Noté 1 sur 5 étoiles

Od października czekam na wypłatę środków,od momentu reklamacji w styczniu nie mogę się zalogować czekając na SMS potwierdzający.Co to za kraj że ta firma jeszcze funkcjonuje . Jeśli ci pieniędzy nie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wymiana zlecona była 31.10 na kwotę 20000zl. Do dnia dzisiejszego nic, a informacje jakie się pojawiają od tego złodzieja cinkciarza to traktować można jako informacje nic nieważne. Okradl wielu wielu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

754624361839 - tranzakcja z dnia 17.12.2024 na 700 euro. Cinkciarz reklamuje się, że wymiana walut działa a czekam na pieniądzę od 17 grudnia 2024. dziś na ich portalu widnieję propozycja, że oddadz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Spółka od początku działalności wykazywała coroczne straty a zarząd wyplacal sobie pensje nawet po 20 mln rocznie , stąd zresztą straty, właściciel przepisal nieruchomości na innego członka rodziny w... Voir plus

1,5

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Od lat korzystałam z usług…

Od lat korzystałam z usług przewalutowania na cinkciarzu. Jeszcze w październiku robiłam przewalutowanie na dużą kwotę wszystko odbyło się bez problemów, a ostatnia transakcja z 13.11 utknęła czekam już 1,5 miesiąca na moje pieniądze! Ludzie w tym ja nie mieli podstaw do chwili obecnej, aby mieć wątpliwości co do działania tego kantoru. Brak kontaktu źle to wygląda wcześniej odbierali chociaż telefony.

18 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ludzie opamiętajcie się codziennie 100…

Ludzie opamiętajcie się codziennie 100 razy sprawdzacie facebook a nie potraficie wejść i poczytać artykułów na temat cinkciarza! Pierwsze ostrzeżenia że coś jest nie tak z platformą były już we wrześniu! Mamy grudzień a ludzie nadal wpłacają kasę!!!! Otwórzcie oczy !!!!!!!!!

16 décembre 2024

Oszuści

Oszuści! Witamy w Polsce, strona nadal działa i dalej mogą cię zrobić w CH..A!

15 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Od 10.11.2024 czekam na realizację…

Od 10.11.2024 czekam na realizację mojej transakcji 959304856585 na kwotę 1390 euro i jestem bardzo rozczarowana i coraz bardziej zaczyna do mnie docierać że pieniądze szybko nie odzyskam,zepsuli mi święta…Nie polecam cinkciarz !! studnia bez dna …:(

10 octobre 2024

Żadnej gwiazdki

Żadnej gwiazdki, oszuści czekam miesiącami na zwrot moich pieniędzy. Unikajcie ich jak ognia.

13 décembre 2024

8 tygodni czekania!!!!!!

wymiana walut 2 600€ -----> 11 180zl dokonana 21.10.2024
po 8 tygodniach wciaz przelewu brak. Tragedia. Na maile nie odpisuja. Na infolinii farmazony. W mediach cisza. Najbardziej przerazajace jest to, ze kolejni nieswiadomi ich problemow wplaca bo strona dalej dziala. Zepsuli mi swieta, zepsuja kolejnym osobom. Nie polecam!

21 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Brak wypłaty

Witam, Od 16.10 czekam na realizację transakcji nr 882109558023 na kwotę 10000eur oraz od 23.10 nr transakcji 692911449901 na kwotę 100eur jak na razie bez skutku. O dziwo 3 moja transakcja również z dnia 16.10 na kwotę 271.04eur została zrealizowana po kilku dniach. Powoli tracę nadzieję i chyba najwyższa pora skorzystać z pomocy prawnika. Trochę szkoda Cinkciarza, bo przez wiele lat korzystania z ich usług byłem bardzo zadowolony zarówno z aplikacji jak i jakości usług. Jak kiedyś powrócą jakimś cudem na rynek to nie przekreślam dalszego korzystania z ich usług (jeżeli wywiążą się z obecnych transakcji).

16 octobre 2024

Loteria

7.10.2024 zleciłem przewalutowanie 1000€.
Czekałem ponad miesiąc na pieniądze i nic.Radca prawny ocenił to jako sprawę dość świeżą i dał do zrozumienia, żeby jeszcze poczekać (bezpłatne porady prawne w Urzędzie Miasta).Nie dawało mi to jednak spokoju; umówiłem się na odpłatną poradę u prawnika, który zna tematy takie jak "cinkciarz". Polecił by skierować sprawę do sądu i zrobić "zabezpieczenie";nie dawał większych szans na odzyskanie pieniędzy czekając po prostu na przelew. Zdecydowałem się na drogę prawną 20/11/2024. 21/11/2024 rano prawnik wysłał wezwanie do zapłaty do cinkciarza,bo sprawa ruszyła,a po południu ku mojemu zdziwieniu dostałem maila o realizacji transakcji od cinkciarza i pieniądze na konto.
To oczywiście zbieg okoliczności,bo nawet przysłowiowy gołąb nie doleciałby w tym tempie do odbiorcy,ale zdziwienie moje było ogromne. Dla mnie sprawa wyglądała raczej kiepsko i liczyłem tylko na to, że komornik będzie miał z czego zabezpieczyć moje roszczenia. Znalazłem się wśród nielicznych, którzy odzyskali pieniądze,nie wiadomo tylko dlaczego działają w ten sposób. Wybiórcze przelewy bez żadnych informacji odnośnie tego jak i kiedy będą realizować swoje zobowiązania wobec klientów.
Ponad 10 lat korzystania i nigdy więcej.

7 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Okradają ludzi od miesięcy nie…

Okradają ludzi od miesięcy nie wypłacają środków ale nadal przyjmują waluty od ludzi którzy nie wiedzą że cinkciarz się skończył.Rząd macza w tym palce.Państwo-mafia bierze kolejny haracz od ludzi.Ludzie już popełniają samobójstwa. Niektórzy wpłacili nawet setki tysięcy euro, lub dolarów i nie dostali zwrotu w innej walucie lub w tej samej.

2 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Witam czekam na przelew od 21.10 nr…

Witam czekam na przelew od 21.10 nr tranzakcji 292873786587 w koronie norweskiej pisałem reklamację 29.10 odp 13.11 że uznana reklamacja i do dziś cisza dziś mamy 8 grudnia czyli 48 dzień zwłoki. 28.11 byłem u radcy prawnego napisał przedsądowe wezwanie do zapłaty mają 7 dni na przelew list odebrali od razu czyli 03.12 jak nie to sąd.ps jak dostanę zwrot to zaraz napiszę.aha jestem z cinkciarzem 10 lat i pierwszy raz są kłopoty mam nadzieję że wyjdą z tego.

21 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Szkoda pisać co się tam nawyprawialo

Szkoda pisać co się tam nawyprawialo, na szczęście w moim przypadku otrzymałem przelew po przeszło 3 tgodniach, konto na cinkciarz.pl już skasowane, polecam walutomat.pl pieniądze przewalutowane i po paru chwilach zaksięgowane na koncie.

7 octobre 2024

Pomoc prawna

Szanowni Panstwo,
Jezeli ktos z Panstwa zdecyduje sie na pozew wobec powyszej firmy informuje ze posiadam doswiadczenie w tym zakresie . kancelariasolutio.pl lub 882343656

7 décembre 2024

Transakcja nr 129306750069 z 14.10.2024r

Czekam od 14 października 2024r na 456,27 euro ( wówczas zleciłem do wypłaty z portfela Cinkciarza te pieniądze na swój rachunek) do teraz cisza!!! Czyli zaraz będzie 2 miesiące. Nawet nie odpowiadają na korespondencję. Nie stać mnie żeby czekać rok na ich odsetki i dziwne ugody.... Zawiodłem się na nich i to bardzo.... A poszedłem tam i jestem od wielu lat ponieważ to polska firma ... Znajomi korzystają z Revoluta , czy Wise i mówią do mnie, a widzisz trzeba było iść tam gdzie my !! Szkoda słów !!!

14 octobre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus