korzystałem od lat i przelewałem spore…
Korzystałem od lat i przelewałem spore kwoty pieniędzy , ostatnia transakcja w wrześniu na kwotę 10800zł już miała opóźnienia w rozliczeniu, brak kontaktu z nimi ale całe szczęście udało się bez utraty tych środków , uważajcie na nich
Okradziony na kwotę 20 tys zl
Wymiana zlecona była 31.10 na kwotę 20000zl. Do dnia dzisiejszego nic, a informacje jakie się pojawiają od tego złodzieja cinkciarza to traktować można jako informacje nic nieważne. Okradl wielu wielu ludzi, którzy ciężko pracowali na swoje pieniądze, a co niektórzy potracili oszczędności swojego życia. Mam nadzieję, że los ukarze w odpowiedni sposób takiego człowieka( w sumie nie człowieka a złodzieja)