Noté 1 sur 5 étoiles

Od października czekam na wypłatę środków,od momentu reklamacji w styczniu nie mogę się zalogować czekając na SMS potwierdzający.Co to za kraj że ta firma jeszcze funkcjonuje . Jeśli ci pieniędzy nie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wymiana zlecona była 31.10 na kwotę 20000zl. Do dnia dzisiejszego nic, a informacje jakie się pojawiają od tego złodzieja cinkciarza to traktować można jako informacje nic nieważne. Okradl wielu wielu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

754624361839 - tranzakcja z dnia 17.12.2024 na 700 euro. Cinkciarz reklamuje się, że wymiana walut działa a czekam na pieniądzę od 17 grudnia 2024. dziś na ich portalu widnieję propozycja, że oddadz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Spółka od początku działalności wykazywała coroczne straty a zarząd wyplacal sobie pensje nawet po 20 mln rocznie , stąd zresztą straty, właściciel przepisal nieruchomości na innego członka rodziny w... Voir plus

1,5

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Transakcja nr 976696616601

Moja transakcja nr 976696616601 od kilku tygodni nie zrealizowana. Firma nie odpowiada na żadne wiadomości e-mail oraz poprzez Cinkciarz.pl., dodzwonić się nie ma szans. Jestem ich wieloletnim klientem i tak właśnie zostałem potraktowany. Najgorsze, że firma wiedziała, że nie zrealizuje transakcji od dawna, a mimo to w dniu zawarcia mojej transakcji na ich stronie widnieje informacja, że wymiana walut nadal jest możliwa, taki zapis zresztą widnieje tam do dzisiaj. Szczyt bezczelności z ich strony. Czekam do końca tygodnia na przelew zwrotny z ich strony, a jeżeli go nie otrzymam zgłaszam sprawę odpowiednim organom.

21 novembre 2024

co pomoglo

Witam,
dla oczekujach, moze sie przyda.
Wydawalomi sie ze sami z siebie zwrocili - otoz NIE!
dzis otrzymalem info z sadu w ZG ze sad na posiedzeniu niejawnym wydal orzeczenie z klauzula wykonalnosci celem zlozenia do Komornika o wykonanie zabezpieczenia ich srodkow na koncie.
Moge z tym teraz isc do Komornika i wniesc o zjecie ich kont - ale tego nie zrobie bo sami mi w piatek przelali kase.

WNIOSEK:
dzialajcie i idziecie do sadu bo sami z siebie nie oddadza!

2 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Problemy z realizacją przelewów

Korzystałam z usług tej firmy przez 2 lata, wcześniej wszystko było dobrze, ostatnio zrobiłam kilku przelewów z swojego portfela na konto bankowe 797266868605
501292240595 zaczynając od 18.10 i do tej pory nic nie dostałam. Kwota 5 cyfrowa, dla mnie to bardzo duże pieniędzy więc będę musiała zwrócić się za pomocą do prawnika.

18 octobre 2024

Witam.
Nie polecam wymiany walut .
Transakcja nr: 872168154423 z 14 października 2024 ciągle w realizacji beż żadnych wyjaśnień. Zero gwiazdek .

1 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ostrzegamy przed tą firmą!!!

Transakcja z 11.10.2024 dalej "w realizacji". Brak możliwości kontaktu przez infolinię. Brak odpowiedzi na maile. Sprawa zgłoszona do prokuratury,przed sądowe wezwanie do zapłaty wysłane dalej cisza.
Stanowczo przestrzegam każdego kto chciałby skorzystać z ich usług aby tego nie robił. To są zwykli złodzieje.

11 octobre 2024

W końcu oddali!

W końcu cinkciarz przelał wczoraj pieniądze po dwóch wezwaniach do zapłaty od prawnika i tak gdyby była opcja zero gwiazdek to tyle bym dał.
Oczywiście oddał bez odsetek po prawie dwóch miesiącach, na pewno tej sprawy tak nie zostawię.
Powodzenia życzę wszystkim którzy jeszcze czekają na swoje pieniądze.

Transakcja nr 302696467421

Transakcja nr 302696467421

Brak profesjonalizmu oraz kontaktu ze strony kantoru Cinkciarz.pl to główne powody, dla których nie polecam ich usług. Pomimo tego, że kantor działa do dzisiaj, nie informuje klientów, że realizacja wymiany walut może potrwać ponad miesiąc!

Z powodu ich opóźnień zostałem narażony na poważne straty finansowe, a brak jakiejkolwiek komunikacji tylko pogarsza sytuację. Ignorowanie wiadomości i brak odpowiedzi to działania, które są całkowicie nieakceptowalne.

O ile mógłbym zrozumieć, że zdarzają się problemy techniczne czy organizacyjne, to brak jakiejkolwiek troski o klienta i podstawowej komunikacji z ich strony jest niedopuszczalny. Takimi działaniami marka Cinkciarz.pl na pewno nigdy nie odzyska mojego zaufania.
Nie polecam!

24 octobre 2024

Brak przelewu 879322126269

Czekam na wypłatę środków z portfela walutowego na rachunek bankowy od dnia 24.10.2024. Tydzień temu dzwoniłem na infolinię i moja reklamacja mialabyc zgłoszona do działu technicznego żeby to przyspieszyć. Dalej cisza. W poniedziałek podejmuje kroki prawne

Oszuści

Oszuści. Firma idzie na dno, mimo tego przyjmują zlecenia których nie zrealizują. Prokuratura już się nimi zajmie.

Noté 2 sur 5 étoiles

Niezrealizowane transakcje

Z moich 5 transakcji zawartych pomiędzy 10.10 a 18.10.24 na ponad 32000zł żadna do dzisiaj nie została zrealizowana. Można by po 8 tygodniach choćby część z tych transakcji zrealizować kiedy sumy nie są zbyt wysokie Proponuje się ugodę ale nie ma w nich konkretnej gwarancji daty przelewów środków. Kontakt telefoniczny jest utrudniony. Zatem w tej sytuacji jestem zmuszony uciec się do procedur prawnych.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ktoś się do nich dodzwonił?

Dzwonię dzisiaj do nich od rana i jakby kolejka się przesuwa ale od godziny jestem pierwszy w kolejce. Nie wiem teraz z czego to wynikało, że moje miejsce w kolejce się przesuwało.
Czy komuś udało się do nich dodzwonić w ostatnich dniach?

22 novembre 2024

nadal czekam na przelew

Rozniez nadal czekam na przelew z Cinkciarz, waluta wymianiana 25.11.2024 Dodzwonic sie nie ma szans, jestem osoba 27 w kolejce oczekujacych na połaczenie i od pol godziny nic nie drgeneło. Rozumiem problemy techniczne ale jak ja nie zrobiłam przelewu do cinkciarz za wymienianą walutę (której nie dostałam tylko na stronie zaakceptowałam transakcje)to dostałam karne odsetki już po 3 dniach. widać w druga stronę to nie działa. Portal nie poinformował wcześniej o opóźnionych przelewach, nie wiadomo kiedy pieniądze przejdą. Po 15 latach to była moja ostatnia transakcja na tym portalu.

Dalej na niema kasy od 17.10

Jak w tytule dalej niema realizacji wypłaty
540111357807.Proponują jakąś śmieszną ugodę a w niej że po podpisaniu można czekać 18 miesięcy ( tam do wyboru też jest 12 miesięcy). Bez ich ugody powinni z automaty doliczyć ekstra procenty za zwłokę i czekanie za realizację wypłat. Piszcie w komentarzach co o tym sądzicie.
Pozdrawiam.

Noté 4 sur 5 étoiles

Korzystam od ponad 10 lat zawsze pełny…

Korzystam od ponad 10 lat zawsze pełny profesjonalizm. Teraz mam zlecone 3 transakcje i jedna zrealizowana z dużym opóźnieniem ale jest. Dwie czekają i mam nadzieję, że się im uda przezwyciężyć te problemy. Banki jednak nie chcą oddać swojego spreadu i blokują co mogą.

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus